- Adres: 98-330 Pajęczno, 1 Maja 13/15
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2023-12-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
Nazwa zamawiającego: Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej w Pajęcznie
Adres: 98-330 Pajęczno, 1 Maja 13/15
Adres email: sekretariat@spzozpajeczno.pl
Telefon:
Strona internetowa: www.spzozpajeczno.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia
Nazwa zamówienia: Przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów szpitala z uwzględnieniem diet i kaloryczności dla SPZOZ w Pajęcznie
Opis zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług w zakresie przygotowania i dostawy posiłków w ramach całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala w Pajęcznie z uwzględnieniem diet i kaloryczności, kod wg CPV 55520000-1 usługi dostarczania posiłków zgodnie z Formularzem cenowym stanowiącym Załącznik nr 2 do SWZ oraz z wymaganiami podanymi w Specyfikacji Warunków Zamówienia.
Kod CPV: 55520000-1
Sekcja III - Warunki udziału
Opis warunków udziału: 2. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki dotyczące:1) zdolności do występowania w obrocie gospodarczym:Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie.2) uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika toz odrębnych przepisów:Zamawiający uzna, że Wykonawca spełni powyższy warunek jeśli wykaże że jest zarejestrowany we właściwym rejestrze,3) sytuacji ekonomicznej lub finansowej:Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie.4) zdolności technicznej lub zawodowej:- wykażą się wykonaniem w okresie ostatnich 3 lat przed dniem wszczęcia postępowania przynajmniej jednej usługi odpowiadającej rodzajowo przedmiotowi zamówienia o łącznej wartości nie mniejszej niż 50 % wartości złożonej oferty ogółem (w jednej umowie) oraz załączeniem dowodów, czy zostały wykonane lub są wykonywane należycie [w formie oryginału lub kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez Wykonawcę]. Jeżeli okres działalności jest krótszy –Wykonawca musi wykazać się co najmniej 2 usługami przygotowania i dostawy całodziennego wyżywienia dla Szpitali o wartości brutto nie niższej niż 100.000,00 zł rocznie,- dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia w tym posiadającymi kwalifikacje zawodowe kucharza oraz dietetyka.
Sekcja IV - Procedura
Tryb udzielenia zamówienia:
Termin składania ofert:
Podobne przetargi
- Usługa przygotowania, transportu i dostarczania posiłków na Oddziały Szpitalne
- Usługi cateringowe w ramach obchodów jubileuszu 70-lecia Wydziału Biotechnologii i Hodowli Zwierząt Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie.
- Świadczenie usług gastronomicznych w zakresie przygotowania i dowozu ciepłych posiłków i suchych prowiantów dla policjantów województwa wielkopolskiego.