Przetargi.pl
artykuły żywnościowe

Zakład Karny w Kwidzynie ogłasza przetarg

  • Adres: 82-500 Kwidzyn, ul. Lotnicza 1
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 055 27922945
  • Data zamieszczenia: 2014-04-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Kwidzynie
    ul. Lotnicza 1 1
    82-500 Kwidzyn, woj. pomorskie
    tel. 055 27922945
    REGON: 00064902500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowośc prawnej - Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    artykuły żywnościowe
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część I - CIECIERZYCA 1. Ciecierzyca (cieciorka), pakowana w worki do 5 kg - w ilości do 50 kg minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 4 m-ce Kod CPV: 03212212-9 ciecierzyca Część II - KONSERWY I PRZETWORY Z MIĘSA 1. Pasztet drobiowy, puszka szybkootwieralna o gramaturze 0,160 kg - w ilości do 600 kg 2. Konserwa mięsna Przysmak śniadaniowy, puszka o gramaturze 0,300 kg - w ilości do 1 200 kg 3. Konserwa mięsna Turystyczna, puszka o gramaturze 0,300 kg - w ilości do 1 200 kg minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy Kod CPV: 15131310-1 pasztety, 15131000-5 konserwy i przetwory z mięsa Część III - MIÓD Miód sztuczny, płynny, opakowanie o gramaturze 0,380 kg - 0,400 kg - w ilości do 1 300,00 kg minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 3 m-ce Kod CPV: 15831600-8 miód Część IV - WARZYWA PRZETWORZONE 1. Leczo pieczarkowe, opakowanie do 5 kg- w ilości do 2 000 kg 2. Groszek konserwowy po odcieku, waga po odcieku 0,220 kg - 0,240 kg - w ilości do 400 kg 3. Kukurydza konserwowa po odcieku, waga po odcieku 0,220 kg - 0,240 kg - w ilości do 400 kg 4. Sałatka szwedzka po odcieku, waga po odcieku do 3 kg - w ilości do 1 200 kg 5. Koncentrat pomidorowy 30% w opakowaniach do 5 kg - w ilości do 2 100 kg 6. Chrzan tarty, opakowanie do 1 kg - w ilości do 200 kg minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy Kod CPV: 15331000-7 warzywa przetworzone, 15331460-9 warzywa puszkowane, 15331500-2 warzywa konserwowane w occie, 15331427-6 skoncentrowany przecier pomidorowy, Część V - NAPÓJ W PROSZU 1. Napój w proszku, opakowanie do 2 kg - w ilości do 400 kg minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy Kod CPV: 15982000-5 napoje orzeźwiające Część VI - KOMPOT 1. Kompot bez cukru, opakowanie do 3l, w ilości do 350l minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy Kod CPV: 15332100-5 przetworzone owoce Część VII - MUS JABŁKOWY 1. Mus jabłkowy bez cukru, opakowanie do 2 kg - w ilości do 1 500 kg minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy Kod CPV: 15332140-7 przetworzone jabłka Część VIII - JAJA 1. Jaja spożywcze, klasa A, kategoria M, oznakowane zgodnie normą, termin przydatności do spożycia min. 21 dni od dnia dostawy - w ilości do 80 000 szt Kod CPV: 03142500-3 jaja Część IX - MROŻONE PRODUKTY RYBNE 1. Burger rybny, mrożony, 100g/szt - w ilości do 1 500 kg 2. Kotlet rybny, mrożony, 100g/szt - w ilości do 1 500 kg minimalny termin przydatności do spożycia dostarczanego towaru: 1 miesiąc. Kod CPV: 15229000-9 mrożone produkty rybne Część X - ARTYKUŁY RYBNE 1. Konserwa rybna szprot w sosie pomidorowym, 170g/szt - w ilości do 35 kg 2. Konserwa rybna szprot w oleju, 170g/szt - w ilości do 35 kg 3. Paprykarz, 300g - 330g/szt w ilości do 800 kg 4. Sałatka rybna pikantna z łososia, zawartość łososia min. 30%, 135-150g/szt - w ilości do 35 kg 5. Sałatka rybna z warzywami z łososiem, zawartość łososia min. 30%, 135-150g/szt - w ilości do 35 kg 6. Sałatka rybna pikantna z makrelą, zawartość ryb min. 30%, w tym makrela min. 5%, 135-150g/szt - w ilości do 35 kg minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy Kod CPV: 15200000 - 0 ryby przetworzone i konserwowane Część XI - DRÓB 1. Kurczak cały świeży, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 4 200 kg 2. Udziec z kurczaka świeży, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 800 kg 3. Wątróbka drobiowa, świeża, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 2 000 kg 4. Serca drobiowe, świeże, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 2 000 kg 5. Mięso gulaszowe drobiowe, opakowanie do 5 kg, zamykane hermetycznie, termin przydatności do spożycia min. 3 dni od dnia dostawy w ilości do 600 kg Kod CPV: 15112000-6 drób, 15131500-0 produkty drobiowe
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032122129
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną