Przetargi.pl
Wycena koszyka artykułów spożywczo – przemysłowych celem wyboru Wykonawcy, u którego zakupu dokonywać będą podopieczni Zamawiającego, na podstawie wydanych decyzji przyznających artykuły żywnościowe w 2021 r.

Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 33-340 Stary Sącz, 11 Listopada
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 18 446 20 70 , fax. 18 446 20 70
  • Data zamieszczenia: 2020-12-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Pomocy Społecznej
    11 Listopada 11
    33-340 Stary Sącz, woj. małopolskie
    tel. 18 446 20 70, fax. 18 446 20 70
    REGON: 44059460000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.starysacz.naszops.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Wycena koszyka artykułów spożywczo – przemysłowych celem wyboru Wykonawcy, u którego zakupu dokonywać będą podopieczni Zamawiającego, na podstawie wydanych decyzji przyznających artykuły żywnościowe w 2021 r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest wycena koszyka artykułu spożywczo – przemysłowych celem wyboru Wykonawcy, u którego zakupu dokonywać będą podopieczni ww. Zamawiającego, na podstawie wydanych decyzji przyznających artykuły żywnościowe w 2021r. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: - Chleb 500 g (pszenny, zwykły, graham) - Cukier 1 kg - Mąka pszenna 1 kg - Kasza jęczmienna 1 kg - Makaron 250 g ( świderki, nitki) - Ryż biały 1 kg - Masło 82% 200 g - Margaryna 250 g - Smalec 200 g - Olej 1 litr - Jajka 10 szt. L - Ser żółty gouda/edamski 1 kg - Ser biały półtłusty 1 kg - Śmietana 18% 400g - Mleko 3,2% 1 litr - Ryby mrożone (filet) – tilapia, miruna 1 kg - Konserwa rybna – makrela 200 g - Szynka wiejska/chłopska – 1 kg - Kiełbasa wiejska/chłopska 1 kg - Mięso: (schab b/k, noga z kurczaka, filet z kurczaka, łopatka b/k) 1 kg - Koncentrat pomidorowy 190 g - Jabłka 1 kg - Gruszki 1 kg - Banany 1 kg - Ziemniaki 1 kg - Pomidory 1 kg - Marchewka 1 kg - Pietruszka 1 kg - Cebula 1 kg - Surówka -buraki ćwikłowe 1 l - Dania gotowe ( fasolka, flaki, gołąbki ) 500 g - Przyprawy: pieprz 20 g, sól 1 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Na ofertę składają się następujące dokumenty i załączniki: A.1) Formularz ofertowy - wypełniony i podpisany przez Wykonawcę; A.2) Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu. A.3) Oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia z postępowania o udzielenie zamówienia. A.4) Dokumenty potwierdzające posiadanie uprawnień/pełnomocnictw osób składających ofertę, o ile nie wynikają z przepisów prawa lub z przedstawionych dokumentów rejestrowych; Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji z art. 86 ust 5 ustawy pzp przekazuje zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust 1 pkt 23 ustawy pzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia uczciwej konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach