ZPUH LP ogłasza przetarg
- Adres: 10-307 Olsztyn, Marii Zientary Malewskiej
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 89 5260137
- Data zamieszczenia: 2020-08-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: ZPUH LP
Marii Zientary Malewskiej 51/53
10-307 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 89 5260137
REGON: 51100169100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.zpuh.olsztyn.lasy.gov.pl/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: państwowa jednostka organizacyjna skarbu państwa nieposiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dania gotowe - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa dań gotowych odpowiadających normom - dla dań mięsno warzywnych i zup z mięsem w opakowaniach szklanych lub puszkach o grama-turze 500 g-680 g: węglowodany 50-55% tłuszcze 30-35% białka 15% Wartość kaloryczna powyżej 970 kcal. Zamawiany asortyment obejmuje: Część I – dania mięsno-warzywne 1. Flaki wołowe w rosole w ilości 6 000 sztuk. 2. Flaki wołowe w pomidorach w ilości 4 000 sztuk. 3. Chłopskie jadło w ilości 6 000 sztuk. 4. Wołowina z kaszą i warzywami w ilości 6 000 sztuk. 5. Fasolka po bretońsku kiełbasą w ilości 12 000 sztuk. 6. Fasolka po bretoński w boczkiem w ilości 6 000 sztuk. 7. Strogonow w ilości 6 000 sztuk. 8. Gołąbki w sosie pomidorowym w ilości 4 000 sztuk. 9. Bogracz w ilości 6 000 sztuk. 10. Kiełbaski białe w sosie ziołowym w ilości 4 000 sztuk. Dania gotowe winny być pakowane w słoiki lub puszki. Gramatura netto opakowania: 500 g – 680 g Zamówienie obejmuje okres od 19.10.2020 r. do 31.03.2021 r. Część II-zupy z wkładką mięsną 1. Zupa grochowa z kiełbasą i boczkiem w ilości 6 000 sztuk. 2. Zupa fasolowa z kiełbasą i boczkiem w ilości 5 000 sztuk. 3. Barszcz ukraiński z boczkiem w ilości 6 000 sztuk. 4. Żurek z kiełbasą w ilości 5 000 sztuk. 5. Zupa gulaszowa w ilości 5 000 sztuk. 6. Zupa grzybowa z kurczakiem w ilości 4 000 sztuk. Zupy z wkładką mięsną winny być pakowane w słoiki lub puszki; Gramatura netto opakowania. 500 g – 680 g Zamówienie obejmuje okres od 19.10.2020 r. do 31.03.2021 r. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15884300-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Określenie warunków: Zamawiający odstępuje od precyzowania warunku w przedmiotowym zakresie, Wykonawca potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia Informacje dodatkowe
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną