Przetargi.pl
Świadczenie usług cateringowych dla podopiecznych MOPS, dla pensjonariuszy DDPS oraz Schroniska dla Bezdomnych Mieszkańców Miasta Będzina oraz dla podopiecznych CUS

  • Adres: 42-500 Będzin, ul. 11 Listopada 1
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2024-11-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

Nazwa zamawiającego: MIEJSKI OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ

Adres: 42-500 Będzin, ul. 11 Listopada 1

Adres email: sekretariat@mops.bedzin.pl

Telefon:

Strona internetowa: www.mops.bedzin.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia

Nazwa zamówienia: Świadczenie usług cateringowych dla podopiecznych MOPS, dla pensjonariuszy DDPS oraz Schroniska dla Bezdomnych Mieszkańców Miasta Będzina oraz dla podopiecznych CUS

Opis zamówienia: Świadczenie usług cateringowych dla podopiecznych Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznejw Będzinie.Część II zamówienia: Świadczenie usług cateringowych dla pensjonariuszy Dziennego DomuPomocy Społecznej w Będzinie oraz Schroniska dla Bezdomnych Mieszkańców Miasta Będzina.Część III zamówienia: Świadczenie usług cateringowych dla podopiecznych Centrum UsługSenioralnych w Będzinie.

Kod CPV: 55321000-6

Sekcja III - Warunki udziału

Opis warunków udziału: Część I zamówienia:1. uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, jeśli wynika to z odrębnych przepisów:Wykonawca spełni warunek jeśli posiada aktualne zezwolenie Stacji Sanitarno - Epidemiologicznej na przygotowywanie posiłków oraz na ich transport zgodnie z przepisami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2023 r. poz. 1448) .2.zdolności technicznej lub zawodowej:Wykonawca spełni warunek jeżeli wykonał minimum 2 usługi obejmujące usługę cateringu (przygotowania, dostarczenia i podawania (wydawania) posiłków, w tym posiłków gorących) z których każda świadczona była przez minimum 12 następujących po sobie miesięcy o łącznej wartości 300 000 PLN.3.Wykonawca spełni warunek jeżeli wykaże, że dysponuje lokalem gastronomicznym, w którym będą wydawane posiłki, który posiada decyzję właściwego Powiatowego Inspektora Sanitarnego o zatwierdzeniu zakładu oraz o jego wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowego Inspektora Sanitarnego, zgodnie z wymogami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2023 r. poz. 1448) oraz spełnia wymagania opisane w Opisie przedmiotu zamówienia.Część II zamówienia:1. uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, jeśli wynika to z odrębnych przepisów:Wykonawca spełni warunek jeśli posiada aktualne zezwolenie Stacji Sanitarno - Epidemiologicznej na przygotowywanie posiłków oraz na ich transport zgodnie z przepisami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2023 r. poz. 1448).2. zdolności technicznej lub zawodowej:-Wykonawca spełni warunek jeżeli wykonał minimum 2 usługi obejmujące usługę cateringu (przygotowania, dostarczenia i podawania (wydawania) posiłków, w tym posiłków gorących) z których każda świadczona była przez minimum 12 następujących po sobie miesięcy o łącznej wartości 500 000 PLN.Część III zamówienia:1. uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, jeśli wynika to z odrębnych przepisów:Wykonawca spełni warunek jeśli posiada aktualne zezwolenie Stacji Sanitarno - Epidemiologicznej na przygotowywanie posiłków oraz na ich transport zgodnie z przepisami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2023 r. poz. 1448).2. zdolności technicznej lub zawodowej:-Wykonawca spełni warunek jeżeli wykonał minimum 2 usługi obejmujące usługę cateringu (przygotowania, dostarczenia i podawania (wydawania) posiłków, w tym posiłków gorących) z których każda świadczona była przez minimum 12 następujących po sobie miesięcy o łącznej wartości 100 000 PLN.

Sekcja IV - Procedura

Tryb udzielenia zamówienia:

Termin składania ofert:

Podobne przetargi

Powrót na stronę główną