Przetargi.pl
artykuły żywnościowe

Zakład Karny w Kwidzynie ogłasza przetarg

  • Adres: 82-500 Kwidzyn, ul. Lotnicza 1
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 055 27922945
  • Data zamieszczenia: 2012-10-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Kwidzynie
    ul. Lotnicza 1 1
    82-500 Kwidzyn, woj. pomorskie
    tel. 055 27922945
    REGON: 00064902500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    artykuły żywnościowe
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część I - Artykuły mleczarskie 1. Twaróg półtłusty, kostka 250g, w ilości do 5 000 kg 2. Ser topiony, kostka 100 g, w ilości do 4 000 kg 3. Jogurt naturalny bez cukru, opakowanie 150g - 180g, w ilości do 500 kg 4. Serek homogenizowany waniliowy, opakowanie 125g, w ilości do 5 000 kg 5. Serek kanapkowy naturalny, opakowanie 125g, w ilości do 5 000 kg 6. Śmietanka 12% słodka, UHT, opakowanie do 1 l, w ilości do 1 000 l Kody CPV: 15542100-0 ser twarogowy, 15540000-5 produkty serowarskie, 15512000-0 śmietana, 15551000-8 jogurt Minimalny termin przydatności liczony od dnia dostawy wynosi: twaróg - 14 dni ser topiony - 30 dni jogurt naturalny - 14 dni serek homogenizowany - 14 dni serek kanapkowy naturalny - 30 dni śmietanka 12% UHT - 30 dni Część II- Mleko w proszku 1. Mleko w proszku odtłuszczone, opakowanie do 25 kg, w ilości do 3 500 kg Kody CPV: 15511700-0 mleko w proszku Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy: 100 dni Część III - jaja w proszku 1.Jaja w proszku całe w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 80 kg Kod CPV 15800000 - 6 różne produkty spożywcze Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące. Część IV - marmolada 1. Marmolada, opakowanie 0,5 kg- 20 kg, w ilości do 4 000 kg Kod CPV: 15332230-5 marmolada Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 6 miesięcy Część V - Dżem 1. Dżem wieloowocowy o konsystencji stałej, w opakowaniach do 15 kg - w ilości do 3 000 kg Kod CPV 15332290 - 3 dżemy Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 6 miesięcy. Część VI - Mąka 1. Mąka pszenna, typ 550, w opakowaniach 1 kg - w ilości do 4 000 kg Kod CPV 15612100 - 2 mąka pszenna Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące. Część VII - Ryż 1. Ryż długoziarnisty w opakowaniach do 30 kg - w ilości do 3 500 kg Kod CPV 15614100 - 6 ryż długoziarnisty Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące. Część VIII - Artykuły żywnościowe 1. Ketchup w opakowaniach do 1 kg, w ilości do 2 500 kg 2. Majonez w opakowaniach do 1 kg, w ilości do 100 kg 3. Ocet w opakowaniach do 1 l, w ilości do 500 l 4. Musztarda w opakowaniach do 1 kg, w ilości do 2 000 kg Kod CPV: 15871230-5 ketchup, 15871273-8 majonez, 15871110-8 ocet, 15871250-1 musztarda Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące. Część IX - Przyprawy 1. Pieprz czarny, mielony, opakowanie do 1 kg - w ilości do 100 kg 2. Pieprz ziołowy, mielony, opakowanie do 1 kg - w ilości do 100 kg 3. Papryka ostra, mielona, opakowanie do 1 kg - w ilości do 100 kg 4. Ziele angielskie, opakowanie do 1 kg - w ilości do 50 kg 5. Liść laurowy, opakowanie do 1 kg - w ilości do 50 kg 6. Majeranek, opakowanie do 1 kg - w ilości do 100 kg 7. Sól warzona, opakowanie 1 kg - w ilości do 3 000 kg 8. Czosnek mielony, opakowanie do 1 kg - w ilości do 100 kg 9. Przyprawa do zup płynna, opakowanie 1 kg - w ilości do 800 kg 10. Przyprawa uniwersalna, opakowanie 1 kg - w ilości do 800 kg 11. Żurek zakwas, opakowanie do1 l - w ilości do 400 l 12. Kawa zbożowa, opakowanie do 1 kg - w ilości do 800 kg 13. Herbata granulowana, opakowanie do 1 kg - w ilości do 800 kg 14. Kwasek cytrynowy, opakowanie do 1 kg - w ilości do 50 kg 15. Kisiel bez cukru, opakowanie 40g - w ilości do 60 kg 16. Budyń bez cukru, opakowanie 40g - w ilości do 60 kg Kody CPV:15872100-2 pieprz, 15870000-7 przyprawy i przyprawy korzenne, 15872400-5 sól, 15861000-1 kawa, 15863200-7 herbata czarna, 15800000-6 różne produkty spożywcze, Część X - Zupy i sosy 1. Rosół wołowy w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 400 kg 2. Barszcz biały w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 3.Barszcz czerwony w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 500 kg 4. Zupa żurek w opakowaniach do1 kg - w ilości do 260 kg 5. Zupa kalafiorowa w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 6. Zupa pieczarkowa w opakowaniach do1 kg - w ilości do 260 kg 7. Zupa cebulowa w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 8. Zupa szparagowa w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 9. Zupa grzybowa w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 10. Zupa selerowa w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 11. Zupa brokułowa w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 12. Sos myśliwski w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 200 kg 13. Sos węgierski w opakowaniach do1 kg - w ilości do 200 kg 14. Sos cygański w opakowaniach do1 kg - w ilości do 200 kg 15. Sos pieczeniowy w opakowaniach do1 kg - w ilości do 200 kg 16. Sos boloński w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 200 kg 17. Sos pieczarkowy w opakowaniach do 1kg - w ilości do 200 kg 18. Sos biały w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 400 kg Kod CPV 15891400 - 4 zupy, 15871260 - 4 sosy, 15891500-5 buliony Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155421000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach