Przetargi.pl
Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych, mięsa i wędlin drobiowych, konserw mięsnych oraz tłuszczy zwierzęcych

Areszt Śledczy w Białymstoku ogłasza przetarg

  • Adres: 15377 Białystok, ul. Kopernika
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 085 7427021 - 23 , fax. 857 427 024
  • Data zamieszczenia: 2018-11-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Białymstoku
    ul. Kopernika 21
    15377 Białystok, woj. podlaskie
    tel. 085 7427021 - 23, fax. 857 427 024
    REGON: 31958100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych, mięsa i wędlin drobiowych, konserw mięsnych oraz tłuszczy zwierzęcych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa 1327 (527) kg wątroby wieprzowej, 2680 (880) kg kaszanki wieprzowej jęczmiennej, 1500 kg kości wieprzowych schabowych, 4507 (2007) kg mięsa garmażeryjnego wieprzowo-wołowego, 922* kg kiełbasy parówkowej, 1258* kg szynki familijnej, 1000 kg salcesonu czarnego, 1836 (636) kg łopatki wieprzowej bez kości,1600 kg boczku faszerowanego,1600 kg tyrolskiej wieprzowej-blok, 2100 kg smalcu wieprzowego, 1600 kg głowizny prasowanej, 1000 kg boczek surowy bez żeber, 1800 kg kiełbasy toruńskiej, 2920 (620) kg kiełbasy mortadela, 1500 kg kiełbasy szynkowej wołowej, 3020 (1020) kg kiełbasy zwyczajnej, 2750 (1050) kg mielonki kanapkowej -lanchmit, 2250 (250) kg parówek cienkich wieprzowych, 2000 (300) kg pasztetowej wieprzowej, 2600 (1600) kg pieczeni wieprzowej,1500 kg pasztetu wieprzowego pieczonego, 1402 (402) kg salcesonu włoskiego, 800 kg boczku wędzonego bez żeber, 1815 (515) kg kiełbasy białej parzonej, 1700 kg serdelek wieprzowych, 1285 (485) kg kiełbasy krakowskiej parzonej, 1000 kg* mięso drobne wieprzowe kl. II pochodzące z łopatki, 2500 (1000) kg mięso drobne wołowe kl II pochodząca z tylnej ćwierćtuszy z minim.okrywą tł. zewn., 200* kg kiełbasy kanapkowej,350* kg kiełbasy podwawelskiej,1300 (800) kiełbasy zielonogórskiej, 545* kg kiełbasy szynkowej wieprzowej, 1520 (1120) kg kiełbasy bieszczadzkiej,1420 (420) kg serdelek drobiowych o zawartości mięsa drobiowego min. 50%,,1200 kg podudzia drobiowe, 1100 (100) kg szynki drobiowej mielonej (wędlina) o zawartości mięsa drobiowego min.50%, 1400 kg skrzydełek drobiowych, 6000 (3000) kg udek drobiowych ćwiartek, 2400 (1500) kg żołądków drobiowych, 1028 (128) kg piersi drobiowych z kurczaka, 700 kg kiełbasy drobiowej (wędlina gruba) o zawartości mięsa drobiowego min.50%, 1000 kg parówek cienkich drobiowych o zawartości mięsa drobiowego min.50%, 1700 (1000) kg serc drobiowych, 700 kg wątroby drobiowej, 1600 (500) kg baleronu drobiowego, 800* kg bloku drobiowego o wadze bloku do 3 kg, 1300* kg mortadeli drobiowej homogenizowana z mięsa drobiowego i tłuszczu, 1100* kg przysmaku drobiowego z mięsa drobiowego kształt bloku do 3 kg, 385* kg polędwicy drobiowej z mięsa drobiowego, kształt bloku o wadze do 3 kg, 539 * kg polędwicy kanadyjskiej z mięsa drobiowego, kształt bloku o wadze do 3 kg, 1500 (500) kg rolady drobiowej z mięsa drobiowego, kształt bloku o wadze do 3 kg ,1400 *kg kiełbasy szynkowej z indyka z mięsa drobiowego, grubo rozdrobniona wędzona , parzona, 675* kg mielonki drobiowej, kiełbasa z mięsa drobiowego, średnio rozdrobiona, 792* kg pasztetu drobiowego-wędlina podrobowa z mięsa oraz podrobów drobiowych,100 * kg kurczaka tuszki, bez części niejadalnych, 300* kg mięso gulaszowe z indyka, mięso klasy II z części tylnej tuszki, bez kości, umięśnione, 1000 kg konserwy turystycznej o pojemności do 300 g. , 1400 kg pasztetu drobiowego w konserwie o pojemności do 300 g., 1400 kg pasztetu mazowieckiego w konserwie o pojemności do 300 g., 1000 kg konserwy smalec z mięsem do 300 g. * dane w nawiasie lub z gwiazdką oznaczają ilość i asortyment przeznaczony dla Zakładu Karnego w Białymstoku
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postepowaniu

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach