Urząd Miejski ogłasza przetarg
- Adres: 41-300 Dąbrowa Górnicza, ul. Graniczna 21
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 032 2956700 , fax. 032 2625032, 2956700
- Data zamieszczenia: 2011-03-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Urząd Miejski
ul. Graniczna 21 21
41-300 Dąbrowa Górnicza, woj. śląskie
tel. 032 2956700, fax. 032 2625032, 2956700
REGON: 00051575000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: bip.dabrowa-gornicza.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Catering podczas szkoleń organizowanych przez Inkubator Społecznej Przedsiębiorczości w ramach realizacji projektu: Sieć Inkubatorów Społecznej Przedsiębiorczości współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzone jest w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia poniżej kwoty dla dostaw i usług określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2010r. Nr 113 poz. 759 z późn. zm.), zwanej dalej ustawą. 2. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych, które będzie się odbywało sukcesywnie w okresie obowiązywania umowy w ramach organizowanych spotkań przez Zamawiającego. 1) Zamawiający prowadzi projekt Sieć Inkubatorów Społecznej Przedsiębiorczości, który jest finansowany ze środków Unii Europejskiej. 2) Inkubator Społecznej Przedsiębiorczości w Dąbrowie Górniczej ma za zadanie przeprowadzić 12 szkoleń dla podmiotów ekonomii społecznej do końca 2011 r. oraz 2 szkolenia do 29 lutego 2012 r. (łącznie 14 szkoleń). Częstotliwość szkoleń może ulec zmianie w miesiącu do 2-óch. 3) Każdorazowo poczęstunek będzie przygotowywany dla max. 11 osób. 4) Usługa obejmować będzie po stronie wykonawcy wykonanie posiłku i dostarczenie na miejsce szkolenia, tj. do Inkubatora Społecznej Przedsiębiorczości (Budynek Muzeum Miejskiego Sztygarka, ul. Legionów Polskich 69, 41-300 Dąbrowa Górnicza) oraz zapewnienie zastawy (tj. talerze, szklanki, sztućce itp.). 5) Zamówione artykuły Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć na wskazane przez Zamawiającego miejsce własnym transportem i na własny koszt. 6) Produkty do przygotowania posiłków powinny być świeże, dobrej jakości i użyte przed upływem terminu przydatności do spożycia. 7) Każdorazowo w zleceniu (mailem bądź faxem) Zamawiający określi na 2 dni przed spotkaniem termin, godzinę oraz dokładną liczbę uczestników szkolenia. 8) Wykonawca jest w szczególności zobowiązany do: - podania posiłku w sali, w której będzie odbywało się szkolenie, - przygotowania stołów na sali szkoleniowej w sposób uzgodniony z Zamawiającym, - świadczenia usług cateringowych na zastawie ceramicznej lub porcelanowej, z użyciem sztućców platerowych, serwetek papierowych i materiałowych, obrusów materiałowych, - estetycznego podania posiłku i napojów, - dostarczenia posiłku i napojów najpóźniej na 30 min. przed rozpoczęciem szkolenia, - zebrania naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych najpóźniej 30 min. po zakończeniu szkolenia. 9) Menu zawiera załącznik nr 2 do SIWZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga od Wykonawców wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.dabrowa-gornicza.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ROPS.PSO.3321.10.2016 - Świadczenie usług cateringowych na terenie miasta Katowice
Dodano: 2016-07-07 - Usługa cateringu - przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów szpitala z uwzględnieniem diet i kaloryczności (3)
Dodano: 2016-06-23 - Usługa kompleksowego żywienia pacjentów Wojewódzkiego Szpitala Chorób Płuc im. dr Alojzego Pawelca
Dodano: 2016-06-06 - Usługa cateringu - przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów szpitala z uwzględnieniem diet i kaloryczności (2)
Dodano: 2016-06-03 - Usługa cateringu
nr sprawy: DZP.381.12.2016.UG
Dodano: 2016-04-25 - PRZYGOTOWANIE ORAZ DOSTARCZANIE CAŁODZIENNEGO WYŻYWIENIA DLA PACJENTÓW SZPITALA CHORÓB PŁUC W ORZESZU Z UWZGLĘDNIENIEM DIET I KALORYCZNOŚCI
Dodano: 2016-04-15 - Usługa cateringu - przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów szpitala z uwzględnieniem diet i kaloryczności
Dodano: 2016-04-14 - Usługa cateringu nr DZP.381.10.2016.UG
Dodano: 2016-04-11 - Usługa cateringu
(nr postępowania DZP.381.8.2016.UG)
Dodano: 2016-03-23 - Usługa cateringu
Dodano: 2016-03-08