Zespół Szkolno-Przedszkolny w Baranowie ogłasza przetarg
- Adres: 24-105 Baranów, ul. Szkolna
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 81 883 49 65 , fax. 81 883 49 65
- Data zamieszczenia: 2020-12-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkolno-Przedszkolny w Baranowie
ul. Szkolna 2
24-105 Baranów, woj. lubelskie
tel. 81 883 49 65, fax. 81 883 49 65
REGON: 61090441000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsp.gminabaranow.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkolno – Przedszkolnego w Baranowie w 2021 roku - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zakres przedmiotu zamówienia obejmuje dostawę artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkolno–Przedszkolnego w Baranowie z siedzibą: 24-105 Baranów, ul. Szkolna 2. Dostawa będzie realizowana cyklicznie transportem Wykonawcy i na jego koszt do siedziby Zamawiającego. Każdy z produktów powinien być dostarczony w wymaganych opakowaniach. Cykliczne dostawy będą realizowane w następujący sposób: Dostawa dla poszczególnych części asortymentowych w ustalony dzień w godz. 7 – 14.30 dla: 1) jaja – dwa razy w tygodniu, 2) warzywa – trzy razy w tygodniu, 3) mięso i wędliny – trzy razy w tygodniu, 4) drób – dwa razy w tygodniu, 5) ryby – raz w tygodniu, 6) różne artykuły spożywcze – dwa razy w tygodniu zioła, w tym przyprawy korzenne, cukier i produkty pokrewne, 7) oleje i tłuszcze - dwa razy w tygodniu 8) produkty mleczarskie – dwa razy w tygodniu, 9) pieczywo i wyroby piekarskie – codziennie od poniedziałku do piątku w godz. 5.30 do 7.00. Zamawiający powiadomi telefonicznie Wykonawcę, o każdej dostawie oraz wskaże zamawiane produkty z podaniem ilości. Produkty muszą spełniać normy jakościowe oraz muszą być dostarczone w ich początkowym okresie gwarancji. W przypadkach, w których Zamawiający użył nazw własnych dla określenia walorów smakowych produktów, Zamawiający dopuszcza produkty o walorach smakowych takich samych lub wyższych. Wykonawca powinien zachować odpowiednie warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru. Każda dostawa towaru wymagającego załączenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego musi posiadać taki dokument. Wykonawca użyczy nieodpłatnie ewentualnie potrzebnych pojemników przy każdorazowej dostawie towaru do siedziby Zamawiającego na okres do następnej dostawy. Zamawiający zastrzega sobie prawo zamawiania mniejszej ilości towaru niż określona w ofercie. Wykonawcy nie przysługują wobec Zamawiającego roszczenia odszkodowawcze z tytułu zmniejszenia zamówienia. Dopuszcza się możliwość zamiany ilości poszczególnego asortymentu w ramach każdej z części. Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości i ilości dostarczanego towaru i dostarczenia nowej partii do siedziby Zamawiającego w dniu złożenia reklamacji. Przedmiot zamówienia obejmuje 9 zadań (9 części), które należy wykonać zgodnie z zapisami niniejszej Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia i załącznikami do SIWZ. Zadanie Nr 1 Dostawa jaj kurzych – dużych, Zadanie Nr 2 Dostawa warzyw owoców i podobnych produktów, Zadanie Nr 3 Dostawa mięsa, produktów mięsnych i wędlin, Zadanie Nr 4 Dostawa mięsa drobiowego, Zadanie Nr 5 Dostawa ryb, Zadanie Nr 6 Dostawa różnych artykułów spożywczych, produktów z przemiału ziarna i skrobi, cukru i produktów pokrewnych, warzyw przetworzonych, makaronów i ziół, przypraw i przypraw korzennych, różnych produktów spożywczych, produktów suszonych, soków owocowych i warzywnych i warzyw mrożonych, Zadanie Nr 7 Dostawa olejów i tłuszczy, Zadanie Nr 8 Dostawa produktów mleczarskich, Zadanie Nr 9 Dostawa pieczywa i wyrobów piekarskich Wykonawca zobowiązany jest do niezwłocznego zawiadomienia Zamawiającego o okolicznościach uniemożliwiających prawidłową realizację usługi. Wykonawca ponosi odpowiedzialność za wszelkie szkody powstałe w wyniku realizacji umowy na zasadach określonych w Kodeksie Cywilnym. Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub więcej części postępowania. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im. Marii Konopnickiej w Izbicy
Dodano: 2024-02-23 - Dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Jabłoniu
Dodano: 2023-12-29 - Sukcesywne dostawy mięs i wędlin do Zakładu Karnego w Białej Podlaskiej
Dodano: 2023-10-21 - Dostawa owoców i warzyw do stołówki szkolnej przy Samorządowym Zespole Szkolnym im. Dzieci Zamojszczyzny w Biszczy
Dodano: 2023-09-06 - Dostawa żywności do stołówek Szkoły Podstawowej nr 2 w Radzyniu Podlaskim
Dodano: 2023-06-15 - Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Wąwolnicy
Dodano: 2023-02-21 - Dostawa artykułów i produktów spożywczych w 2023 r. dla Bursy Międzyszkolnej Nr 1 w Zamościu.
Dodano: 2022-11-25 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2022-11-02 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2022-09-08 - ,,Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej Nr 1 im. Kornela Makuszyńskiego w Opolu Lubelskim od 1 września 2022 r. do 31 sierpnia 2023 r.”
Dodano: 2022-07-20