Przetargi.pl
BOF.II.274.48.2011

Urząd Marszałkowski Województwa Wielkopolskiego ogłasza przetarg

  • Adres: 61-713 Poznań, Al. Niepodległości 18
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 061 6475320 , fax. 061 8517562
  • Data zamieszczenia: 2011-07-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Urząd Marszałkowski Województwa Wielkopolskiego
    Al. Niepodległości 18 18
    61-713 Poznań, woj. wielkopolskie
    tel. 061 6475320, fax. 061 8517562
    REGON: 63126850100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.umww.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    BOF.II.274.48.2011
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiot zamówienia stanowią usługi oznaczone tytułem: Świadczenie usług cateringowych, podczas dwóch szkoleń dla beneficjentów WRPO finansowanych z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Pomocy Technicznej Wielkopolskiego Regionalnego Programu Operacyjnego na lata 2007-2013. Wykonawca zobowiązany jest zapewnić usługę cateringową na terenie Poznania max. dla 100 osób (2 szkolenia dla ok. 50 osób każde realizowane na terenie Poznania - Międzynarodowe Targi Poznańskie lub World Trade Center). Wymagane menu: I Kanapki - Zupa gulaszowa - 100 porcji x 200 ml - kanapki dekoracyjne z: serem typu camembert, łososiem, pastą jajeczną itp. Wszystkie kanapki z masłem; dodatki do kanapek: pomidor, ogórek, papryka, rzodkiewka, szczypiorek, oliwki, sałata itp. (min. 1 dodatek na 1 kanapkę) - 200 szt. x 150g (1 kanapka); na jedno szkolenie dla maksymalnie 50 osób przypada 100 kanapek, II Napoje zimne - soki owocowe: pomarańczowy, jabłkowy, czarna porzeczka - woda mineralna gazowana -woda mineralna niegazowana - 100 porcji x 300 ml na osobę 40 butelek po 500 ml 60 butelek po 500 ml III Napoje gorące - kawa rozpuszczalna - 200 porcji x 220 ml - herbata czarna - 100 porcji x150 ml - mleko min. 2% do kawy - min. 100 ml na osobę - cytryny świeże (pokrojone w plastry) - 25 szt. - cukier - 300 porcji x 5gr na osobę IV Bufet deserowy - ciastka kruche - po 4 szt. na osobę (1 ciastko min. 4cm średnicy) 70 kg Dodatkowe wymagania 1. Przygotowanie i dostarczenie potraw 2. Wyposażenie w niezbędny sprzęt, zastawę porcelanową i szkło 3. Stoły nakryte obrusami oraz serwetki 4. Sztućce platerowe 5. Odbiór sprzętu i naczyń oraz uprzątnięcie po zakończeniu imprezy. Oferta Wykonawcy winna obejmować także koszty udostępnienia powierzchni cateringowej na terenie wskazanym przez Zamawiającego (MTP lub WTC)
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.umww.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach