Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy owoców i warzyw na potrzeby ZAZ w Czarnem

  • Adres: 77-330 Czarne, Zamkowa 17
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2024-09-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

Nazwa zamawiającego: Zakład Aktywności Zawodowej w Czarnem

Adres: 77-330 Czarne, Zamkowa 17

Adres email: zaz@czluchow.org.pl

Telefon:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia

Nazwa zamówienia: Sukcesywne dostawy owoców i warzyw na potrzeby ZAZ w Czarnem

Opis zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy owoców i warzyw dla Zakładu Aktywności Zawodowej w Czarnem. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został określony w załączniku nr 3 Formularz cenowy do niniejszej SWZ.2. Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, tj. między innymi:- normy jakościowe lub atesty,- oznakowanie, między innymi datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia,- odpowiedni sposób przewożenia towarów – zachowanie rozdzielności transportu,- dostarczany asortyment musi być pozbawiony uszkodzeń o charakterze fizycznym i biochemicznym obniżającym jego wartość użytkową,- odpowiednią temperaturę podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu.3. Wykonawca otrzyma wynagrodzenie za faktycznie zamówioną i dostarczoną ilość przedmiotu umowy. Zakres obligatoryjny zamówienia tj. ilości minimalne (gwarantowane) to 40% wartości umowy brutto.4. Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia specjalistycznym transportem przystosowanym do przewozu żywności, zgodnie z obowiązującymi przepisami.5. Zamawiający zgodnie z art. 441 ust.1 Pzp przewiduje prawo opcji, które polega na dodatkowych dostawach w ramach każdej z pozycji asortymentowych o maksymalnie 20% na zasadach i warunkach określonych w Załączniku nr 3 do SWZ – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz we Wzorze umowy stanowiącym Załącznik nr 6 do SWZ.1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy ziemniaków dla Zakładu Aktywności Zawodowej w Czarnem. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został określony w załączniku nr 3 Formularz cenowy do niniejszej SWZ.2. Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, tj. między innymi:- normy jakościowe lub atesty,- oznakowanie, między innymi datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia,- odpowiedni sposób przewożenia towarów – zachowanie rozdzielności transportu,- dostarczany asortyment musi być pozbawiony uszkodzeń o charakterze fizycznym i biochemicznym obniżającym jego wartość użytkową,- odpowiednią temperaturę podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu.3. Wykonawca otrzyma wynagrodzenie za faktycznie zamówioną i dostarczoną ilość przedmiotu umowy. Zakres obligatoryjny zamówienia tj. ilości minimalne (gwarantowane) to 40% wartości umowy brutto.

Kod CPV: 03200000-3

Sekcja III - Warunki udziału

Opis warunków udziału:

Sekcja IV - Procedura

Tryb udzielenia zamówienia:

Termin składania ofert:

Podobne przetargi

Powrót na stronę główną