- Adres: 38-623 Uherce Mineralne, Uherce Mineralne 153
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 134657833
- Data zamieszczenia: 2024-11-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
Nazwa zamawiającego: Zakład Karny w Uhercach Mineralnych
Adres: 38-623 Uherce Mineralne, Uherce Mineralne 153
Adres email: zk_uherce@sw.gov.pl
Telefon: 134657833
Strona internetowa: www.sw.gov.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia
Nazwa zamówienia: Dostawa warzyw, owoców, ziemniaków, warzyw kwaszonych
Opis zamówienia: Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę niżej wymienionych produktów: Zadanie nr 1 – WARZYWA I OWOCEkapusta biała CPV 03221410-3 Pakowane w bezzwrotne worki siatkowe, główki powinny być świeże, czyste, zdrowe (bez objawów gnicia, śladów pleśni), zwarte, bez oznak kwitnienia, wolne od owadów i szkodników oraz uszkodzeń spowodowanych przez choroby i szkodniki, pozbawione nieprawidłowej wilgoci zewnętrznej, dopuszczalne są nieznaczne obicia. W ilości 1 100 kg.marchew korzeń CPV03221112-4 Pakowane w bezzwrotne worki siatkowe, korzenie zdrowe (bez oznak gnicia, śladów pleśni, zmarznięcia), czyste, twarde, jędrne, kształtne (bez rozwidleń i bocznych rozgałęzień), bez stłuczeń, pęknięć, wolne od uszkodzeń spowodowanych przez choroby i szkodniki, pozbawione nieprawidłowej wilgoci zewnętrznej. Nać powinna być równo oberwana lub obcięta tuż przy główce, tak aby korzeń był nieuszkodzony. W ilości 7 000 kg.cebula CPV 03221113-1Pakowane w bezzwrotne worki siatkowe, cała, ścisła, jędrna, czysta, zdrowa (bez objawów gnicia, śladów pleśni, zmarznięcia), dojrzała, bez objawów wyrośnięcia lub kiełkowania, z zaschniętą szyjką i korzeniami, wolna od szkodników i uszkodzeń, pozbawiona nieprawidłowej wilgoci zewnętrznej. Dopuszczalne są lekkie zabrudzenia nie pokrywające więcej niż jednej piątej części powierzchni pojedynczej cebuli oraz powierzchowne pęknięcia i brak części łuski zewnętrznej (pod warunkiem, że miąższ cebuli jest chroniony) jeżeli nie wpływają one na ogólny wygląd produktu, jego jakość, trwałość i prezentację w opakowaniu. W ilości 1 700 kg.buraki ćwikłowe CPV 03221111-7Pakowane w bezzwrotne worki siatkowe, korzenie zdrowe (bez oznak gnicia, śladów pleśni, zmarznięcia), czyste, twarde, jędrne, kształtne (bez rozwidleń i bocznych rozgałęzień), bez stłuczeń, pęknięć, wolne od uszkodzeń spowodowanych przez choroby i szkodniki, pozbawione nieprawidłowej wilgoci zewnętrznej. W ilości 2 000 kg.jabłka CPV 03222321-9 Pakowane w skrzynki, owoce całe, zdrowe (bez oznak gnicia), czyste, odpowiednio dojrzałe ale nie przejrzałe, wolne od szkodników, wolne od uszkodzeń miąższu, pozbawione nieprawidłowej wilgoci zewnętrznej. Pod względem kształtu, rozmiaru i wybarwienia muszą spełniać wymogi cechy odmianowej. Dopuszczalne są następujące wady pod warunkiem, że nie wpływają one ujemnie na ogólny wygląd produktu, jego jakość, zachowanie jakości, prezentację w opakowaniu: nieznaczne wady kształtu, rozwoju, wybarwienia. W ilości 2 400 kg.Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę niżej wymienionych produktów Zadanie nr 2 – ZIEMNIAKI CPV 03212100-1 Jadalne jednej odmiany - pakowane do 30 kg w bezzwrotne worki siatkowe, dojrzałe, zdrowe, niezazieleniałe, czyste, bez uszkodzeń, nie nadmarznięte, nie porośnięte, o kształcie i zabarwieniu miąższu typowym dla odmiany, bez pustych miejsc wewnątrz miąższu. W ilości 12 000 kg.Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę niżej wymienionych produktów:Zadanie nr 3 – WARZYWA KWASZONE 1. Kapusta kwaszona CPV 15331000-7Opakowanie cateringowe- wiaderko o wadze do 25 kg, bez oznak gnicia, wolna od owadów i szkodników oraz uszkodzeń spowodowanych przez choroby i szkodniki, każde opakowanie powinno zawierać oznakowanie terminu przydatności do spożycia, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy, wiaderka muszą być hermetycznie zamykane, uniemożliwiające wyciek zawartości. W ilości 1 700 kg.2. Ogórki kwaszone CPV 15331000-7Opakowanie cateringowe o wadze do 25 kg, bez oznak gnicia, wolne od owadów i szkodników oraz uszkodzeń spowodowanych przez choroby i szkodniki, każde opakowanie powinno zawierać oznakowanie terminu przydatności do spożycia, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy, wiaderka muszą być hermetycznie zamykane uniemożliwiające wyciek zawartości. W ilości 100 kg.
Kod CPV: 03200000-3
Sekcja III - Warunki udziału
Opis warunków udziału:
Sekcja IV - Procedura
Tryb udzielenia zamówienia:
Termin składania ofert:
Podobne przetargi
- Dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 59 w Szczecinie w podziale na części
- Dostawa produktów-ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy dla Domu Pomocy Społecznej w Baszkowie
- Dostawa warzyw, owoców i ich przetworów wraz z transportem do Zespołu Szkół nr 4 im. Królowej Jadwigi w Dąbrowie Górniczej od 02.01.2025 r. do 31.12.2025 r.