Szpital Wojewódzki im. Mikołaja Kopernika ogłasza przetarg
- Adres: 75-581 Koszalin, ul. T. Chałubińskiego 7
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. (094) 3488103 , fax. (094) 3488103
- Data zamieszczenia: 2011-12-09
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Wojewódzki im. Mikołaja Kopernika
ul. T. Chałubińskiego 7 7
75-581 Koszalin, woj. zachodniopomorskie
tel. (094) 3488103, fax. (094) 3488103
REGON: 33000629200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.swk.med.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Artykuły spożywcze - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1) Cukier 1kg - 6 100 kg; 2) Sól warzona 1 kg - 2 300 kg; 3) Bułka tarta 1 kg - 350 kg; 4) Kasza gryczana 1 kg - 250 kg; 5) Ryż 1 kg - 3 400 kg; 6) Kasza manna 1 kg - 1 300 kg; 7) Płatki owsiane 1 kg - 1 700 kg; 8) Kasza jęczmienna, wiejska 1 kg - 1 400 kg; 9) Mąka wrocławska 1 kg - 3 500 kg; 10) Mąka tortowa 1 kg - 800 kg; 11) Fasola Jaś - 300 kg; 12) Groch łuskany - 100 kg; 13) Ocet 0,5 l - 200 szt.; 14) Herbata typu Lipton lub równoważna expres (op. = 50szt.) - 50 op.; 15) Przyprawa do zup typu Maggi lub równoważna 1 L - 1 000 szt.; 16) Majeranek 1 pacz. 10g - 200 szt.; 17) Papryka słodka 1 pacz. 20g - 100 szt.; 18) Pieprz mielony czarny 1 pacz. 20g - 2 000 szt.; 19) Czosnek mielony 1 op. 20g - 100 szt.; 20) Przyprawa typu Vegeta lub równoważna 250 g - 100 szt.; 21) Ziele angielskie 1 pacz. 10g - 150 szt.; 22) Herbata miętowa expres (op. = 20 szt.) - 100 op.; 23) Herbata rumiankowa expres (op. = 20 szt.) - 50 op.; 24) Kwasek cytrynowy 50 g - 2 500 szt.; 25) Proszek do pieczenia 18g - 600 szt.; 26) Cukier waniliowy 16g - 200 szt.; 27) Krem karpatka 250g - 200 szt.; 28) Kisiel 1 op. 40g - 7 500 szt.; 29) Budyń 1 op. 40g - 4 200 szt.; 30) Galaretka owocowa 90g - 4 200 szt.; 31) Suchary delikatesowe 300 g - 2 000 szt.; 32) Biszkopty 120 g - 350 szt.; 33) Krakersy 180 g - 550 szt.; 34) Herbatniki 50 g typu Petit Bure lub równoważne - 2 400 szt.; 35) Ciastka różne (markizy, pierniki, wafle) - 200 kg; 36) Herbata granulowana 100g - 2 500 szt.; 37) Herbata Yunan lub równoważna 50g liściasta - 30 szt.; 38) Kawa Inka 150g - 2 200 szt.; 39) Kawa rozpuszczalna typu Manuel lub równoważna 100 g - 40 szt.; 40) Kawa typu Premium lub równoważna 100 g - 10 szt.; 41) Kakao Puchatek lub równoważne 300g - 60 szt.; 42) Kakao naturalne 100 g - 200 szt.; 43) Koncentrat pomidorowy 800 g typu Bażant lub równoważny - 300 szt.; 44) Koncentrat pomidorowy 4500 g typu Bażant lub równoważny - 80 szt.; 45) Koncentrat buraczany 240 g - 100 szt.; 46) Olej rzepakowy 1 l - 1 000 L; 47) Olej jadalny rzepakowy op. 5 lub 3 l - 1 550 L; 48) Ogórki konserwowe 0,9 l - 1 000 szt.; 49) Chrzan 300 g - 200 szt.; 50) Musztarda 200 g - 200 szt.; 51) Soki Bobofrut lub równoważne 175 ml bez cukru - 1 500 szt.; 52) Soki typu Kubuś lub równoważne 310 ml w tym sok pomidorowy - 3 000 szt.; 53) Soki owocowe 700g (syrop) - 800 szt.; 54) Soki owocowe 350 g (syrop) - 600 szt.; 55) Soki Hortex lub równoważne 0,25 l - 700 szt.; 56) Liść laurowy 1 pacz. 10g - 100 szt.; 57) Przyprawa do potraw typu Jarzynka lub równoważna 1kg - 1 000 szt.; 58) Sos pieczeniowy 1kg - 20 szt.; 59) Sos pieczarkowy 1kg - 20 szt.; 60) Makarony różne 500 g - 3 500 kg; 61) Dżemy opakowania 25 g o różnych smakach 6, wysokosłodzone - 4 000 szt.; 62) Miód naturalny 25 g - 4 000 szt.; 63) Dżem puszka 3,5 kg różne smaki, wysokosłodzony - 500 szt.; 64) Fasola czerwona w zalewie natur. 400 g - 50 szt.; 65) Fasola szparagowa zielona cięta po 2,6 kg - 40 szt.; 66) Fasola szparagowa zielona cięta 850 g - 40 szt.; 67) Groszek konserwowy sałatkowy puszka 0,4kg - 450 szt.; 68) Groszek konserwowy sałatkowy puszka 2,6kg - 120 szt.; 69) Kukurydza konserwowa puszka 3 L - 50 szt.; 70) Kukurydza konserwowa puszka 340 g - 350 szt.; 71) Papryka cięta w paski słój 3 L - 40 szt.; 72) Papryka cięta w paski słój 0,72L - 400 szt.; 73) Szczaw konserwowy słój 900 g - 100 szt.; 74) Ananas plastry 565 g - 300 szt.; 75) Brzoskwinie połówki puszka 850 g - 300 szt.; 76) Majonez dekoracyjny typu Winiary lub równoważny wiaderko 3 l - 20 szt.; 77) Majonez dekoracyjny typu Winiary lub równoważny słoik 280 ml - 700 szt.; 78) Mąka ziemniaczana 1kg - 150 kg; 79) Żelatyna wieprzowa 50 g - 400 szt.; 80) Kasza kukurydziana 1kg - 600 kg; 81) Kleik ryżowy 190g - 150 szt.; 82) Sos sałatkowy koperkowo - ziołowy 700g - 50 szt.; 83) Cynamon 15g - 20 szt.; 84) Żurek 1kg - 40 szt.; 85) Barszcz biały 1kg - 40 szt.; 86) Mak niebieski 200g - 60 szt.; 87) Wiórki kokosowe 70g - 100 szt.; 88) Kawa ziarnista 500g - 40 szt.; 89) Rodzynki 100g - 30 szt.; 90) Orzechy włoskie łuskane 100g - 30 szt.; 91) Cukier puder 1kg - 40 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.swk.med.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych do Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Darłowie, Punktu Przygotowania Posiłków w Bobolinie, ul. Nadmorska 4
Dodano: 2016-07-25 - Dostawa koncentratów przypraw ziołowych oraz soli spożywczej kamiennej
Dodano: 2016-04-26 - Dostawa cukru białego kat. 2 KN
Dodano: 2016-04-26 - Dostawa produktów spożywczych do 109 Szpitala Wojskowego z Przychodnią SP ZOZ w Szczecinie
Dodano: 2016-03-25 - Dostawa artykułów spożywczych sypkich przez okres 12 miesięcy
Dodano: 2016-03-01 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH MASOWYCH RÓŻNYCH, PIECZYWA ORAZ MROŻONEK DLA SP ZOZ W CHOSZCZNIE
Dodano: 2016-02-10 - Dostawy artykułów spożywczych do Uniwersytetu Szczecińskiego
Dodano: 2016-01-22 - Dostawa artykułów spożywczych konserwowych i pasteryzowanych.
Dodano: 2016-01-19 - dostawa różnych produktów spożywczych
Dodano: 2016-01-19 - Dostawa artykułów żywnościowych w roku 2016 - postępowanie III
Dodano: 2015-12-28