Przetargi.pl
DD/ZP 220/11/2015 POSTĘPOWANIE NA DOSTWĘ ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH I RYB.

Zakład Karny w Kłodzku ogłasza przetarg

  • Adres: 57-300 Kłodzko, ul. Bohaterów Getta 16
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 074 8651800, 8651854 , fax. 074 8673017
  • Data zamieszczenia: 2015-11-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Kłodzku
    ul. Bohaterów Getta 16 16
    57-300 Kłodzko, woj. dolnośląskie
    tel. 074 8651800, 8651854, fax. 074 8673017
    REGON: 00032056100000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: ZAKŁAD KARNY W KŁODZKU

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DD/ZP 220/11/2015 POSTĘPOWANIE NA DOSTWĘ ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH I RYB.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    CZĘŚĆ I: PRZYPRAWY: 1) Bulion grzybowy CPV 15872200-3 opakowanie jednostkowe 1-20 kg 2) Barszcz biały CPV 158910000 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 3) Cynamon CPV 15872000-1 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 4) Czosnek mielony CPV 15332140-7 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 5) Jabłka prażone CPV 1500000-8 opakowanie jednostkowe 10-12 kg 6) Keczup CPV 15871230-5 opakowanie jednostkowe 1 kg 7) Kminek CPV 15872200-3 opakowanie jednostkowe 1-20 kg 8) Koperek suszony CPV 1587000-7 opakowanie jednostkowe 0,5-1 kg 9) Liść laurowy CPV 1587000-7 opakowanie jednostkowe 0,5-1 kg 10) Przyprawa do zupy w płynie CPV 1587000-7 opakowanie jednostkowe 1-5 L 11) Majeranek CPV158910000 opakowanie jednostkowe 0,5-5 kg 12) Majonez CPV 15871273-8 opakowanie jednostkowe 1 kg 13) Musztarda CPV15871250-1 opakowanie jednostkowe 1 kg 14) Ocet CPV15871110-8 opakowanie jednostkowe 0,5-1 L 15) Papryka CPV 15872100-2 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 16) Pieprz CPV15871200-6 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 17) Przecier ogórkowy CPV153310007 opakowanie jednostkowe 0,9 kg 18) Przyprawa do kurczaka CPV15871200-6 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 19) Przyprawy sypkie-typu jarzynka CPV 15891000-0 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 20) Rosół wołowy CPV 15872400-5 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 21) Sosy - pieczeniowy CPV 15870000-7 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 22) Sól CPV 15871260-4 opakowanie jednostkowe 1 kg 23) Ziele angielskie CPV 158700007 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 24) Zupa pieczarkowa CPV 158910000 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 25) Żurek CPV 158700007 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 26) Przyprawa do gulaszu CPV 158910000 opakowanie jednostkowe 0,1-1 kg 27) Danie błyskawiczne CPV 15891400-4 opakowanie jednostkowe 0,06-0,08 kg 28) Herbata CPV 15860000-4 opakowanie jednostkowe 1-25 kg Dostarczony towar ma być w opakowaniach. Na każdym dostarczonym produkcie musi być etykieta z następującymi danymi: nazwa oraz adres dostawcy lub producenta; nazwa oraz rodzaj produktu; termin przydatności do spożycia min. 6 mies. od dostawy; warunki przechowywania; skład i waga. Danie błyskawiczne (pozycja 27) - danie gotowe zawierające makaron, gotowe do spożycia po zalaniu wrzącą wodą nie wymagające gotowania. Z jednego opakowania po zalaniu gorącą wodą powinna wyjść jedna porcja makaronu z gęstym sosem. Jedno opakowanie to danie dla jednej osoby. Gramatura jednostkowa opakowania ok 0,06 kg-0,08 kg, o wydajności 100 g zupy błyskawicznej = ok. 500 ml gotowej zupy (do spożycia). Nie może to być zupka błyskawiczna np. rosół, pomidorowa, gulaszowa itp. Powinno to być danie do szybkiego spożycia pakowane z makaronem i przyprawami w opakowaniu foliowym. Opakowanie jednostkowe - torba polietylenowa spawana, torebka foliowa (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością). CZĘŚĆ II: CUKRY 1) Dżem truskawkowy CPV 15332290-3 opakowanie wiaderko z pokrywką 5-15 kg 2) Dżem wieloowocowy CPV 15332290-3 opakowanie wiaderko z pokrywką 5-15 kg 3) Marmolada pomarańczowa CPV15332231-2 opakowanie wiaderko z pokrywką 5-15 kg 4) Cukier CPV 15830000-5 opakowanie 1-10 kg 5) Syrop/ zaprawa do napojów CPV 15831500-7 opakowanie szczelnie zakręcane 0,5-5 L Wszystkie artykułu oznakowane etykietą producenta zgodnie z przepisami, termin przydatności do spożycia określony na etykiecie - min. 3 miesiące od daty dostawy. CZĘŚĆ III: NAPOJE 1) Woda mineralna CPV 15981200-0 opakowanie jednostkowe 1,5 L Woda mineralna gazowana o każdym stopniu mineralizacji. Opakowanie jednostkowe 1,5 litra - pakowane zbiorczo w zgrzewki 6 szt. Wszystkie artykuły oznakowane etykietą producenta zgodnie z przepisami. Termin przydatności do spożycia określony na etykiecie - min. 6 mies. od daty dostawy. CZĘŚĆ IV: ZBOŻOWE-STRĄCZKOWE 1) Ryż biały długoziarnisty CPV 15614100-6 opakowanie jednostkowe 1-20 kg 2) Fasola biała CPV 03221210-1 opakowanie jednostkowe 5-20 kg 3) Groch łuskany CPV 03221220-4 opakowanie jednostkowe 5-20 kg 4) Kasza jęczmienna średnia CPV 15613000-8 Opakowanie jednostkowe 5-20 kg 5) Kasza manna CPV 15613000-8 opakowanie jednostkowe 1-20 kg 6) Mąka pszenna typ 450-550 CPV 15614100-6 opakowanie jednostkowe 1-20 kg 7) Mąka ziemniaczana CPV 15620000-0 opakowanie jednostkowe 1-20 kg 8) Płatki owsiane CPV 15613380-5 opakowanie jednostkowe 0,5-10 kg 9) Makaron Krajanka CPV 15613300-1 opakowanie jednostkowe 10-20 kg 10) Makaron Świderki CPV 15613300-1 opakowanie jednostkowe 10-20 kg 11) Makaron Łazanka CPV15613300-1 opakowanie jednostkowe 10-20 kg 12) Bułka tarta CPV 15811500-1 opakowanie jednostkowe 0,5-5 kg 13) Kawa zbożowa CPV 15862000-8 opakowanie jednostkowe 0,5-25 kg 14) Kotlety sojowe CPV 15610000-7 opakowanie jednostkowe 10-25 kg 15) Kostka sojowa CPV 15610000-7 opakowanie jednostkowe 10-25 kg 16) Granulat sojowy CPV 15610000-7 opakowanie jednostkowe 10-25 kg Na każdym dostarczonym produkcie musi być etykieta z następującymi danymi: nazwa oraz adres dostawcy lub producenta; nazwa oraz rodzaj produktu; termin ważności, przydatności do spożycia min. 3 mies. od dostawy; warunki przechowywania; skład i waga. CZĘŚĆ V: RYBY 1) Ryba filet - część ryby w postaci płatu mięsa, nie zawierający ości, skór, płetw i głowy, mrożona z max ilością glazury do 10% CPV 15211000-0; 2) Burgery rybne - mrożony kotlet rybny w gotowej panierce, w kształcie prostokąta lub owalne o wymiarach nie przekraczających 10 cm CPV 15240000-2
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158722003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: termin płatności
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną