Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej na potrzeby wyżywienia uczniów i dzieci w Szkole Podstawowej im. św. w Moszczenicy, Dworcowa 9, 97 – 310 Moszczenica.

  • Adres: 97-310 Moszczenica, Dworcowa
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2025-01-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

Nazwa zamawiającego: Szkoła Podstawowa im. św. Stanisława Kostki w Moszczenicy

Adres: 97-310 Moszczenica, Dworcowa

Adres email: sekretariat@sp.moszczenica.eu;

Telefon:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia

Nazwa zamówienia: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej na potrzeby wyżywienia uczniów i dzieci w Szkole Podstawowej im. św. w Moszczenicy, Dworcowa 9, 97 – 310 Moszczenica.

Opis zamówienia: ARTYKUŁY SPOŻYWCZE SUCHE, PRZYPRAWOWE I PRZETWORY OWOCOWO-WARZYWNE, PRODUKTY GARMAŻERYJNELp. Nazwa artykułu i gramatura opakowania Jednostka Ilość1. Cukier kryształ biały 1kg kg 1702. Dżem owocowy niskosłodzony słoik o zawartości nie mniej niż 40% owoców 280 g szt. 2003. Groch łupany 400 g szt. 504. Groszek konserwowy puszka 400g szt. 305. Ogórek konserwowy w słoiku 900 ml szt. 2006. Aromat waniliowy 9 ml. szt. 107. Cukier puder 0,4 kg szt. 408. Jajka kurze kl. A szt. 55009. Koncentrat pomidorowy 30% 900 g szt. 22010. Kasza jęczmienna średnia 1kg kg 4012. Cynamon 20g szt. 2013. Kukurydza konserwowa 400 g szt. 3014. Chrzan 290 g szt. 3015. Mąka pszenna 1kg kg 35016. Majeranek 8 g szt. 5017. Olej spożywczy rzepakowy 1 l. szt. 35018. Pieprz czarny mielony 15g szt. 15019. Ryż biały 1kg kg 15020. Sól sodowo-potasowa 1kg kg 20021. Barszcz biały butelka 0,5l szt. 18022. Fasola „Jaś” średnia kg 10023. Fasola czerwona konserwowa 400 g szt. 2024. Kwasek cytrynowy 25g szt. 5025. Kasza manna 1 kg kg 10026. Mąka ziemniaczana 1kg kg 1027. Kisiel 77 g szt. 15028. Makaron kolanko z falbanką 1 kg kg 15029. Makaron spaghetti 0,4kg szt. 35030. Makaron świderki 1 kg kg 20031. Makaron rurka 0,4kg szt. 32032. Makaron do rosołu 0,5kg szt. 12033. Makaron muszelki 400 g szt. 20034. Makaron zacierka 0,25kg szt. 20035. Sos do sałatek różne smaki 9 g szt. 20036. Rodzynki 100 g szt. 3037. Pieprz ziarnisty 20 g szt. 3038. Kasza jęczmienna gruba 1 kg kg 10039. Czosnek granulowany 20 g szt. 8040. Fasola „Jaś” drobny kg 7041. Pierogi z serem kg 20042. Pierogi z mięsem kg 16043. Pierożki delikatesowe kg 5044. Pierogi z kapustą i mięsem kg 20045. Kopytka kg 12046. Kluski śląskie kg 12047. Kluski leniwe kg 16048. Płatki kukurydziane 250 g szt. 1049. Ziele angielskie 15 g szt. 3050. Galaretka (różne smaki) 75 g szt. 20051. Budyń – różne smaki 64 g szt. 15052. Liść laurowy 6 g szt. 4053. Kasza jęczmienna pęczak kg 6054. Makaron łazanki 500 g szt. 4058. Oliwa z oliwek 250 ml szt. 3059. Musztarda sarepska 210g szt. 3060. Miód pszczeli lipowy 1250g szt. 561. Płatki migdałowe 60g szt. 1062. Oregano 10g szt. 6563. Bazylia 10g szt. 6564. Zioła prowansalskie 10g szt. 7065. Tymianek 10g szt. 4066. Pieprz cytrynowy 20g szt. 1067. Przyprawa curry 20g szt. 4068. Przyprawa gyros 30g szt. 4069. Przyprawa lubczyk 10g szt. 4071. Woda mineralna 0,33 ml szt. 165072. Soki owocowe 200 ml szt. 90073. Przyprawa kebab 30g szt. 1074. Przyprawa papryka słodka 20 g szt. 6075. Przyprawa papryka ostra 20 g szt. 3076. Pomidory suszone w oleju 280 g szt. 5077. Pomidory krojone w puszce 400 g szt. 9078. Żurek w butelce 0,5 szt. 3079. Przyprawa rozmaryn 15g szt. 30NABIAŁLp. Nazwa artykułu i gramatura opakowania Jednostka Ilość1. Masło śmietankowe o zawartości nie mniej niż 67% 200 g szt. 1502. Mleko 2% 1l szt. 5003. Śmietana 12% 400g szt. 12004. Serek topiony o zawartości tłuszczu nie mniej niż 25% 100g szt. 1005. Twaróg biały półtłusty kg 2006. Ser żółty pełnotłusty kg 607. Kefir duży 1l szt. 908. Ser Feta półtłusty 270 g szt. 2010. Jogurt naturalny mały 180 g szt. 160011. Jogurt naturalny duży 370 g szt. 10012. Serek homogenizowany wanilia 125g szt. 65013. Serek homogenizowany czekolada 125g szt. 65014. Margaryna 250 g szt. 40PIECZYWOLp. Nazwa artykułu i gramatura opakowania Jednostka Ilość1. Bułka zwykła 100g szt. 5502. Bułka tarta 1kg kg 1703. Chleb krojony pszenno-żytni jasny 600g-900g szt. 5504. Chleb żytni szt. 205. Drożdże 100 g kg 206. Pączki szt. 320WARZYWA i OWOCELp. Nazwa artykułu i gramatura opakowanie Jednostka Ilość1. Ziemniaki jadalne typu kulinarnego (irga, bryza) kg 69002. Kapusta biała świeża kg 2203. Marchew korzeń kg 6204. Cebula biała korzeń kg 1205. Pieczarki gat. I kg 1506. Rzodkiewka pęczek 1207. Ogórek zielony świeży kg 2208. Buraki czerwone świeże kg 4309. Kapusta kwaszona kg 32010. Jabłka gat. I kg 170011. Kapusta pekińska świeża kg 21012. Seler korzeń kg 25013. Pomidory świeże kg 5014. Sałata zielona szt. 28015. Kapusta czerwona świeża kg 12016. Por szt. 18017. Koper zielony świeży pęczek 4018. Pietruszka korzeń kg 20019. Kalafior szt. 10020. Banany kg 60021. Papryka świeża czerwona kg 2522. Ogórek kiszony kg 32023. Mandarynki kg 25024. Pomarańcza kg 30025. Nektarynki kg 20026. Gruszki kg 30027. Czosnek główka szt. 5028. Natka pietruszki pęczek 2029. Arbuz kg 20030. Brzoskwinie kg 12031. Ananas świeży szt. 10032. Rabarbar kg 1033. Kiwi kg 12034. Śliwki „Węgierki” kg 10035. Szczypiorek (pęczek) pęczek 3036. Szczaw świeży kg 1537. Truskawki świeże kg 15038. Cytryna kg 5MROŻONKI i RYBYLp. Nazwa artykułu i gramatura opakowania Jednostka Ilość1. Fasolka szparagowa 450 g szt. 1502. Kalafior 450 g szt. 1003. Mieszanka jarzynowa 8-składnikowa 450g szt. 1404. Marchew mrożona mini 450 g szt. 1505. Mieszanka kompotowa 450 g szt. 2006. Filet z miruny bez skóry kg 4007. Filet z dorsza kg 508. Filet z soli kg 259. Brokuły 450 g szt. 15010. Brukselka 450 g szt. 10011. Truskawka mrożona 450 g szt. 12012. Wiśnie mrożone 0,5 kg szt. 10013. Barszcz ukraiński 450 g szt. 13014. Mieszanka chińska 450 g szt. 2015. Marchew mrożona kostka 450 g szt. 1016. Frytki 2,5 kg szt. 12017. Szpinak mrożony 450 g szt. 10MIĘSO, PRZETWORY WIEPRZOWO-WOŁOWELp. Nazwa artykułu i gramatura opakowania Jednostka Ilość1. Boczek wędzony nieparzony kg 302. Kiełbasa wiejska cienka o zawartości mięsa nie mniej niż 60% kg 2003. Karczek b/k wieprzowy kg 5004. Żeberka kg 1805. Mortadela kg 1506. Mięso mielone kg 5207. Antrykot kg 208. Boczek surowy kg 309. Schab z/k wieprzowy kg 65010. Golonka kg 1511. Wołowina b/k kg 20012. Smalec kg 20MIĘSO DROBIOWELp. Nazwa artykułu i gramatura opakowania Jednostka Ilość1. Filet z kurczaka surowy kg 2202. Kurczak kg 2303. Udziec z kurczaka kg 5004. Porcja rosołowa b/skrz. kg 1505. Wątróbka drobiowa kg 1606. Porcja rosołowa z kaczki kg 40

Kod CPV: 15800000-6

Sekcja III - Warunki udziału

Opis warunków udziału:

Sekcja IV - Procedura

Tryb udzielenia zamówienia:

Termin składania ofert:

Podobne przetargi

Powrót na stronę główną