Przetargi.pl
3. ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA ZESPOŁU SZKOLNOPRZEDSZKOLNEGO NR 2 W WEJHEROWIE

Zespół Szkolno - Przedszkolny nr 2 ogłasza przetarg

  • Adres: 84-200 Wejherowo, Nanicka 22
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 586721715
  • Data zamieszczenia: 2022-08-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkolno - Przedszkolny nr 2
    Nanicka 22
    84-200 Wejherowo, woj. pomorskie
    tel. 586721715
    REGON: 384045769
  • Adres strony internetowej zamawiającego: osemka.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Szkoła/Przedszkole

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    3. ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA ZESPOŁU SZKOLNOPRZEDSZKOLNEGO NR 2 W WEJHEROWIE
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część NR 3 MIĘSO, WĘDLINY: Dostarczony towar ma być świeży, bez oznak mrożenia, zważnym terminem przydatności do spożycia, bez obcych zapachów i posmaków, bezzanieczyszczeń i uszkodzeń mechanicznych, bez oznak zepsucia, mięso z polskiego chowu,wysokiej jakości. Dostarczone wędliny mają być świeże, bez oznak mrożenia, z ważnymterminem przydatności do spożycia, bez obcych zapachów i posmaków. Dostarczony towar mabyć w oryginalnych opakowaniach producenta, zawierających informacje min.: nazwy i adresuproducenta, nazwy dystrybutora, nazwy towaru, jego klasy jakości, daty produkcji, terminuprzydatności do spożycia i warunków przechowywania oraz innych informacji wymaganychodpowiednimi przepisami. Opakowania winny być nieuszkodzone i wykonane z materiałówprzeznaczonych do kontaktu z żywnością. Barwa mięsa świeżego powinna byćcharakterystyczna dla danego gatunku. Barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrójmają świadczyć o świeżości produktu, wędliny konsystencja ścisła, barwa na przekroju jasnoróżowa, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, parzonego i użytych przypraw, dopuszczalne pojedyncze skupiska galarety.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-08-17

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach