Sosnowiecki Szpital Miejski Spółka z o.o. ogłasza przetarg
- Adres: 41-219 Sosnowiec, ul. Szpitalna
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 32 41 30 111 , fax. 32 41 30 112
- Data zamieszczenia: 2019-11-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Sosnowiecki Szpital Miejski Spółka z o.o.
ul. Szpitalna 1
41-219 Sosnowiec, woj. śląskie
tel. 32 41 30 111, fax. 32 41 30 112
REGON: 24083705400000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: art.3 ust.1 pkt 3
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa Cateringowa dla uczestników projektu Sosnowieckiego Szpitala Miejskiego Sp. z o.o. – program w ramach realizacji projektu „Dzienny Dom Opieki Medycznej w Sosnowieckim Szpitalu Miejskim” - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dostarczeniu i serwowaniu do wyznaczonego przez Zamawiającego miejsca posiłków. Usługa cateringowa obejmuje: 1. sporządzanie posiłków w ilościach zgłoszonych przez Zamawiającego, z możliwością zamówienia posiłku dietetycznego (w tym o zmienionej konsystencji), które obejmują śniadanie, obiad i podwieczorek 2. dostarczenie 2 x dziennie posiłków do szpitala w miejsce wskazane przez Zamawiającego: śniadanie, obiad i podwieczorek podawane na zastawie porcelanowej wraz ze sztućcami, dzbankami na napoje, porcjownikami itp. 3. przygotowanie posiłków do wydania pacjentom – porcjowanie i podanie do stołu 4. odbiór naczyń, zastawy porcelanowej, sztućców itp. 2x dziennie po posiłkach (po śniadaniu i podwieczorku) i ich mycie i dezynfekcja oraz odbiór odpadów pokonsumpcyjnymi i ich utylizacja 2 x dziennie po posiłkach (po śniadaniu i podwieczorku) 2. Wykonawca zapewni niezbędny sprzęt i urządzenia na własny koszt, w tym sprawne wózki transportowe (kelnerskie) i zamykane kosze na zużyte naczynia jednorazowe i odpady pokonsumpcyjne. Wykonawca będzie podawał posiłki na porcelanie białej typu Luminarc/Arcoroc lub równoważne (do zmywarki i kuchenki mikrofalowej). Wykonawca zaopatrzy również Zamawiającego w 20 szt. talerzyków deserowych i filiżanek z porcelany białej typu Luminarc/Arcoroc lub równoważne (do zmywarki i kuchenki mikrofalowej), 20 szklanek na napoje zimne, 20 szt. łyżeczek, a także serwetniki i serwetki papierowe oraz 2 termosy 2l na gorącą wodę. Po zakończeniu umowy sprzęt podlegać będzie zwrotowi Wykonawcy. 3. Rozliczenie między Stronami będzie następowało w okresach miesięcznych, zgodnie z rzeczywistym wykonaniem, jako iloczyn ilości poszczególnych posiłków w miesiącu potwierdzone przez osobę upoważnioną przez Zamawiającego (na podstawie druków realizacji poszczególnych posiłków i cen jednostkowych za posiłek). 3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik nr 1 do SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału w postępowaniu, dotyczące: a) kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów – warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli Wykonawca wykaże, że: - posiada decyzję wydaną przez właściwy Państwowy Powiatowy Inspektorat Sanitarny o zatwierdzeniu obiektu, w którym będą sporządzane posiłki dla Zamawiającego do prowadzenia działalności w zakresie produkcji posiłków od surowca do produktu gotowego i wprowadzenia do obrotu w ramach żywienia osób
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych dla podopiecznych MOPS dla pensjonariuszy DDPS wraz z filią oraz Schroniska dla Bezdomnych oraz dla podopiecznych CU ug Senioralnych w Będzinie
Dodano: 2024-01-15 - Świadczenie usługi cateringowej dla Centrum Aktywności Seniorów w okresie I-XII 2024
Dodano: 2024-01-09 - Przygotowanie i wydanie gorącego posiłku dla klientów Ośrodka Pomocy Społecznej w Raciborzu.
Dodano: 2023-12-05 - Przygotowywanie posiłków i wydawanie ich w lokalu Wykonawcy osobom skierowanym przez Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Tarnowskich Górach w 2024 r.
Dodano: 2023-12-05 - Świadczenie usługi cateringowej dla Schroniska dla Bezdomnych w Tarnowskich Górach w okresie I-XII 2024
Dodano: 2023-11-30 - Świadczenie usług cateringowych dla Gliwickiego Klubu Sportowego "Piast" SA na Stadionie Miejskim w Gliwicach przy ul. Stefana Okrzei 20
Dodano: 2023-06-23 - Usługa gastronomiczna dla uczestników konferencji naukowej organizowanej przez Uniwersytet Humanistyczno-Przyrodniczy im. Jana Długosza w Częstochowie
Dodano: 2023-04-06 - Zapewnienie jednego gorącego posiłku dziennie osobom z terenu Miasta Ruda Śląska, które własnym staraniem nie mogą go sobie zapewnić
Dodano: 2022-12-15 - Przygotowywanie posiłków dwudaniowych i wydawanie ich w lokalu Wykonawcy osobom skierowanym przez Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Tarnowskich Górach w 2023 r
Dodano: 2022-12-12 - Zakup posiłków w formie jednego gorącego dania
Dodano: 2022-12-02