Przetargi.pl
BEZGOTÓWKOWE WYDAWANIE GORĄCYCH POSIŁKÓW DLA OSÓB KORZYSTAJĄCYCH Z POMOCY SPOŁECZNEJ

Miasto Chorzów - Ośrodek Pomocy Społecznej w Chorzowie ogłasza przetarg

  • Adres: 41-500 Chorzów, Racławicka 19
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 032 77 16 301 , fax. 032 77 16 305
  • Data zamieszczenia: 2022-12-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miasto Chorzów - Ośrodek Pomocy Społecznej w Chorzowie
    Racławicka 19
    41-500 Chorzów, woj. śląskie
    tel. 032 77 16 301, fax. 032 77 16 305
    REGON: 003447902
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://ops.bip.chorzow.eu

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    BEZGOTÓWKOWE WYDAWANIE GORĄCYCH POSIŁKÓW DLA OSÓB KORZYSTAJĄCYCH Z POMOCY SPOŁECZNEJ
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest wydawanie gorących posiłków osobom korzystającym z pomocy Ośrodka Pomocy Społecznej w Chorzowie, którym decyzją administracyjną przyznano w tej formie pomoc. Ilość posiłków uzależniona będzie od liczby i zakresu wydanych decyzji administracyjnych i ilość ta zmieniać się będzie w okresie trwania umowy. Szacunkowa ilość posiłków w okresie obowiązywania umowy wynosi 20 000. Minimalna ilość wydawanych posiłków w okresie obowiązywania umowy wynosi 16 000.2. Pomoc w postaci gorącego posiłku realizowana będzie na podstawie bloczków żywieniowych, przygotowanych i wydawanych przez OPS w Chorzowie, w ilości zgodnej z ilością dni w miesiącu kalendarzowym. Jeden bloczek żywieniowy odpowiada jednemu posiłkowi.3. Miejsce wydawania posiłku powinno znajdować się w dzielnicy Chorzów Batory.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55320000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1.Uprawnienia do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej:Wykonawca musi spełniać wynikające z obowiązujących przepisów wymagania dotyczące prowadzenia działalności w zakresie przedmiotu zamówienia, w tym wymagania o charakterze sanitarno-epidemiologicznym.2.Zdolność techniczna lub zawodowa:Wykonawca musi dysponować potencjałem technicznym niezbędnym do wykonania zamówienia tj.:co najmniej jednym lokalem spełniający/e wymogi dotyczące żywienia zbiorowego (bary, jadłodajnie) zlokalizowanym w dzielnicy Chorzów Batory:
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-12-15

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach