- Adres: 05-530 Góra Kalwaria, Pijarska 40
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2023-11-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
Nazwa zamawiającego: Ośrodek Pomocy Społecznej w Górze Kalwarii
Adres: 05-530 Góra Kalwaria, Pijarska 40
Adres email: ops@gorakalwaria.pl
Telefon:
Strona internetowa: https://ops.gorakalwaria.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia
Nazwa zamówienia: Przygotowywanie, wydawanie na miejscu i dowóz gorących posiłków klientom Ośrodka w ramach realizacji decyzji przyznających posiłek, w rejonach ujętych w gminie Góra Kalwaria /3 części zamówienia/”
Opis zamówienia: Rejon/część I – Baniocha, Wilczynek, Solec, Szymanów, Tomice, Kąty, Mikówiec, Łubna – około 15 posiłków dziennie.Rejon/część II – Góra Kalwaria, Brześce, Moczydłów, Podłęcze, Wólka Załęska, Wólka Dworska – około 35 posiłków dziennie.-Wykonawca musi posiadać lokal w Górze Kalwarii przystosowany i spełniający warunki /decyzja PPIS/ do wydawania gorących posiłków na terenie zamkniętym ulicami:- Budowlanych, Broniewskiego, Wyszyńskiego, Pijarska, Szpitalna, Ks. Sajny, Dominikańska, Grójecka, Marianki oraz teren byłej Jednostki Wojskowej;- Wydawane posiłki to ok. 60 % wszystkich posiłków.Rejon/część III - Buczynów, Cendrowice, Czaplin, Czaplinek, Dębówka, Dobiesz, Julianów, Linin, Obręb, Sierzchów, Ługówka, Wincentów, Wojciechowice, Borki, Brzumin, Czersk, Ostrówik, Aleksandrów, Karolina, Coniew, Królewski Las, Pęcław, Podgóra, Podosowa, Potycz, Szpruch, Czachówek, Krzaki Czaplinkowskie, Sobików, Czarny Las – około 15 posiłków dziennie.
Kod CPV: 55520000-1
Sekcja III - Warunki udziału
Opis warunków udziału: 2. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki dotyczące:1) zdolności do występowania w obrocie gospodarczymZamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie.2) uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisówZamawiający uzna że wykonawca spełnia ten warunek jeżeli wykaże że posiada aktualną decyzję Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego, zezwalającą na prowadzenie działalności w zakresie żywienia zbiorowego wydaną na podstawie Ustawy z dnia 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 2020 r. poz. 2021). wykaże, że wprowadził i stosuje system HACCP.3) sytuacji ekonomicznej lub finansowej:Zamawiający uzna ww. warunek za spełniony jeżeli wykonawca wykaże, że jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia na sumę gwarancyjną nie mniejszą niż 50 000,00 złotych.4) zdolności technicznej lub zawodowej:Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie.
Sekcja IV - Procedura
Tryb udzielenia zamówienia:
Termin składania ofert: