Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych.

18 Wojskowy Oddział Gospodarczy ogłasza przetarg

  • Adres: 84-200 Wejherowo, ul. Jana III Sobieskiego
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 26 1251621 , fax. 26 1251787
  • Data zamieszczenia: 2019-12-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: 18 Wojskowy Oddział Gospodarczy
    ul. Jana III Sobieskiego 277
    84-200 Wejherowo, woj. pomorskie
    tel. 26 1251621, fax. 26 1251787
    REGON: 22210650200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www18wog.wp.mil.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych. Miejscami dostarczenia towaru, zgodnie z załącznikiem nr 1 do niniejszej umowy, są stołówki wojskowe Zamawiającego usytuowane na terenie jednostek wojskowych rejonu zaopatrywania 18. Wojskowego Oddziału Gospodarczego: a) Stołówka GZ Wejherowo w m. Wejherowo - ul. Sobieskiego 277, 84-200 Wejherowo b) Stołówka GZ Wejherowo w m. Rozewie - ul. Garnizonowa 1, 84-120 Władysławowo c) Stołówka GZ Gdynia Babie Doły w m. Gdynia - ul. Zielona, 81-197 Gdynia d) Stołówka GZ Gdynia Grabówek w m. Gdynia - ul. M.C. Skłodowskiej 2, 81-231 Gdynia e) Stołówka GZ Siemirowice w m. Siemirowice - Siemirowice, 84-312 Cewice Częstotliwość dostaw: 5 x w tygodniu (poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek) do każdego odbiorcy w godzinach od 05.30 do 7.30 Zamawiający przewiduje, a Wykonawca wyraża zgodę na „prawo opcji”, polegające na zwiększeniu ilości zamówienia podstawowego maksymalnie do 30%. Zamawiający uzależnia możliwość skorzystania z „prawa opcji” od posiadanych środków finansowych i zwiększonych potrzeb Zamawiającego w stosunku do prognozowanych ilości dostaw, określonych w zamówieniu podstawowym.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15810000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W ramach tego warunku wykonawca zobowiązany jest do posiadania: a) aktualnej decyzji administracyjnej wystawionej przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej w sprawie zatwierdzania, warunkowego zatwierdzania, przedłużania warunkowego zatwierdzania zakładów, które produkują lub wprowadzają do obrotu produkty pochodzenia niezwierzęcego lub wprowadzają do obrotu produkty pochodzenia zwierzęcego, nie objęte urzędową kontrolą organów Inspekcji Weterynaryjnej, zgodnie z art. 62 ust.1 pkt 2 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia tj. (t.j. Dz. U. z 2019 r. poz. 1252) lub b) zaświadczenia o wpisie do rejestru zakładów, zgodne z rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 29 maja 2007 r., w sprawie wzorów dokumentów dotyczących rejestracji i zatwierdzania zakładów produkujących lub wprowadzających do obrotu żywność podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej (Dz. U. z 2007 r. Nr 106, poz. 730)

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach