Przetargi.pl
Usługa cateringowa: przygotowanie, dostawa gotowych posiłków dla uczniów Szkoły Podstawowej im. Marii Skłodowskiej- Curie w Starych Bielicach, gm. Biesiekierz

Szkoła Podstawowa im. Marii Skłodowskiej-Curie w Starych Bielicach ogłasza przetarg

  • Adres: 76-039 Stare Bielice, Kościelna 5
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 94 31 63 328
  • Data zamieszczenia: 2022-12-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa im. Marii Skłodowskiej-Curie w Starych Bielicach
    Kościelna 5
    76-039 Stare Bielice, woj. zachodniopomorskie
    tel. 94 31 63 328
    REGON: 000742799
  • Adres strony internetowej zamawiającego: spsbielice.biesiekierz.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa cateringowa: przygotowanie, dostawa gotowych posiłków dla uczniów Szkoły Podstawowej im. Marii Skłodowskiej- Curie w Starych Bielicach, gm. Biesiekierz
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu - przygotowanie i dostawa gotowych posiłków dla uczniów Szkoły Podstawowej im. Marii Skłodowskiej- Curie w Starych Bielicach w okresie od 02 stycznia do 22 czerwca 2023 roku. Przewidywana, szacunkowa ilość wydawanych posiłków dziennie - 95 sztuk obiadów. Dostawy będą odbywały się do siedziby Zamawiającego;Posiłki będą dostarczane 1 (jeden) raz dziennie od poniedziałku do piątku w godzinach od 10:30 do 11:00. W sytuacjach szczególnych istnieje możliwość zmiany godzin dostarczania posiłków przez Zamawiającego po wcześniejszym uzgodnieniu.Rodzaj i ilość posiłków : obiady jednodaniowe (naprzemienne) obejmujące: dwa razy w tygodniu zupę z wkładką mięsną i pieczywem, trzy razy w tygodniu drugie danie + surówka + napój ( kompot lub sok z niską zawartością cukru, nieprzekraczającą dopuszczalnej normy) .Gramatura przygotowywania posiłków i. zupa- nie mniej niż 450 ml , nie dopuszcza się przygotowania zup ze sztucznych zagęszczaczy oraz z dodawaniem dużej ilości mąki, do zup dodatkowo dostarczane będzie pieczywo, wkładka mięsna w postaci kiełbasy min. 50 g (skład: min. 90% mięsa), która powinna być przeznaczona do spożycia przez dzieci lub mięsa (bez kości, nie może być tłuste i przerośnięte);ii. drugie danie : nie mniej niż 400 gram , danie mięsne lub rybne. Jedna porcja drugiego dania powinna składać się z - naprzemiennie ziemniaki , kasza, ryż lub makaron - nie mniej niż 170 g ; - porcja mięsa lub ryby - nie mniej niż 110 g - waga po ugotowaniu lub usmażeniu nie licząc ewentualnej panierki. - surówka - nie mniej niż 120 g - kompot lub sok - 250 ml
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55523100-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-12-28

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach