- Adres: 37-700 Przemyśl, Rokitniańska 1
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 166789271, fax. 166786131
- Data zamieszczenia: 2024-09-17
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
Nazwa zamawiającego: Zakład Karny w Przemyślu
Adres: 37-700 Przemyśl, Rokitniańska 1
Adres email: zk_przemysl@sw.gov.pl
Telefon: 166789271
Strona internetowa: www.sw.gov.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia
Nazwa zamówienia: „DOSTAWA WARZYW I OWOCÓW DO ZAKŁADU KARNEGO W PRZEMYŚLU I ODDZIAŁU ZEWNĘTRZNEGO W MEDYCE”
Opis zamówienia: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy warzyw i owoców do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce (część I zamówienia pt. „Warzywa i owoce”).Część I – Warzywa i owoce;1. Buraki czerwone – 2 300 kg,2. Cebula wolska – 3 400 kg,3. Kapusta biała – 2 400 kg,4. Marchewka – 6 000 kg,5. Seler – 1 000 kg,6. Pieczarki – 120 kg,7. Pietruszka – 1 000 kg,8. Jabłka – 1 600 kg,Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.Warzywa i owoce muszą być zdrowe, czyste, wolne od zanieczyszczenia ziemią i innych zanieczyszczeń, bez pozostałości środków ochrony roślin, bez uszkodzeń mechanicznych spowodowanych przez szkodniki, a także powodujących obniżenie ich wartości użytkowej.Zamawiający nie stawia wymagań dotyczących oznakowania.Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do niniejszego SWZ.Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy ziemniaków do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce (część II zamówienia pt. „Ziemniaki”).1. Ziemniaki – 13 000 kg.Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.Ziemniaki muszą być zdrowe, czyste, wolne od zanieczyszczenia ziemią i innych zanieczyszczeń, bez pozostałości środków ochrony roślin, bez uszkodzeń mechanicznych spowodowanych przez szkodniki, a także powodujących obniżenie ich wartości użytkowej.Zamawiający nie stawia wymagań dotyczących oznakowania.Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do niniejszego SWZ.Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy warzyw kiszonych do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce (część III zamówienia pt. „Warzywa kiszone”).1. Kapusta kiszona – 1 300 kg,2. Ogórek kiszony – 1 000 kg.Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.Warzywa kiszone muszą być zdrowe, czyste, wolne od zanieczyszczenia ziemią i innych zanieczyszczeń, bez pozostałości środków ochrony roślin, bez uszkodzeń mechanicznych spowodowanych przez szkodniki, a także powodujących obniżenie ich wartości użytkowej.Warzywa kiszone muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem.Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do niniejszego SWZ.
Kod CPV: 03220000-9
Sekcja III - Warunki udziału
Opis warunków udziału:
Sekcja IV - Procedura
Tryb udzielenia zamówienia:
Termin składania ofert: