Przetargi.pl
DA.117/12/2009 ciąg gastronomiczny

Zespół Szkół Ekonomiczno-Hotelarskich im. Emilii Gierczak ogłasza przetarg

  • Adres: 78-100 Kołobrzeg, ul. Łopuskiego 13
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 0-94 35 115 55 , fax. 0-94 35 115 55
  • Data zamieszczenia: 2009-04-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Ekonomiczno-Hotelarskich im. Emilii Gierczak
    ul. Łopuskiego 13 13
    78-100 Kołobrzeg, woj. zachodniopomorskie
    tel. 0-94 35 115 55, fax. 0-94 35 115 55
    REGON: 33144461100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: ekonom.kolobrzeg.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DA.117/12/2009 ciąg gastronomiczny
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    zakup dwóch ciągów gastronomicznych: 1) 4szt. kuchni gazowych 4 palnikowych z piekarnikiem elektrycznym sterowanym elektronicznie z wymuszoną cyrkulacją(obudowa metalowa kol.srebrnego. - 4 szt. stoły stanowiskowe ze stali nierdzewnej z szufladami po jed
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 393120002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: tak
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 1 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: prawidłowe wypełnienie oferty, cena,funkcjonalność,wygląd zewnetrzny
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: oświadczenie o spełnienie warunków (dot. zamówień publicznych - druk umieszczony na stronie internet.szkoły), druk ofertowy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: negocjacje z ogłoszeniem
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: funkcjonalność kuchenek gazowo elektrycznych
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ekonom.kolobrzeg.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach