- Adres: 37-534 Adamówka, 97
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2025-02-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
Nazwa zamawiającego: CENTRUM USŁUG SPOŁECZNYCH W ADAMÓWCE
Adres: 37-534 Adamówka, 97
Adres email: cus@adamowka.pl
Telefon:
Strona internetowa: http://cus.adamowka.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia
Nazwa zamówienia: Zapewnienie usługi cateringowej (drugie śniadanie, obiad jednodaniowy) 30 uczestnikom Dziennego Domu Pomocy im. bł. ks. Augusta Czartoryskiego w Cieplicach w okresie od 17.02.2025 r. - 31.12.2025 r.
Opis zamówienia: Przedmiotem zapytania jest: ZAPEWNIENIE USŁUGI CATERINGOWEJ [DRUGIE ŚNIADANIE, OBIAD JEDNODANIOWY] 30 UCZESTNIKOM DZIENNEGO DOMU POMOCY IM. BŁ. KS. AUGUSTA CZARTORYSKIEGO W CIERPICACH W OKRESIE OD 17.02.2025 R. – 31.12.2025 R.Liczba usług cateringowych: a) łącznie 218 dni – 6 540 drugich śniadań oraz 6 540 obiadów jednodaniowych dostarczonych do Dziennego Domu Pomocy im. bł. ks. Augusta Czartoryskiego w Cieplicach (DDP). Czas realizacji zamówienia: 17.02.2025 r. – 31.12.2025 r., w dniach roboczych od poniedziałku do piątku [drugie śniadanie - dostarczane do ośrodka wsparcia w godz.: 9:00-10:00 oraz obiad jednodaniowy - dostarczany do ośrodka wsparcia w godz. 13:00-14:00].Dostawa żywności w termosach i/lub termoboksach. Miejsce realizacji zamówienia: Dzienny Dom Pomocy Cieplicach, Cieplice 126A, Gmina Adamówka, powiat przeworski.
Kod CPV: 55321000-6
Sekcja III - Warunki udziału
Opis warunków udziału: Zamawiający określa następujące warunki udziału w postępowaniu:1) W zakresie zdolności do występowania w obrocie gospodarczym:Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie opisu spełniania tego warunku udziału w postępowaniu.2) W zakresie uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej:Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie opisu spełniania tego warunku udziału w postępowaniu.3) W zakresie sytuacji ekonomicznej lub finansowej: Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie opisu spełniania tego warunku udziału w postępowaniu.4) W zakresie zdolności technicznej lub zawodowej: Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie pozwalające na prawidłowe wykonanie przedmiotu zamówienia, tj. w ciągu ostatnich 3 lat, a jeśli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie – wykonali (a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonuje) co najmniej dwie usługi polegające na świadczeniu usług cateringu na osó b starszych, niepełnosprawnych o łącznej wartości nie niższej niż 300 000,00 złotych brutto. Poświadczeniem spełnienia warunku będzie przedłożony wykaz usług sporządzony zgodnie z załącznikiem nr 4 do zapytania ofertowego wraz z dokumentami potwierdzającymi wartość i należyte wykonanie usług (np. faktura wraz z protokołem odbioru, faktura wraz z referencjami).Oceniając zdolność techniczną lub zawodową, Zamawiający może, na każdym etapie postępowania, uznać, że Wykonawca nie posiada wymaganych zdolności, jeżeli posiadanie przez Wykonawcę sprzecznych interesów, w szczególności zaangażowanie zasobów technicznych lub zawodowych Wykonawcy w inne przedsięwzięcia gospodarcze Wykonawcy może mieć negatywny wpływ na realizację zamówienia.
Sekcja IV - Procedura
Tryb udzielenia zamówienia:
Termin składania ofert:
Podobne przetargi
- Zakup i dostawa wyżywienia w formie cateringu dla dzieci z oddziałów przedszkolnych i uczniów klas I - VIII SP nr 1 im. Władysława Łokietka w Skale na zasadach cateringowych w roku 2025
- Usługa przygotowania i dostarczenia (usługa cateringowa) dla dzieci i młodzieży uczęszczających do Szkoły Podstawowej im. Marii Konopnickiej w Kazimierzu
- Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji