Wojewódzki Szpital Specjalistyczny w Legnicy ogłasza przetarg
- Adres: 59-220 Legnica, J. Iwaszkiewicza
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. (076) 721 11 26, , fax. (076) 721 11 27
- Data zamieszczenia: 2020-03-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Szpital Specjalistyczny w Legnicy
J. Iwaszkiewicza 5
59-220 Legnica, woj. dolnośląskie
tel. (076) 721 11 26, , fax. (076) 721 11 27
REGON: 39099944100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital.legnica.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
PRZETARG NIEOGRANICZONY NA DOSTAWY MIĘSA ORAZ WĘDLIN DLA WOJEWÓDZKIEGO SZPITALA SPECJALISTYCZNEGO W LEGNICY - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięs i wędlin szczegółowo opisanych w Załączniku 2A (formularzu asortymentowo-cenowym), który stanowi integralną część specyfikacji istotnych warunków zamówienia. 2. Wykonawca ma obowiązek podać w ofercie (Załaczniku 2A): nazwę handlową (w przypadkach wskazanych przez Zamawiającego we właściwej kolumnie), producenta i wartość odżywczą zawartą w 100 g produktu rynkowego z uwzględnieniem: • wartości energetycznej (kcal), • białka, • tłuszczu, • węglowodanów, • sodu • zawartości substancji lub produktów alergizujących 3. Zamawiający wymaga, aby oferowane wędliny: 1) zawierały nie mniej niż 70% mięsa; 2) nie zawierały w swoim składzie mięsa oddzielanego mechanicznie (MOM i MDOM) 3) nie zawierały w swoim składzie fosforanów, cytrynianów oraz azotynów. 4. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert na: 1) wędliny typu Mortadela, 2) na wędliny, pasztety, pieczenie itp. z dodatkiem jakichkolwiek warzyw. 5. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych. 6. Standardy jakościowe, o których mowa w art. 91 ust. 2a uPzp - Zamawiający wymaga dostarczenia produktów o ściśle określonym składzie jakościowym i ilościowym - przedmiot zamówienia został opisany przy użyciu standardów jakościowych odnoszących się do wszystkich istotnych cech przedmiotu zamówienia. 7. Sposób realizacji przedmiotu zamówienia określa również projekt umowy znajdujący się w Rozdziale XVII siwz. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131120-2
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określił warunków udziału w postępowaniu
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną