Przetargi.pl
Dania gotowe

ZPUH LP ogłasza przetarg

  • Adres: 10-307 Olsztyn, Marii Zientary Malewskiej
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 89 5260137
  • Data zamieszczenia: 2020-08-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: ZPUH LP
    Marii Zientary Malewskiej 51/53
    10-307 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 89 5260137
    REGON: 51100169100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.zpuh.olsztyn.lasy.gov.pl/
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: państwowa jednostka organizacyjna skarbu państwa nieposiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dania gotowe
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa dań gotowych odpowiadających normom - dla dań mięsno warzywnych i zup z mięsem w opakowaniach szklanych lub puszkach o grama-turze 500 g-680 g: węglowodany 50-55% tłuszcze 30-35% białka 15% Wartość kaloryczna powyżej 970 kcal. Zamawiany asortyment obejmuje: Część I – dania mięsno-warzywne 1. Flaki wołowe w rosole w ilości 6 000 sztuk. 2. Flaki wołowe w pomidorach w ilości 4 000 sztuk. 3. Chłopskie jadło w ilości 6 000 sztuk. 4. Wołowina z kaszą i warzywami w ilości 6 000 sztuk. 5. Fasolka po bretońsku kiełbasą w ilości 12 000 sztuk. 6. Fasolka po bretoński w boczkiem w ilości 6 000 sztuk. 7. Strogonow w ilości 6 000 sztuk. 8. Gołąbki w sosie pomidorowym w ilości 4 000 sztuk. 9. Bogracz w ilości 6 000 sztuk. 10. Kiełbaski białe w sosie ziołowym w ilości 4 000 sztuk. Dania gotowe winny być pakowane w słoiki lub puszki. Gramatura netto opakowania: 500 g – 680 g Zamówienie obejmuje okres od 19.10.2020 r. do 31.03.2021 r. Część II-zupy z wkładką mięsną 1. Zupa grochowa z kiełbasą i boczkiem w ilości 6 000 sztuk. 2. Zupa fasolowa z kiełbasą i boczkiem w ilości 5 000 sztuk. 3. Barszcz ukraiński z boczkiem w ilości 6 000 sztuk. 4. Żurek z kiełbasą w ilości 5 000 sztuk. 5. Zupa gulaszowa w ilości 5 000 sztuk. 6. Zupa grzybowa z kurczakiem w ilości 4 000 sztuk. Zupy z wkładką mięsną winny być pakowane w słoiki lub puszki; Gramatura netto opakowania. 500 g – 680 g Zamówienie obejmuje okres od 19.10.2020 r. do 31.03.2021 r.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15884300-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Określenie warunków: Zamawiający odstępuje od precyzowania warunku w przedmiotowym zakresie, Wykonawca potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia Informacje dodatkowe

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną