Zespół Szkół Ekonomiczno-Hotelarskich im. Emilii Gierczak ogłasza przetarg
- Adres: 78-100 Kołobrzeg, ul. Łopuskiego 13
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 0-94 35 115 55 , fax. 0-94 35 115 55
- Data zamieszczenia: 2009-04-03
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Ekonomiczno-Hotelarskich im. Emilii Gierczak
ul. Łopuskiego 13 13
78-100 Kołobrzeg, woj. zachodniopomorskie
tel. 0-94 35 115 55, fax. 0-94 35 115 55
REGON: 33144461100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: ekonom.kolobrzeg.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DA.117/12/2009 ciąg gastronomiczny - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
zakup dwóch ciągów gastronomicznych: 1) 4szt. kuchni gazowych 4 palnikowych z piekarnikiem elektrycznym sterowanym elektronicznie z wymuszoną cyrkulacją(obudowa metalowa kol.srebrnego. - 4 szt. stoły stanowiskowe ze stali nierdzewnej z szufladami po jed - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 393120002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: tak
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 1 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: prawidłowe wypełnienie oferty, cena,funkcjonalność,wygląd zewnetrzny
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: oświadczenie o spełnienie warunków (dot. zamówień publicznych - druk umieszczony na stronie internet.szkoły), druk ofertowy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: negocjacje z ogłoszeniem
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: funkcjonalność kuchenek gazowo elektrycznych
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ekonom.kolobrzeg.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną