Urząd Marszałkowski Województwa Wielkopolskiego ogłasza przetarg
- Adres: 61-713 Poznań, Al. Niepodległości 18
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 061 6475320 , fax. 061 8517562
- Data zamieszczenia: 2011-07-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Urząd Marszałkowski Województwa Wielkopolskiego
Al. Niepodległości 18 18
61-713 Poznań, woj. wielkopolskie
tel. 061 6475320, fax. 061 8517562
REGON: 63126850100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.umww.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
BOF.II.274.48.2011 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiot zamówienia stanowią usługi oznaczone tytułem: Świadczenie usług cateringowych, podczas dwóch szkoleń dla beneficjentów WRPO finansowanych z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Pomocy Technicznej Wielkopolskiego Regionalnego Programu Operacyjnego na lata 2007-2013. Wykonawca zobowiązany jest zapewnić usługę cateringową na terenie Poznania max. dla 100 osób (2 szkolenia dla ok. 50 osób każde realizowane na terenie Poznania - Międzynarodowe Targi Poznańskie lub World Trade Center). Wymagane menu: I Kanapki - Zupa gulaszowa - 100 porcji x 200 ml - kanapki dekoracyjne z: serem typu camembert, łososiem, pastą jajeczną itp. Wszystkie kanapki z masłem; dodatki do kanapek: pomidor, ogórek, papryka, rzodkiewka, szczypiorek, oliwki, sałata itp. (min. 1 dodatek na 1 kanapkę) - 200 szt. x 150g (1 kanapka); na jedno szkolenie dla maksymalnie 50 osób przypada 100 kanapek, II Napoje zimne - soki owocowe: pomarańczowy, jabłkowy, czarna porzeczka - woda mineralna gazowana -woda mineralna niegazowana - 100 porcji x 300 ml na osobę 40 butelek po 500 ml 60 butelek po 500 ml III Napoje gorące - kawa rozpuszczalna - 200 porcji x 220 ml - herbata czarna - 100 porcji x150 ml - mleko min. 2% do kawy - min. 100 ml na osobę - cytryny świeże (pokrojone w plastry) - 25 szt. - cukier - 300 porcji x 5gr na osobę IV Bufet deserowy - ciastka kruche - po 4 szt. na osobę (1 ciastko min. 4cm średnicy) 70 kg Dodatkowe wymagania 1. Przygotowanie i dostarczenie potraw 2. Wyposażenie w niezbędny sprzęt, zastawę porcelanową i szkło 3. Stoły nakryte obrusami oraz serwetki 4. Sztućce platerowe 5. Odbiór sprzętu i naczyń oraz uprzątnięcie po zakończeniu imprezy. Oferta Wykonawcy winna obejmować także koszty udostępnienia powierzchni cateringowej na terenie wskazanym przez Zamawiającego (MTP lub WTC) - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.umww.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług całodziennego żywienia dla młodzieży przebywającej w Bursie Szkolnej Nr 1 im. Janusza Korczaka w Kaliszu przy ul. Przemysłowej 1
Dodano: 2016-07-21 - Dożywianie w ramach programu posiłek dla potrzebujących w gminie Chocz
Dodano: 2016-07-08 - Świadczenie usług całodziennego żywienia dla młodzieży przebywającej w Bursie Szkolnej Nr 1 im. Janusza Korczaka w Kaliszu przy ul. Przemysłowej 1
Dodano: 2016-07-05 - Świadczenie usług cateringowych dla Regionalnego Ośrodka Polityki Społecznej w Poznaniu na terenie województwa wielkopolskiego
Dodano: 2016-04-15 - Dożywianie w ramach programu posiłek dla potrzebujących w gminie Chocz
Dodano: 2015-12-09 - Dożywianie uczniów szkół podstawowych i gimnazjalnych oraz innych osób na terenie Miasta i Gminy Krotoszyn w 2016 roku
Dodano: 2015-12-07 - Dożywianie zbiorowe mieszkańców Gminy Rogoźno w 2016 roku
Dodano: 2015-12-02 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu w 2016 roku.
Dodano: 2015-11-27 - Przygotowanie i dostawa posiłków (śniadań i obiadów) do poszczególnych filii Zespołu Dziennych Domów Pomocy w Poznaniu
Dodano: 2015-11-24 - Kompleksowe przygotowanie w kuchni znajdującej się w budynku Bursy Szkolnej Nr 2 przy ulicy Czeremchowa 22 w Poznaniu oraz wydawanie posiłków dla młodzieży
Dodano: 2015-08-18