Szpital Powiatowy w Pułtusku Sp. z o.o. ogłasza przetarg
- Adres: 06-102 Pułtusk, ul. Teofila Kwiatkowskiego 19
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 23 691 99 01 , fax. 23 691 99 06
- Data zamieszczenia: 2015-02-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Powiatowy w Pułtusku Sp. z o.o.
ul. Teofila Kwiatkowskiego 19 19
06-102 Pułtusk, woj. mazowieckie
tel. 23 691 99 01, fax. 23 691 99 06
REGON: 00031164500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.spzoz.pultusk.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Całodobowe świadczenie usług w zakresie żywienia pacjentów Szpitala Powiatowego w Pułtusku Sp. z o.o - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Wartość zamówienia nie przekracza wyrażonej w złotych równowartości kwot określonych w art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych. Przedmiotem zamówienia jest całodobowe świadczenie usług w zakresie żywienia pacjentów Szpitala Powiatowego w Pułtusku Sp. z o. o. zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie zasadami, ogólnymi i szczegółowymi oraz wymogami określonymi przez Instytut Żywności i Żywienia, SANEPID, Polski Związek Higieny i innymi obowiązującymi przepisami. Podstawę do sporządzania posiłków stanowi: 1) wykaz norm dziennych racji pokarmowych dla zakładów Służby Zdrowia opracowany przez Instytut Żywności i Żywienia, 2) indywidualne diety według zaleceń lekarzy. Posiłki będą dostarczane do siedziby Zamawiającego. Przewidywana ilość pacjentów hospitalizowanych w każdym dniu wynosi ok. 77 osób/dzień, powyższa ilość może ulec zmianie w trakcie trwania umowy +/- 25%. Maksymalna odległość kuchni Wykonawcy od siedziby Zamawiającego - max. 50 km od Pułtuska - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: termin płatności faktur
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital.pultusk.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- świadczenie usług cateringowych w siedzibie MR na rzecz komórek organizacyjnych
Dodano: 2016-06-22 - Organizacja i obsługa poczęstunku dla 2 500 osób podczas obchodów 72. rocznicy Powstania Warszawskiego.
Dodano: 2016-06-14 - świadczenie usług cateringowych w siedzibie MR na rzecz komórek organizacyjnych
Dodano: 2016-06-10 - Obsługa gastronomiczno - kelnerska XVI Konferencji Wirtualny Uniwersytet w dniach 22-23.06.2016 r., znak sprawy ZP/U/SE/44/2016
Dodano: 2016-05-24 - Obsługa gastronomiczno - kelnerska XVI Konferencji Wirtualny Uniwersytet w dniach 22-23.06.2016 r., znak sprawy ZP/U/SE/37/2016
Dodano: 2016-05-12 - Zapewnienie usługi gastronomicznej podczas projektu Pikniku Pracowniczego i Regat o Puchar Rektora Politechniki Warszawskiej, który odbędzie się w dniach 21-22 maja 2016 r.
Dodano: 2016-04-29 - Świadczenie usług cateringowych na rzecz Instytutu Lotnictwa
Dodano: 2016-04-15 - Świadczenie usług cateringowych
Dodano: 2016-04-15 - Usługa cateringowa z usługą kelnerską dla uczestników Centralnego Balu Połowinkowego Politechniki Warszawskiej w dniu 16.04.2016r. Nr postępowania: ZP/U/KK/11/2016
Dodano: 2016-03-15 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby UKSW w Warszawie
Dodano: 2016-02-29