Przetargi.pl
Codzienne przygotowanie, wydawanie i umożliwienie spożycia gorącego posiłku podopiecznym Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Koszalinie.

Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 75-412 Koszalin, Al. Monte Cassino 2
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 094 3160300 , fax. 0-94 3160328
  • Data zamieszczenia: 2011-12-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej
    Al. Monte Cassino 2 2
    75-412 Koszalin, woj. zachodniopomorskie
    tel. 094 3160300, fax. 0-94 3160328
    REGON: 00380182900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: mops.koszalin.ibip.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Codzienne przygotowanie, wydawanie i umożliwienie spożycia gorącego posiłku podopiecznym Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Koszalinie.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest codzienne, z wyłączeniem 08 kwietnia 2012 roku oraz 25 grudnia 2012 roku, przygotowanie, wydawanie i umożliwienie spożycia gorącego posiłku dla dorosłych podopiecznych MOPS w Koszalinie, w stołówce na terenie Koszalina w okresie od 01 marca 2012 roku do 31 grudnia 2012 roku. Przewidywana liczba osób korzystających dziennie z posiłków to 225 osób. Łączna zamówiona ilość posiłków w czasie obowiązywania umowy wynosi: 70.000 posiłków. W dniu poprzedzającym dni świąteczne: 08 kwietnia 2012 roku oraz 25 grudnia 2012 roku, przygotowanie i wydanie osobom uprawnionym suchego prowiantu, który winien obejmować 1 słoik obiadowy (np. fasolki po bretońsku, klopsików, gołąbków, itp.) i opakowanie makaronu (zamiennie: kaszy, ryżu), posiłki muszą być dwudaniowe (zupa, II danie, surówka lub gotowane jarzyny, napój), urozmaicone, powtarzające się nie częściej niż co 10 dni. Drugie danie przynajmniej 3 x w tygodniu powinno być mięsne.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: BIP: mops.koszalin.ibip.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach