Zakład Karny Nowogard ogłasza przetarg
- Adres: 72-200 Nowogard, ul. Zamkowa 7
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 091 4326600 , fax. 091 4326604
- Data zamieszczenia: 2015-01-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Nowogard
ul. Zamkowa 7 7
72-200 Nowogard, woj. zachodniopomorskie
tel. 091 4326600, fax. 091 4326604
REGON: 00032041400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: WWW.ZP.SW.GOV.PL
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: ZAKŁAD KARNY
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
1/WSP/ŻYW/15/16 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1). Cukier biały kl. I (w opakowaniach od 1 kg do 50 kg, opis opakowania - nazwa producenta, adres producenta, termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania, waga, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem, minimalny termin przydatności do spożycia nie mniej niż 3 miesiące od daty zrealizowanej dostawy) - w ilości 31900 kg; 2). Dżem wieloowocowy w opakowaniach od 1 kg do 15 kg, (opis opakowania - nazwa producenta, adres producenta, termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania, waga, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem, minimalny termin przydatności do spożycia nie mniej niż 3 miesiące od daty zrealizowanej dostawy) - w ilości 8250 kg; 3). Dżem Truskawkowy opakowaniach od 1 kg do 15 kg, (opis opakowania - nazwa producenta, adres producenta, termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania, waga, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem, minimalny termin przydatności do spożycia nie mniej niż 3 miesiące od daty zrealizowanej dostawy) - w ilości 7150 kg; 4). Marmolada wieloowocowa opakowaniach od 1 kg do 15 kg, (opis opakowania - nazwa producenta, adres producenta, termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania, waga, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem, minimalny termin przydatności do spożycia nie mniej niż 3 miesiące od daty zrealizowanej dostawy) - w ilości 8500 kg; 5). Powidła śliwkowe opakowaniach od 1 kg do 15 kg, (opis opakowania - nazwa producenta, adres producenta, termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania, waga, oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem, minimalny termin przydatności do spożycia nie mniej niż 3 miesiące od daty zrealizowanej dostawy) - w ilości 3000 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158312004
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: WWW.ZP.SW.GOV.PL
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- 3/WSP/ŻYW/16/17
Dodano: 2016-02-12 - 1/WSP/ŻYW/16/17
Dodano: 2016-01-29 - 2/WSP/ŻYW/15/16
Dodano: 2015-02-06 - Dostawa cukru i art. sypkich do Aresztu Śledczego w Szczecinie
Dodano: 2014-08-21 - 5/żyw/14/15
Dodano: 2014-03-18 - Dostawa cukru i art. sypkich do aresztu śledczego w Szczecinie.
Dodano: 2013-05-09 - 6/żyw/13/14
Dodano: 2013-04-04 - przetarg nieograniczony na bieżące dostawy artykułów spożywczych- sypkich, strączkowych, przetworzonych warzyw i owoców.
Dodano: 2012-12-05 - Dostawa cukru i art. sypkich
Dodano: 2012-04-13 - Dostawa cukru i art. sypkich do Aresztu Śledczego w Szczecinie.
Dodano: 2011-03-23