Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych różnych wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie

Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie ogłasza przetarg

  • Adres: 84-120 Władysławowo, Żeromskiego
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 586 746 314 , fax. 586 746 350
  • Data zamieszczenia: 2019-08-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie
    Żeromskiego 52
    84-120 Władysławowo, woj. pomorskie
    tel. 586 746 314, fax. 586 746 350
    REGON: 32790700060000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.cos.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Instytucja gospodarki budżetowej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych różnych wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. BUDYŃ- śmietankowy, waniliowy, czekoladowy, powinien charakteryzować się dobrą rozpuszczalnością w wodzie, nie powinien podchodzić wodą po przyrządzeniu, po zagotowniu powinien mieć wyrazisty smak, kolor i gęstą konsystencję nie zawierającą grudek.Wydajność 120g/1 l mleka. Opakowanie min 90 g max1,50 kg firmy Winiary lub produkt równoważny kg 230 2. GALARETKA OWOCOWA (Ananas, truskawka, wiśnia, pomarańcza, cytryna)- powinna charakteryzować się dobrą rozpuszczalnością w wodzie, nie powinna podchodzić wodą po przyrządzeniu, po zagotowaniu powinna mieć wyrazisty smak, kolor i odpowiednio gęstą konsystencję, nie zawierającą grudek, wydajność 160g/1litr. pakowana min 90 gr max a'1,2 kg firmy Winiary lub produkt równoważny kg 400 3. KISIEL OWOCOWY -powinien charakteryzować się dobrą rozpuszczalnością w wodzie, nie powinien podchodzić wodą po przyrządzeniu, po zagotowniu powinien mieć wyrazisty smak, kolor i odpowiednio gęstą konsystencję nie zawierającą grudek. wydajność 160g/1l pakowany min 90 gr max a'1,30 kg firmy Winiary lub produkt równoważny. kg 280 4. MAJONEZ LIGHT - olej roślinny min 60%, żółtko jaja 6,0%, ocet, musztarda (woda, gorczyca, ocet, sól, cukier, przyprawy), cukier, sól, przyprawy, przeciwutleniacz E385, regulator kwasowości: kwas cytrynowy - słoik szklany o pojemności max 300 gr typu Winiary lub produkt równoważny. ..Cenę należy podać w odniesieniu do wagi netto wskazanej na opakowaniu kg 5 5. CHRZAN TARTY - Skład: chrzan, cukier, ocet, skrobia, sól, kwasek cytrynowy, przeciwutleniacze, Charakteryzuje się śnieżno białym kolorem, ostry w smaku. waga samego surowca netto w szklanym opakowaniu jednostkowym max 900 g typu Rolnik,Frutico lub produkt równoważny. Cenę należy podać w odniesieniu do wagi netto wskazanej na opakowaniu kg 100 6. KETCHUP porcjowany saszetka Skład Pomidory (min 120 g na 100 g ketchupu), ocet, cukier, sól, naturalne aromaty przypraw (m.in. seler), przyprawy. - opakowanie min 15g np. firmy Hellmanns, Roleski lub produkt równoważny. Cenę należy podać w odniesieniu do wagi netto wskazanej na opakowaniu. szt 36000 7. MUSZTARDA porcjowana saszetka - Skład: Woda, gorczyca (min 25%), ocet spirytusowy, sól, cukier, regulator kwasowości- kwas cytrynowy, substancje konserwujące – siarczyny. opakowanie saszetka min. 15g firmy Hellmanns, Roleski lub produkt równoważny…..Cenę należy podać w odniesieniu do wagi netto wskazanej na opakowaniu. szt 11000 8. MUSZTARDA SAREPSKA - umiarkowanie ostra o tradycyjnym smaku, gęstej konsystencji i stonowanej barwie z widocznymi ciemnymi kawałeczkami gorczycy,firmy Dawtona,Frutico lub produkt równoważny. opak min 1 kg max 3 kg.Cenę należy podać w odniesieniu do wagi netto wskazanej na opakowaniu. kg 200 9. RYŻ DŁUGOZIARNISTY paraboiled - preparowany tremicznie, ugotowany na sypko powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch, po ugotowaniu nie klei i pozostaje sypki nawet po wielokrotnym podgrzewaniu, ziarno ryżu nie rozpadada sie, nie rozdwaja, ma jednolity kształt, kolor jasnożółty, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozkleja sie) opak min 1 kg max 5 kg np.firmy Kupiec,ESCA,Dripol lub produkt równoważny kg 1600 10. Makaron Cannelloni - 100% semoliny z twardej pszenicy DURUM, suchy makaron ma zwartą strukturę i bursztynowy kolor - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie). Po ugotowaniu nie powinien miec jasnoszarej barwy, nie powinien byc miekki, lepki, rozpadający się. opakownaie max 1 kg typu Primo Gusto, Lubella, Malma lub produkt równoważny.. kg 25 11. Makaron Pene - (rurki) -100% semoliny z twardej pszenicy DURUM, suchy makaron ma zwartą strukturę i bursztynowy kolor - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin,podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie). Po ugotowaniu nie powinien miec jasnoszarej barwy, nie powinien byc miekki, lepki, rozpadający się opakowanie max 3 kg typu Knorr, Lubella, Malma, Primo Gusto lub produkt równoważny.. kg 650 12. Makaron typu Penette (piórka) - 100% semoliny z twardej pszenicy DURUM, suchy makaron ma zwartą strukturę i bursztynowy kolor - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie). Po ugotowaniu nie powinien miec jasnoszarej barwy, nie powinien byc miekki, lepki, rozpadający się. opakowanie max 3 kg typu Knorr, Lubella, Malma, Primo Gusto lub produkt równoważny.. kg 10 13. MAKARON typu TAGLIATELLE - (Gniazdka szeroka wstążka) 100% semoliny z twardej pszenicy DURUM, suchy makaron ma zwartą strukturę i bursztynowy kolor - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie). Po ugotowaniu nie powinien miec jasnoszarej barwy, nie powinien byc miekki, lepki, rozpadający się opakowanie max a' 3kg typu typu Knorr, Lubella, Malma, Primo Gusto lub produkt równoważny kg 50 14. MAKARON typu GNOCHETTI SARDI (muszelka) - 100% semoliny z twardej pszenicy DURUM, suchy makaron ma zwartą strukturę i bursztynowy kolor - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie). Po ugotowaniu nie powinien miec jasnoszarej barwy, nie powinien byc miekki, lepki, rozpadający się opakowanie max 3 kg typu Knorr, Lubella, Malma, Primo Gusto lub produkt równoważny. kg 40 15. MAKARON typu FARFALLE - (kokardki) -100% semoliny z twardej pszenicy DURUM, suchy makaron ma zwartą strukturę i bursztynowy kolor - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie). Po ugotowaniu nie powinien miec jasnoszarej barwy, nie powinien byc miekki, lepki, rozpadający się, opakowanie max 3 kg typu Knorr, Lubella, Malma, Primo Gusto lub produkt równoważny. kg 200 16. MAKARON typu CRESTI DI GALLO (kolanka z falbanką) - 100% semoliny z twardej pszenicy DURUM, suchy makaron ma zwartą strukturę i bursztynowy kolor - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie). Po ugotowaniu nie powinien miec jasnoszarej barwy, nie powinien byc miekki, lepki, rozpadający się, opakowanie max 3 kg typu Knorr, Lubella, Malma, Primo Gusto lub produkt równoważny kg 50 17. MAKARON typu QUADRUCCI (Łazanki) - 100% semoliny z twardej pszenicy DURUM, suchy makaron ma zwartą strukturę i bursztynowy kolor - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie). Po ugotowaniu nie powinien miec jasnoszarej barwy, nie powinien byc miekki, lepki, rozpadający się, opakowanie max 3 kg lub produkt równoważny. kg 80 18. MAKARON typu MACCARONI (Nitka cięta) - 100% semoliny z twardej pszenicy DURUM, suchy makaron ma zwartą strukturę i bursztynowy kolor - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie). Po ugotowaniu nie powinien miec jasnoszarej barwy, nie powinien byc miekki, lepki, rozpadający się, opakowanie max 3 kg typu typu Knorr, Lubella, Malma, Primo Gusto lub produkt równoważny.. kg 200 19. MAKARON W KSZTAŁCIE RYŻU - 100% semoliny z pszenicy DURUM - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch. a' 0,5 - 1,0 kg np. firmy Primo Gusto,lubella lub produkt równoważny. kg 15 20. MAKARON typu SPAGHETTI -100% semoliny z pszenicy DURUM - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie) opakowanie max 3 kg typu Knorr, Lubella, Malma, Primo Gusto lub produkt równoważny. kg 500 21. MAKARON typu FUSILI (świderki) -100% semoliny z twardej pszenicy DURUM, suchy makaron ma zwartą strukturę i bursztynowy kolor - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie). Po ugotowaniu nie powinien miec jasnoszarej barwy, nie powinien byc miekki, lepki, rozpadający się, opakowanie max 3 kg typu Knorr, Lubella, Malma, Primo Gusto lub produkt równoważny. kg 500 22. MAKARON typu LASAGNE -100% semoliny z pszenicy DURUM - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie) opakowanie max 3 kg typu Knorr, Lubella, Malma, Primo Gusto lub produkt równoważny kg 120 23. Makaron typu Fusili Tricolore (Swiderki 3 kolory) - 100% semoliny z twardej pszenicy DURUM, suchy makaron ma zwartą strukturę i bursztynowy kolor - makaron ugotowany al dente powinien zachowywac swoje wlasciwości podczas przetrzymywania go w grzanych bufetch.Powinien być sprężysty, nie kleić się po ugotowaniu, bez pstrocin, podczas bemarowania w przeciągu min. 3 godz. nie zmienia swoich właściwości (nie rozpada sie). Po ugotowaniu nie powinien miec jasnoszarej barwy, nie powinien byc miekki, lepki, rozpadający się, opakowanie max 3 kg typu Knorr, Lubella, Malma, Primo Gusto lub produkt równoważny. kg 250 24. Makarona razowy - różne kształty op max 3 kg np. firmy Lubella,Knor lub produkt równoważny…… kg 100 25. Mieszanka bezglutenowa 4 ziarna BIO-zawiera ziarno słoecznika prażone,siemię lniane brązowe prażone,pestki dyni prażone,sezam łuskany prażony opak min 450 gr typu Denver Food lub produkt równoważny…. kg 5 26. Makaron Tortellini-rodzaj pierścieniowego makaronu.wypełnioeny farszem np. mięsem,grzybami.szpinakiem itp. Opak max 1 kg np. firmy Knor,Primo Gusto lub produkt równoważny………. kg 10 27. Makaron Bezglutenowy-skład mąka kukurydziana - różne kształty op min 0.5 kg max 1 kg np. typu Barilla,Glutenex,Sotelii lub produkt równoważny…… kg 10 28. Pieczywo bezglutenowe różne gatunki- op 500g max kg 20 29. PŁATKI KUKURYDZIANE - delikatnie opiekane płatki kukurydziane wyprodukowane z I gatunku kukurydzy. wzbogacone o Witaminy i żelazo.Składniki: kukurydza (min 95 %), typu Nestle,BIFOOD lub produkt równoważny…opakowanie max 1 kg kg 80 30. PŁATKI KUKURYDZIANE z miodem - delikatnie opiekane płatki kukurydziane wyprodukowane z I gatunku kukurydzy z dodatkiem miodu. wzbogacone o Witaminy i żelazo. Składniki: kukurydza ( min 95%),opakowanie 500g- 3kg,typu Nestle lub produkt równoważny…………… kg 60 31. PŁATKI KUKURYDZIANE cynamonowe - Zbożowe płatki o smaku cynamonowym, zawierają pełne ziarno. Nie zawiera laktozy i konserwantów. Opakowanie 500g - 1,5kg,typu Lubella lub produkt równoważny… kg 50 32. PŁATKI zbożowe czekoladowe - zbożowe kuleczki o smaku czekoladowym, opakowanie 500g- 1kg,typu ,typu BIFOOD lub produkt równoważny… kg 350 33. PŁATKI KUKURYDZIANE z miodem i orzechami - delikatnie opiekane płatki kukurydziane wyprodukowane z najwyższej jakości kukurydzy z dodatkiem miodu. wzbogacone o Witaminy i żelazo.Składniki: kukurydza ( min 95%),opakowanie 500g- 1kg,typu Nestle,Bifood lub produkt równoważny………………… kg 60 34. PŁATKI KUKURYDZIANE z ziarnami zbóż-opakowanie 300 gr-1 kg,typu fitness -Nestle lub produkt równoważny… kg 80 35. PŁATKI MUSLI - mieszanka płatków zbożowych, bakalii, orzechów i suszonych owoców, różne rodzaje, opakowanie 500g- 1 kg,typu BIFOOD lub produkt równoważny……………… kg 100 36. MAJONEZ porcjowany - Skład: olej roślinny min.70%, woda, ocet, żółtko jaj, cukier, sól, gorczyca,opakowanie min 15 gr.Cenę należy podać w odniesieniu do wagi netto wskazanej na opakowaniu,typu np. Hellmanss,Roleski ,Develey lub produkt równoważny.. szt 14000 37. MAJONEZ DEKORACYJNY -olej roślinny min 80%, żółtko jaja min 6,0%, ocet, musztarda (woda, gorczyca, ocet, sól, cukier, przyprawy), cukier, sól, przyprawy, charakteryzuje sie lekko żółtą barwą, gęsty, nie podchodzący wodą. - opakowanie słoik max 1 kg typu Winiary lub produkt równoważny.. kg 200 38. KETCHUP łagodny,pikantny - woda, pomidory (min 200g na 100g ketchupu), cukier,skrobia kukurydziana - substancja zagęszczająca, sól, ocet, kwas cytrynowy - regulator kwasowości, przyprawy. opakowanie butelka plastikowa max 1kg.Cenę należy podać w odniesieniu do wagi netto wskazanej na opakowaniu typu Dawtona, Włocławek,Roleski lub produkt równoważny.. kg 250 39 ORZECH WŁOSKI ŁUSKANY - gatunek I, jasnobrązowe połówki bez szkodnikow typu Bakalland,Helcom lub produkt równoważny, - opakownia min 100 gr max 0.50 kg…….. kg 200 40 RODZYNKI SUŁTAŃSKIE - gatunek I, charakteyzują się brązowym, ciemnoburstynowym kolorem, intensywnym i słodkim zapachem, pierwszej jakości, sprężyste i miękkie . opakowane max 0.50 kg,typu Bakalland,Helcom lub produkt równoważny… kg 250 41 ŚLIWKA KALIFORNIJSKA bez pestki - Gatunek I, o mięsistej strukturze, nie wysuszona, opakowanie max 0.50 kg,typu Helcom lub produkt równoważny…… kg 260 42 MIGDAŁY PŁATKI - gatunek I, jednolitego jasnoberzowego koloru, płatki nie połamane. pakowane max 0,50 kg,typu Japar lub produkt równoważny………………… kg 100 43 MIGDAŁY CAŁE - Gatunek I, opakowanie max 0.50 kg,typu Japar lub produkt równoważny……….. kg 5 44 ORZECH LASKOWY- Gatunek I, łuskany, opakowanie max 0.50 kg,typu Japar lub produkt równoważny…………/ kg 3 45 Pestki dyni Gatunek I, łuskane,opakowanie max 0.50 kg,typu Japar lub produkt równoważny……… kg 10 46 MORELE SUSZONE - Gatunek I,opakowanie max 0.50 kg,typu Bakalland,Japar lub produkt równoważny….. kg 180 47 Daktyle suszone-opakowanie max 0.50 kg,typu Bakalland lub produkt równoważny… kg 170 48 Ananas kostka - gatunek I,w lekkim syropie-puszka metalowa,waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max do 3 kg-należy podać cenę netto za 1 kg surowca po odcieku,typu Kier lub produkt równoważny……… kg 440 49 ANANASY PLASTRY- w lekkim syropie gatunek I- waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 3kg-należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku,typu KIER lub produkt równoważny……….. kg 250 50 BRZOSKWINIE POŁÓWKI - w lekkim syropie - gatunek I opakowanie puszka metalowa , waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 3kg -należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku,typu KIER lub produkt równoważny kg 600 51 GRUSZKI POŁÓWKI w syropie - gatunek I,opakowanie puszka metalowa,waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 3kg-należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku,typu KIER lub produkt równoważny………… kg 360 52 KOKTAJL OWOCOWY W SYROPIE- skład: (brzoskwinie, gruszka, ananasy, winogrona, papaja), gatunek I, opakowanie puszka metalowa,,. waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 3kg -należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku,typu DRIPOL,HELCOM lub produkt równoważny kg 500 53 FASOLA CZERWONA - gatunek I, puszka metalowa, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 3kg -należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku,typu Bonduella,Dawtona lub produkt równoważny……. kg 450 54 GROSZEK KONSERWOWY gatunek I - puszka metalowa, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 3kg -należy podać cene netto surowca za 1 kg po odcieku,typu Dawtona lub produkt równoważny… kg 140 55 KUKURYDZA KONSERWOWA gatunek I, opakowanie puszka metalowa, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 3kg-należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku,typu Jamar,Dawtona,Bonduella lub produkt równoważny kg 950 56 KIELKI FASOLI MUNG - gatunek I,opakowanie puszka metalowawaga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 500 g-należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku,typu KIER lub produkt równoważny…… kg 25 57 SAŁATKA typu HAWAI - warzywa w różnych proporcjach ( kukurydza słodka, marchew w kostkach, seler korzenny w kostkach, zielona papryka, ananas), waga netto surowca w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 2000 g -należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku typu Bonduelle lub produkt równoważny kg 280 58 SAŁATKA typu "SOMBRERO"- skład:kukurydza słodka min.30%, groszek, fasola szparagowa zielona,marchew w kostkach, seler w kostkach, czerwona papryka, fasola czerwona) puszka metalowa waga netto surowca w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 2000 g-należy podać cenę netto za 1 kg surowca po odcieku typu Bonduelle lub produkt równoważny. kg 300 59 OGÓRKI konserwowe - gatunek I, marynowane z cebulką i papryką - waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) w szklanym opakowaniu max do 700 gr-należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku typu Rolnik,Krakus lub produkt równoważny…………… kg 400 60 PIECZARKA MARYNOWANA CAŁA - gatunek I, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) w szklanym opakowaniu max do 800gr-należy podać cenę surowca netto za 1 kg po odcieku typu Rolnik,Bonduelle lub produkt równoważny…. kg 240 61 Pieczarka w zalewie naturalnej - gatunek I waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) puszka 0,5 - 3kg max-należy podać cenę surowca netto za 1 kg po odcieku typu Rolnik,Bonduelle lub produkt równoważny… kg 10 62 Karczochy serca - gatunek I, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) opakowanie puszka 400gr - 2,5 kg max-należy podać cenę surowca netto za 1 kg po odcieku,typu KIER lub produkt równoważny……. kg 20 63 OLEJ uniwersalny - opakowanie 1 litr. 3 lub 5l,typu popularny,Beskidzki,Marlibo lub produkt równoważny…….. l 3200 64 Olej kokosowy - op 0,25-1 kg kg 10 65 OLIWKI ZIELONE DRYLOWANE - opakowanie słoik, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max do 800 gr-należy podać cenę surowca netto za 1 kg po odcieku,typu DRIPOL lub produkt równoważny kg 5 66 OLIWKI CZARNE DRYLOWANE - opakowanie słoik, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max do 800 gr-należy podać cenę surowca netto za 1 kg po odcieku,typu DRIPOL lub produkt równoważny…………… kg 5 67 OLIWKI ZIELONE cięte - opakowanie puszka, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max do 3kg-należy podać cenę surowca netto za 1 kg po odcieku,typu KIER,Helcom lub produkt równoważny…….. kg 200 68 OLIWKI Czarne cięte - opakowanie puszka, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max do 3kg-należy podać cenę surowca netto za 1 kg po odcieku,typu KIER,Helcom lub produkt równoważny kg 200 69 TUŃCZYK W SOSIE WŁASNYM ( kawałki ) - Gatunek I, opakowanie puszka, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) opak min 200 gr max do 1500 gr -należy podać cenę surowca netto za 1 kg po odcieku ….. kg 70 70 OCET 10% spirytusowy - opakowanie butelka szklana lub plastikowa o pojemności min 0.5 l max 1 litr…. l 370 71 OCET WINNY - gatunek I biały,opak.butelka o pojemności max 1l l 7 72 Ocet WINNY - gatunek I czerwony butelka o pojemności max 1 l………………… l 7 73 JABŁKA PRAŻONE typu "SZARLOTKA" - waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) w szklanym opakowaniu min 950 gr max a 3 kg-należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku typu Ronik,Prospana,Bakalland lub produkt równoważny… kg 1100 74 OGÓRKI KANAPKOWE - gatunek I,opakowanie słoik szklany, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max do 500 gr, typu Rolnik,FRUTICO -należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku,typu Rolnik lub produkt równoważny kg 220 75 CZEREŚNIE koktajlowe - Marascino Cherries - opakowanie słoik szklany,waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max do 500 gr-należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku typu Rolnik lub produkt równoważny.. kg 4 76 SELER WIÓRKI - opakowanie słoik szklany,waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 1 kg typu Rolnik -należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku typu Rolnik.KIER lub produkt równoważny… kg 30 77 OLEJ z pestek winogron - butelka 2l max ,typu Gaccia Doro lub produkt równoważny………………… l 220 78 Marchew z groszkiem-opakowanie słoik waga max 1 kg-należy podać cenę w odniesieniu do 1 kg samego surowca po odcieku,typu rolnik,Kwidzyń,Dawtona,Pudliszki lub produkt równoważny. l 60 79 Oliwa z oliwek extra virgin - gatunek I, opakowanie butelka o pojemności max 1 kg… l 80 80 KAWIOR czarny lub czerwony - opakowanie max do 200 gr …… kg 1 81 NAPÓJ KAKAOWY (w proszku lub granulkach) typu NESQUIK - opakowanie max 1kg, ………… kg 160 82 SYROP MALINOWY,malinowy z jeżyną- butelka max do 1l typu Herbapol, CYMES lub produkt równoważny……. l 150 83 Syrop korzenny - butelka plastikowa o pojemności max 1 litr……… l 5 84 SEZAM ZIARNO - opak max 0.50 kg kg 15 85 DŻEM np. truskawka, wiśnia, czarna porzeczka-nisko i wysokosłodzone-opak słoik lub wiaderko o pojemności max 1 kg typu Łowicz,Agrovita,STOVIT lub produkt równoważny-należy podać cenę netto surowca za 1 kg ……… kg 800 86 Konfitura różne smaki opak max 500 gr-należy podać cenę netto w odniesieniu do 1 kg samego surowca typu Stovit ,KIER lub produkt równoważny…………………… kg 70 87 MIÓD PSZCZELI NATURALNY WIELOKWIATOWY lejący- gatunek I, opakowanie max 1 kg-należy podać cenę netto za 1 kg w odniesieniu do wagi netto wskazanej na opakowaniu……. kg 800 88 Cieciorka w zalewie-opakowanie słoik lub puszka typu Rolnik,Bonduelle lub produkt równoważny-…należy podać cenę netto w odniesieniu do 1 kg samego surowca-po odcieku kg 30 89 CUKIER WANILIOWY - opakowanie 0,5 kg max………… kg 35 90 TABASCO BRAND Peper Sauce-opakowanie butelka szklana o pojemności max 60 ml lub produkt równowazny. szt 75 91 Pieczywo WASA Light żytnie-opakowanie kartonik o wadze max 280 g… kg 20 92 KASZA GRYCZANA - cała, prażona opakowanie min 1 kg max 5kg,typu ESCA lub produkt równoważny… kg 800 93 KASZA JĘCZMIENNA -drobna opakowanie min 1 kg max 5 kg…….. kg 200 94 KASZA pęczak - opakowanie min 1 kg max 5kg……… kg 240 95 Kasza jaglana - opakowanie max min 1 kg 5kg……………… kg 200 96 Ryż biały zwykły - gatunek I, opakowanie max 1 kg………… kg 50 97 MĄKA TORTOWA pszenna typ 450 -opakowanie 1kg typu Młyny Stoislaw,Złote Pola,Gdańskie Młyny lub produkt równoważny…. kg 2000 98 Mąka orkiszowa - op max 1 kg………………… kg 10 99 Mąka orzechowa - op max 1 kg……………… kg 10 100 Mąka żytnia - op max 1 kg…………… kg 10 101 Mąka kokosowa - op max 1 kg………. kg 5 102 Siemię lniane mielone - opakowanie max 0.5 kg…….. kg 5 103 SKROBIA ZIEMNIACZANA - gatunek I, opakowanie a' 1kg… kg 60 104 RYŻ DZIKI - opak max 1 kg,typu Kupiec lub produkt równoważny… kg 10 105 RYŻ BRĄZOWY - typu KUPIEC lub produkt Równoważny… opak max 1 kg kg 200 106 KASZA KUS-KUS - gatunek I, opakowanie max 1 kg,typu Gabo lub produkt równoważny……… kg 160 107 PŁATKI OWSIANE - opakowanie max 0.50 kg typu Kupiec,Melvit lub produkt równoważny……………… kg 400 108 Otręby owsiane - opakowanie max 0.50 kg……… kg 5 109 CUKIER BIAŁY KRYSZTAŁ - opakowanie max 1kg,,typu Polski Cukier,Diamant lub produkt równoważny,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, kg 2900 110 CUKIER PUDER - bez zbryleń, opakowanie woreczek foliowy szczelnie zamknięty, opakowaniea - 0,50kg max,typu Diamant lub produkt równoważny………… kg 120 111 Stewia - op max 1 kg,typu LOOK FOOD lub produkt równoważny… kg 2 112 Orzechy pistacjowe łuskane, gatunek I opakowanie max 0.20 kg typu Gabo lub produkt równoważny…… kg 2 113 Orzeszki pini opakowanie - max 0,.20 kg,typu Gabo lub produkt równoważny………… kg 1 114 Pomidory suszone w oliwie - opakowanie szklane, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 1 kg-należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku,typu Sottile Gusto lub produkt równoważny… kg 100 115 Ziarno słonecznika - opakowanie max 0,50 kg…… kg 25 116 Migdały pokrojone w słupki -opakowanie max 0,25 kg typu Kresto lub produkt równoważny……………… kg 5 117 Wiórki kokosowe - opak, max 0.25kg… kg 30 118 Kotlety schabowe sojowe - opakowanie max 0,.5 kg kg 5 119 Steki sojowe - opakowanie max 500-600g kg 5 120 Żurawina do mięsa - opakowanie słoik szklany waga wsadu max 0.5 kg -typu ŁOWICZ lub produkt równoważny-należy podać cenę netto za 1 kg w odniesieniu do wagi netto wskazanej na opakowaniu. kg 30 121 Żurawina suszona opak min 500 gr max 1 kg,typu Bakalland,Japar lub produkt równoważny kg 80 122 Kasza manna - opak,max 1 kg,typu KUPIEC lub produkt równoważny kg 240 123 Kaszka kukurydziana - opakowanie 1 kg,typu ESCA lub produkt równoważny…….. kg 10 124 Mąka kukurydziana - opakowanie 1 kg,typu Melwit lub produkt równoważny. kg 5 125 Cukier brązowy trzcinowy - opakowanie 1 kg,typu Helcom lub produkt równoważny……………… kg 2 126 Mandarynki - w lekkim syropie gat I,opakowanie puszkla metalowa , waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 3kg-należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku…typu Kier lub produkt równoważny kg 15 127 Pędy bambusa - opakowanie szklane, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 500 gr-należy podać cenę netto surowca za 1 kg po odcieku,typu KIER lub produkt równoważny……… kg 45 128 Musztarda Francuska - z całymi ziarnami gorczcy opakowanie - max 500g typu Kamis lub produkt równoważny………… kg 20 129 Ocet Balsamiczny- but. szklana a' 500ml max,typu HELCOM lub produkt równoważny………………… l 10 130 Kardamon mielony - opakowanie 20g- 60g kg 0,5 131 imbir mielony - opakowanie od 500g-1kg kg 2 132 Tortilla pszenna - rozmiar max 32 cm. kg 160 133 Wafle ryżowe (rózne smaki) - op max 250 g,typu Sonko lub produkt równoważny………. kg 5 134 Płatki ryżowe - op max 0,5 kg…… kg 5 135 Olej arachdowy - opakowanie 1 l max l 20 136 Olej Lniany - opakowanie max 1 l, l 5 137 Ciecierzyca /sucha/- opakowanie max 0.50 kg kg 10 138 Papryka konserwowa czerwona paski - gatunek I, waga surowca netto w opakowaniu jednostkowym (bez odcieku) max 2500 g-należy podać cenę surowca netto za 1 kg po odcieku typu Kier lub produkt równoważny……………… kg 50 139 Masło orzechowe kremowe-skład-orzeszki ziemne,olej słonecznikowy,całkowicie uwodniony tłuszcz palmowy,może zawierać również inne orzechy-opakowanie szklane o pojemności max 0.50 kg-firmy Felix-należy podać cenę netto za 1 kg w odniesieniu do wagi surowca wskazanego na opakowaniu kg 25 141 Kakao naturalne zawartość tłuszczy kakaowego mni 10%-max 12%,opak .max 100 gr typu Celiko,Wawel lub produkt równoważny… kg 2 142 Proszek do pieczenia, opakowanie max 100g. kg 8
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: 1. Warunkiem przystąpienia do przetargu jest wniesienie, przed upływem terminu składania ofert, wadium w wysokości: 6 000,00 zł (słownie sześć tysięcy złotych 00/100) 2. Wadium musi być wniesione przed upływem terminu składania ofert. 3. Dokument potwierdzający wniesienie wadium w formach wskazanych w pkt. 9.4 ppkt. 2,3,4,5 należy załączyć do oferty. 4. Wadium może być wnoszone w jednej lub kilku następujących formach: 1) pieniądzu, 2) poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej, z tym że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym, 3) gwarancjach bankowych, 4) gwarancjach ubezpieczeniowych, 5) poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz. U. z 2016 r. poz. 359). 5. Wadium wnoszone w pieniądzu wpłaca się przelewem na rachunek bankowy Zamawiającego Bank Gospodarstwa Krajowego Numer konta 78 1130 1017 0020 1470 8620 0018 6. Zasady zwracania wadium określone są w art. 46 ustawy PZP 7. WAŻNE: W przypadku wnoszenia wadium w formie gwarancji bankowej lub ubezpieczeniowej, gwarancja ta powinna być nieodwołalna i bezwarunkowa tj. płatna na pierwsze żądanie Zamawiającego. Z dokumentu tego musi wynikać, że we wszystkich sytuacjach wskazanych w ustawie Prawo zamówień publicznych, w szczególności w art. 46 ust. 4a i 5, gwarant zobowiązuje się do zaspokojenia roszczeń beneficjenta (Zamawiającego)
  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 6.3. Oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy oraz, w przypadku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, dowody potwierdzające, że powiązania z innym wykonawcą uczestniczącym w niniejszym postępowaniu, nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu – oświadczenie to składa wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy PZP

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach