Przetargi.pl
1/Ż/2017

Zakład Karny w Opolu Lubelskim ogłasza przetarg

  • Adres: 24300 Opole Lubelskie, ul. Owocowa
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 81 827 69 00 , fax. 81 827 35 50
  • Data zamieszczenia: 2017-06-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Opolu Lubelskim
    ul. Owocowa 7
    24300 Opole Lubelskie, woj. lubelskie
    tel. 81 827 69 00, fax. 81 827 35 50
    REGON: 6039716600000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny: Jednostka Budżetowa Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    1/Ż/2017
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy nabiału i przypraw. Zamawiający podzielił przedmiot zamówienia na dwie części. Część I. gat. I - Nabiał: 1.Śmietana 18 % w kubku (opakowanie o pojemności do 1kg)/trwałość min. 14 dni,6000kg, 2.Mleko w proszku pełne o zawartości tłuszczu nie mniej niż 26 % bez domieszki tłuszczy roślinnych (opakowanie do 25 kg)1200kg,3.Ser twaróg chudy, ofoliowany (opakowanie kostka 250 g) /trwałość min. 14 dni, 4600kg, 4.Serek homogenizowany smaki (opakowanie 150 g)/trwałość min. 14 dni, 160kg. 5.Serek typu "Fromage" (opakowanie 100 g)/trwałość min. 14 dni 1600kg,6. Serek topiony (opakowanie 100 g) trwałość min. 14 dni,1800kg, 7. Serek ziarnisty czysty /opakowanie 150g//trwałość min. 14 dni, 3000kg, 8.Kefir naturalny o zawartości tłuszczu do 2% opakowanie 250g. trwałość min. 14dni,5500kg. 9 Jogurt owocowy /opakowanie 150g/ trwałość min. 14 dni, zawartość tłuszczu 1,5%, 2200kg, 10.Ser żółty podpuszczkowy dojrzewający o zawartości tłuszczu nie mniej niż 25%, zawartość wody – nie więcej niż 45%, trwałość min. 14 dni.1650kg. CZĘŚĆ II. gat. I: 1.Przyprawa do zup w płynie 1700kg 2.Ocet spirytusowy 10% 550l 3.Musztarda (typu sarepska, masa gęsta jednolita bez obecności drobnych cząstek, smak piekący) 1400kg, 4.Ketchup pikantny – gęstej konsystencji, barwa ciemnoczerwona, 1400kg 5. Sos tatarski – (do mięs, wędlin, jaj i ryb, na bazie majonezu, konsystencja gęsta z widocznymi cząstkami warzyw) 1300kg, 6.Groszek konserwowy – opakowanie od 400g. Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ 500kg 7. Kukurydza konserwowa – opakowanie od 400g. Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ 1100kg 8.Majonez (masa gęsta jednolita o barwie jasnożółtej) 1100kg 9. Sól kuchenna warzona jodowana 2200kg 10. Herbata czarna granulowana 600kg 11.Liść laurowy 5kg, 12. Majeranek otarty 70kg,13.Papryka chili mielona (kolor jasno czerwony, zapach intensywny bez zapachów obcych, smak mocno piekący bez posmaków obcych. 50kg, 14.Papryka słodka mielona (kolor ciemno czerwony, zapach intensywny bez zapachów obcych)50kg, 15.Pieprz ziołowy (smak piekący)70kg,16.Pieprz czarny mielony (zapach i smak intensywny piekący, bez zawartości substancji obcych)150kg,17. Ziele angielskie 5kg, 18. Czosnek granulowany (zapach i smak intensywny dla czosnku, bez zawartości substancji obcych) 110kg, 19.Koperek suszony 40kg,20.Kwasek cytrynowy 45kg 21. Uniwersalna przyprawa do potraw w proszku typu „jarzynka” (barwa intensywnie żółta) 1000kg, 22.Sos meksykański (do kanapek na bazie sosu pomidorowego z papryką, konsystencja gęstego sosu, barwa ciemnoczerwona) 1000kg 23.Fasola biała „Jaś” 4000kg 24. Chrzan tarty (o zawartości min. 43% chrzanu na 100g produktu) 2000kg, 25. Groch łuskany 1500kg 26. Koncentrat pomidorowy 30% (masa jednolita gęsta o barwie ciemno-czerwonej) 5500k 27. Przyprawa oregano suszone 30kg, 28.Przyprawa zioła prowansalskie suszone 25kg, 29. Przyprawa cynamon mielony 10kg. 30.Ogórek konserwowy – słój. Produkt spożywczy otrzymany ze świeżych ogórków, przypraw aromatyczno – smakowych, zalanych zalewą octową z dodatkiem soli i cukru, utrwalony przez pasteryzację w opakowaniu hermetycznie zamkniętym. Struktura-dość luźno ułożone całe ogórki, jędrne, chrupkie, powierzchnia ogórków wolna od uszkodzeń mechanicznych i plam chorobowych, na przekroju poprzecznym widoczne słabo wykształcone nasiona, ogórki powinny być proste w kształcie foremnym zbliżonym do walca o smaku i zapachu charakterystycznym dla ogórków konserwowych słodko – kwaśny z wyczuwalnym smakiem i aromatem przypraw Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ 1800kg, 31. Papryka marynowana- produkt spożywczy otrzymany z papryki świeżej półsłodkiej, słodkiej, pozbawionej gniazd nasiennych i innych części niejadalnych w zalewie octowej z dodatkiem soli, cukru oraz roślinnych przypraw aromatyczno - smakowych i poddany procesowi pasteryzacji. Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ 1600kg. 32. Sałatka obiadowa na bazie ogórka – m.in.: ogórek kwaszony, marchew, papryka czerwona, cebula) kl. I - Produkt spożywczy otrzymany z szatkowanych świeżych warzyw, w zalewie, z dodatkiem kwasów spożywczych, soli, cukru, przypraw aromatyczno smakowych i poddany procesowi pasteryzacji. wygląd poszatkowane warzywa zanurzone w lekko żółtawej, klarownej, opalizującej zalewie z osadem pochodzącym od użytych dodatków, przypraw i warzyw, konsystencja warzywa lekko miękkie, nie rozpadające się, konsystencja wyrównana,. Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ 800kg.33. Sałatka obiadowa z papryką (sałatka obiadowa o składzie: m.in.: kapusta biała, marchew, papryka czerwona, cebula) kl. I - Produkt spożywczy otrzymany z szatkowanych świeżych warzyw, w zalewie, z dodatkiem kwasów spożywczych, soli, cukru, przypraw aromatyczno smakowych i poddany procesowi pasteryzacji. wygląd poszatkowane warzywa zanurzone w lekko żółtawej, klarownej, opalizującej zalewie z osadem pochodzącym od użytych dodatków, przypraw i warzyw, konsystencja warzywa lekko miękkie, nie rozpadające się, konsystencja wyrównana,Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ 800kg, 34. Rosół w proszku o smaku wędzonki 400kg, 35.Sos boloński w proszku 300kg, 36.Sos do surówek typu sałatkowy w proszku 300kg, 37.Bulion – rosół z kury w proszku 1000kg. 38.Żurek w proszku 400kg, 39.Barszcz czerwony w proszku 400kg, 40. Zupa grzybowa w proszku 300kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15871000-4

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach