Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy sosów, mieszanek przypraw i mieszanek przypraw korzennych – wraz z rozładunkiem w magazynach 32 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w zakresie 4 (czterech) części.

32 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Zamościu ogłasza przetarg

  • Adres: 22-400 Zamość, Wojska Polskiego 2F
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 261181536 , fax. 261181607
  • Data zamieszczenia: 2022-10-31
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: 32 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Zamościu
    Wojska Polskiego 2F
    22-400 Zamość, woj. lubelskie
    tel. 261181536, fax. 261181607
    REGON: 061402337
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiającyWojskowa Jednostka Budżetowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy sosów, mieszanek przypraw i mieszanek przypraw korzennych – wraz z rozładunkiem w magazynach 32 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w zakresie 4 (czterech) części.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy sosów, mieszanek przyprawi mieszanek przypraw korzennych do miejscowości Zamość - sos grzybowy, sos do sałatek, sos boloński, barszcz czerwony – instant, żurek - instant, bulion drobiowy, rosół wołowym, majonez jednoporcjowy, majonez, musztarda jednoporcjowa, ketchup jednoporcjowy, przyprawa do zup w płynie, przyprawa do mięs, przyprawa uniwersalna, przyprawa gyros, ocet, koncentrat pomidorowy, kwasek cytrynowy spożywczy, liść laurowy, majeranek, kminek cały, ziele angielskie, borowik suszony, podgrzybek suszony, czosnek, papryka chili, papryka słodka, bazylia, oregano, carry, koperek suszony, natka pietruszki suszona, włoszczyzna suszona, kolendra, cynamon, zioła prowansalskie, pieprz czarny mielony, pieprz ziołowy, pieprz cytrynowy.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 1 określają :1) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 1 – stanowiący Załącznik nr 1a do SWZ;5) Wykaz asortymentowo-ilościowy do poszczególnych miejsc dostaww zakresie części nr 1 – stanowiący Załącznik nr 2a do SWZ;Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy sosów, mieszanek przyprawi mieszanek przypraw korzennych do miejscowości Lublin - sos grzybowy, sos do sałatek, sos boloński, sos sojowy jasny, sos czosnkowy, sos 1000 wysp, sos chili, barszcz czerwony – instant, barszcz czerwony koncentrat w płynie, żurek na zakwasie koncentrat, żurek - instant, bulion drobiowy, bulion drobiowy – kostka, rosół wołowym, majonez jednoporcjowy, majonez, musztarda jednoporcjowa, musztarda, ketchup jednoporcjowy, ketchup, przyprawa do zup w płynie, przyprawa do mięs, przyprawa uniwersalna, przyprawa gyros, przyprawa do flaków, ocet, ocet jabłkowy, koncentrat pomidorowy, kwasek cytrynowy spożywczy, liść laurowy, majeranek, tymianek, kminek cały, ziele angielskie, podgrzybek suszony, rozmaryn, czosnek, papryka chili, papryka słodka, bazylia, oregano, carry, kurkuma, koperek suszony, natka pietruszki suszona, włoszczyzna suszona, kolendra, cynamon, zioła prowansalskie, pieprz czarny mielony, pieprz ziołowy, pieprz cytrynowy, imbir mielony, lubczyk.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 2 określają:2) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 2 – stanowiący Załącznik nr 1b do SWZ;6) Wykaz asortymentowo-ilościowy do poszczególnych miejsc dostaww zakresie części nr 2 – stanowiący Załącznik nr 2b do SWZ;Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy sosów, mieszanek przyprawi mieszanek przypraw korzennych do miejscowości Chełm - sos grzybowy, sos do sałatek, sos boloński, sos czosnkowy, sos 1000 wysp, sos chili, sos meksykański, sos słodko-kwaśny, barszcz czerwony – instant, barszcz czerwony koncentrat w płynie, żurek - instant, bulion drobiowy, bulion drobiowy – kostka, rosół wołowym, majonez jednoporcjowy, majonez, musztarda jednoporcjowa, musztarda, ketchup jednoporcjowy, ketchup, przyprawa do zupw płynie, przyprawa do mięs, przyprawa uniwersalna, przyprawa gyros, ocet, ocet jabłkowy, koncentrat pomidorowy, kwasek cytrynowy spożywczy, liść laurowy, majeranek, tymianek, kminek cały, ziele angielskie, borowik suszony, podgrzybek suszony, rozmaryn, czosnek, papryka chili, papryka słodka, bazylia, oregano, carry, kurkuma, włoszczyzna suszona, kolendra, cynamon, zioła prowansalskie, pieprz czarny mielony, pieprz ziołowy, pieprz cytrynowy, imbir mielony, lubczyk, gałka muszkatołowa.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 3 określają:3) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 3 – stanowiący Załącznik nr 1c do SWZ;7) Wykaz asortymentowo-ilościowy do poszczególnych miejsc dostaww zakresie części nr 3 – stanowiący Załącznik nr 2c do SWZ;Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy sosów, mieszanek przyprawi mieszanek przypraw korzennych do miejscowości Hrubieszów - sos grzybowy, sos do sałatek, sos boloński, sos sojowy jasny, sos czosnkowy, sos 1000 wysp, sos chili, sos meksykański, sos słodko-kwaśny, barszcz czerwony – instant, barszcz czerwony koncentrat w płynie, żurek na zakwasie koncentrat, żurek - instant, bulion drobiowy, rosół wołowym, majonez jednoporcjowy, musztarda jednoporcjowa, musztarda, ketchup jednoporcjowy, ketchup, przyprawa do zup w płynie, przyprawa do mięs, przyprawa uniwersalna, przyprawa gyros, przyprawa do flaków, ocet, koncentrat pomidorowy, kwasek cytrynowy spożywczy, liść laurowy, majeranek, ziele angielskie, borowik suszony, podgrzybek suszony, czosnek, papryka chili, papryka słodka, bazylia, oregano, pieprz czarny mielony, pieprz ziołowy, pieprz cytrynowy, gałka muszkatołowa.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 4 określają:4) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 4 – stanowiący Załącznik nr 1d do SWZ;8) Wykaz asortymentowo-ilościowy do poszczególnych miejsc dostaww zakresie części nr 4 – stanowiący Załącznik nr 2d do SWZ;
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15871200-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach