Przetargi.pl
D/Kw-220/64/12 Sukcesywne dostawy mięsa wędlin drobiu oraz konserw

Areszt Śledczy we Wrocławiu ogłasza przetarg

  • Adres: 50-950 Wrocław, ul. Świebodzka 1
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 071 3272400, 3272502 , fax. 071 3436610
  • Data zamieszczenia: 2012-07-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy we Wrocławiu
    ul. Świebodzka 1 1
    50-950 Wrocław, woj. dolnośląskie
    tel. 071 3272400, 3272502, fax. 071 3436610
    REGON: 00032060900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka sektora finansów publicznych

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    D/Kw-220/64/12 Sukcesywne dostawy mięsa wędlin drobiu oraz konserw
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy do Aresztu Śledczego we Wrocławiu artykułów spożywczych w asortymencie podanym poniżej, stanowiących jednocześnie kolejne części zamówienia. Zamówienie podzielone zostało na cztery części. Część I -Drób Tuszki z kurcząt P kl. A schłodzone lub mrożone w ilości 2000 kg, PN-A-86520; Podudzia z kurcząt schłodzone lub mrożone w ilości 1000 kg, PN-A-86520; Część II - Mięso, podroby Mięso wieprzowe w półtuszach, bez głowy i bez nóg, chłodzone, klasy R w ilości 12000 kg, PN-A-91/82001 ze zmianami; Mięso wołowe w ćwierćtuszach tylnych bez ogona, chłodzone, klasa umięśnienia R, klasa otłuszczenia 3 w ilości 5000 kg, PN-A-91/82001 ze zmianami; Wątroba wieprzowa w ilości 1 400 kg, PN-86/A-8200; Część III - Wędliny Wędlina podrobowa - kaszanka w ilości 1900 kg, PN-A-82007; Wędlina podrobowa - salceson w ilości 2200 kg, PN-A-82007; Kiełbasa drobno rozdrobniona - typu litewska w ilości 2600 kg, PN-A-82007; Kiełbasa drobno rozdrobniona - typu kanapkowa w ilości 1400 kg, PN-A-82007; Produkt blokowy drobno rozdrobniony - typu pieczeń w ilości 2400 kg, PN-A-82007; Produkt blokowy drobno rozdrobniony - typu mielonka wieprzowa w ilości 1200 kg, PN-A-82007; Szynka drobiowa w ilości 600 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Polędwica drobiowa w ilości 600 kg, PN-A-86526 ze zmianami Produkt blokowy drobiowy - typu kiełbasa golonkowa w ilości 600 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Kiełbasa grubo rozdrobniona drobiowa - typu szynkowa w ilości 600 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Kiełbasa drobno rozdrobniona drobiowa - typu kanapkowa w ilości 2200 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Kiełbasa drobno rozdrobniona drobiowa - typu zwyczajna w ilości 3400 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Kiełbasa drobno rozdrobniona drobiowa - typu śląska w ilości 3400 kg, PN-A-86526 ze zmianami Kiełbasa drobno rozdrobniona drobiowa - typu kiełbaski lubuskie w ilości 600 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Kiełbasa drobno rozdrobniona drobiowa - typu mielonka w ilości 2200 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Kiełbasa homogenizowana drobiowa - parówka cienka w ilości 3000 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Kiełbasa homogenizowana drobiowa - mortadela w ilości 3400 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Kiełbasa homogenizowana drobiowa - serdelek w ilości 1500 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Wędlina podrobowa drobiowa - pasztetowa w ilości 2200 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Kiełbasa drobno rozdrobniona drobiowa - typu mielonka - wymagana gramatura - 200 g, w osłonie barierowej ( flaku sztucznym) zamykanej obustronnie klipsami, pozwalająca rozdzielić poszczególne opakowania jednostkowe w taki sposób, aby nie doszło do ich uszkodzenia i otwarcia a ich zawartość pozostała nienaruszona, termin przydatności do spożycia minimum 7 dni w ilości 1500 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Kiełbasa średnio rozdrobniona - Kiełbasa biała parzona w ilości 2400 kg, PN-A-82007; Baleron z indyka w ilości 180 kg, PN-A-86526:1995/AZ2:2000, Polędwica z indyka w ilości 180 kg, PN-A-86526:1995/AZ2:2000; Szynka z indyka w ilości 180 kg, PN-A-86526:1995/AZ2:2000; Część IV -Konserwy mięsne Pasztet drobiowy - konserwa, puszki wyposażone w otwieracz tzw. łatwo otwierane lub konserwa tzw. alupak z możliwością łatwego otwarcia, wymagana gramatura 1 puszki - 290-330g, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy w ilości 1500 kg; PN-A-86525:1996 Pasztet drobiowy - konserwa tzw. alupak z możliwością łatwego otwarcia, wymagana gramatura 1 puszki - 130-160g, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy w ilości 150 kg PN-A-86525:1996; Konserwa mięsna wieprzowa - puszki wyposażone w otwieracz tzw. łatwo otwierane lub konserwa tzw. alupak z możliwością łatwego otwarcia, wymagana gramatura 1 puszki - 290-330g, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy w ilości 2 100 kg, PN-A-82022:1998;.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach