Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SZP ogłasza przetarg
- Adres: 02-787 Warszawa, ul. Nowoursynowska 166
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 5931390 , fax. 022 5931391
- Data zamieszczenia: 2015-07-09
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SZP
ul. Nowoursynowska 166 166
02-787 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 5931390, fax. 022 5931391
REGON: 00000178450000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sggw.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
68/WNoŻ/SGGW/2015 Dostawa i uruchomienie reometru do badania żywności dla Katedry Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA CPV:38428000-1 Przedmiotem Zamówienia jest dostawa i uruchomienie reometru do badania żywności dla Katedry Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji. Uruchomienie urządzeń i przeprowadzenie szkolenia w zakresie obsługi urządzeń w terminie wyznaczonym przez Zamawiającego. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został określony w Załączniku nr 8 do SIWZ OPIS CZĘŚCI ZAMÓWIENIA Dopuszcza się złożenie ofert częściowych NIE - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 384280001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 112 dni
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin gwarancji
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://szp.sggw.pl/show.php?id=3153
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- 70/WNoŻCiK/SGGW/2015 Dostawa systemu do pomiaru właściwości technologicznych mięsa wołowego w ramach Projektu Optymalizacja produkcji wołowiny w Polsce, zgodnie ze strategią od widelca do zagrody
Dodano: 2015-07-21 - DOSTAWA REOMETRU ROTACYJNEGO
Dodano: 2015-04-20 - DOSTAWA REOMETRU ADZP 240-47/14
Dodano: 2014-09-08 - Reometr do badania właściwości reologicznych mas lejnych, oznaczenie sprawy WIM/ZP/7/2014
Dodano: 2014-04-01 - Dostawa analizatora płynięcia proszków -reometru przeznaczonego do oceny właściwości proszków wraz z dowozem, uruchomieniem oraz przeszkoleniem trzech pracowników Politechniki Radomskiej
Dodano: 2011-03-23