- Adres: 20-059 Lublin, ALEJE RACŁAWICKIE 1
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 81 448 52 70
- Data zamieszczenia: 2024-10-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
Nazwa zamawiającego: UNIWERSYTET MEDYCZNY W LUBLINIE
Adres: 20-059 Lublin, ALEJE RACŁAWICKIE 1
Adres email: anna.czyzewska-krolik@umlub.pl
Telefon: 81 448 52 70
Strona internetowa: www.umlub.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia
Nazwa zamówienia: Usługa cateringu
Opis zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych w postaci obiadów w lunchboxach i serwisów kawowych podczas zajęć realizowanych w ramach Studiów podyplomowych w Projekcie Bezpieczeństwo pacjenta poprzez edukację, badania, zarządzanie i innowacje – program studiów podyplomowych z zakresu nauk biomedycznych Uniwersytetu Medycznego w Lublinie. Projekt finansowany ze środków budżetu Państwa przez Agencję Badań Medycznych na podstawie umowy nr 2023 ABM/06/00015-00 z dnia 28.11.2023 r. (zwana dalej „przedmiotem zamówienia”).2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w Załączniku nr 1 do SWZ – Opis przedmiotu zamówienia.
Kod CPV: 55300000-3
Sekcja III - Warunki udziału
Opis warunków udziału: 1. W zakresie uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów:Zamawiający uzna, iż Wykonawca spełni warunek, jeżeli wykaże, iż uzyskał decyzję Powiatowego Inspektoratu Sanitarnego zatwierdzającą lub warunkowo zatwierdzającą zakład wprowadzający do obrotu lub/i produkujący żywność lub/i uzyskał wpis do rejestru zakładów, które wprowadzają do obrotu lub/i produkują żywność o którym mowa w art. 61-67 ustawy z dnia 25sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia.2. W zakresie warunku zdolności technicznej:Zamawiający uzna, iż Wykonawca spełni warunek jeżeli wykaże, że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, należycie wykonał lub wykonuje :− minimum jedną usługę cateringową o wartości nie mniejszej niż 100 000,00 PLN brutto (słownie: sto tysięcy i 00/100 PLN brutto);Przez wartość usługi Zamawiający rozumie łączną wartość wykonanych lub wykonywanych usług w ramach jednej umowy. Przez jedną usługę Zamawiający rozumie sumę usług w ramach jednej umowy.Zamawiający uzna usługę wykonaną, tj. zrealizowaną - zakończoną przed upływem terminu składania ofert o wartości min. 100 000,00 PLN brutto, a także wykonywaną, tj. nadal trwającą pod warunkiem, że wartość już zrealizowanej części trwającej nadal usługi, najpóźniej na dzień składania ofert wyniosła min. 100 000,00 PLN brutto.W przypadku gdy jakakolwiek wartość dotycząca powyższych warunków wyrażona będzie w walucie obcej, Zamawiający przeliczy tę wartość w oparciu o średni kurs walut Narodowego Banku Polskiego (dalej: NBP) dla danej waluty z dnia, w którym nastąpi publikacja przedmiotowego postępowania. Jeżeli w tym dniu nie będzie opublikowany średni kurs NBP, Zamawiający przyjmie średni kurs z ostatniego dnia przed dniem publikacji.
Sekcja IV - Procedura
Tryb udzielenia zamówienia:
Termin składania ofert:
Podobne przetargi
- USŁUGA CATERINGOWA NA WYDARZENIA MUZEALNE – CZĘŚĆ V
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby szkoleń w Warszawie na rzecz Akademii Wymiaru Sprawiedliwości (nr sprawy 35/zp/24)
- „Świadczenie usługi hotelarskiej i restauracyjnej podczas szkolenia, które odbędzie się w terminie 18-19 grudnia 2024 r. na terenie województwa łódzkiego”.