- Adres: 77-330 Czarne, Zamkowa 17
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2024-09-11
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
Nazwa zamawiającego: Zakład Aktywności Zawodowej w Czarnem
Adres: 77-330 Czarne, Zamkowa 17
Adres email: zaz@czluchow.org.pl
Telefon:
Sekcja II - Przedmiot zamówienia
Nazwa zamówienia: Sukcesywne dostawy owoców i warzyw na potrzeby ZAZ w Czarnem
Opis zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy owoców i warzyw dla Zakładu Aktywności Zawodowej w Czarnem. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został określony w załączniku nr 3 Formularz cenowy do niniejszej SWZ.2. Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, tj. między innymi:- normy jakościowe lub atesty,- oznakowanie, między innymi datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia,- odpowiedni sposób przewożenia towarów – zachowanie rozdzielności transportu,- dostarczany asortyment musi być pozbawiony uszkodzeń o charakterze fizycznym i biochemicznym obniżającym jego wartość użytkową,- odpowiednią temperaturę podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu.3. Wykonawca otrzyma wynagrodzenie za faktycznie zamówioną i dostarczoną ilość przedmiotu umowy. Zakres obligatoryjny zamówienia tj. ilości minimalne (gwarantowane) to 40% wartości umowy brutto.4. Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia specjalistycznym transportem przystosowanym do przewozu żywności, zgodnie z obowiązującymi przepisami.5. Zamawiający zgodnie z art. 441 ust.1 Pzp przewiduje prawo opcji, które polega na dodatkowych dostawach w ramach każdej z pozycji asortymentowych o maksymalnie 20% na zasadach i warunkach określonych w Załączniku nr 3 do SWZ – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz we Wzorze umowy stanowiącym Załącznik nr 6 do SWZ.1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy ziemniaków dla Zakładu Aktywności Zawodowej w Czarnem. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został określony w załączniku nr 3 Formularz cenowy do niniejszej SWZ.2. Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, tj. między innymi:- normy jakościowe lub atesty,- oznakowanie, między innymi datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia,- odpowiedni sposób przewożenia towarów – zachowanie rozdzielności transportu,- dostarczany asortyment musi być pozbawiony uszkodzeń o charakterze fizycznym i biochemicznym obniżającym jego wartość użytkową,- odpowiednią temperaturę podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu.3. Wykonawca otrzyma wynagrodzenie za faktycznie zamówioną i dostarczoną ilość przedmiotu umowy. Zakres obligatoryjny zamówienia tj. ilości minimalne (gwarantowane) to 40% wartości umowy brutto.
Kod CPV: 03200000-3
Sekcja III - Warunki udziału
Opis warunków udziału:
Sekcja IV - Procedura
Tryb udzielenia zamówienia:
Termin składania ofert: