Areszt Śledczy ogłasza przetarg
- Adres: 20-482 Lublin, ul. Południowa 5
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 81 71 04 400 , fax. 81 74 45 715
- Data zamieszczenia: 2015-10-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
ul. Południowa 5 5
20-482 Lublin, woj. lubelskie
tel. 81 71 04 400, fax. 81 74 45 715
REGON: 00059044400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Areszt Śledczy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
PN 12/Ż/20115 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Sukcesywnie dostawy różnych produktów spożywczych CPV-15800000-6 na potrzeby Aresztu Śledczego w Lublinie: 1) Bulion - rosół z kury w proszku, gat. I - 1 500 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15891500-5, Polska Norma: PN-96/A-94050 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem tłuszczu drobiowego, naturalnych przypraw i substancji dozwolonych, z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi bulion; struktura i konsystencja sypka w postaci proszku lub granulek, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw; opakowania szczelne do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 2) Bulion warzywny w proszku, gat. I - 1 500 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15891500-5, Polska Norma: PN-A-94052 lub równoważna. Produkt otrzymanyn z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem naturalnych przypraw i substancji dozwolonych, z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi bulion; struktura i konsystencja sypka w postaci proszku lub granulek, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw; opakowania szczelne do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 3) Rosół w proszku o smaku wędzonki, gat. I - 200 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15891500-5, Polska Norma: PN-A-94052 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem tłuszczu z wędzonego boczku, naturalnych przypraw i substancji dozwolonych, z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi bulion; struktura i konsystencja sypka w postaci proszku lub granulek, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw; opakowania szczelne do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 4) Barszcz biały w proszku, gat. I - 50 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15891000-0, Polska Norma: PN-A-94050 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem naturalnych przypraw i substancji dozwolonych, z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi zupę; struktura i konsystencja sypka w postaci proszku lub granulek, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw; opakowania szczelne do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 5) Barszcz czerwony w proszku, gat. I - 300 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15891000-0, Polska Norma: PN-A-94050 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem naturalnych przypraw i substancji dozwolonych, z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi zupę; struktura i konsystencja sypka w postaci proszku lub granulek, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw; opakowania szczelne do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 6) Zupa brokułowa w proszku, gat. I - 200 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15891000-0, Polska Norma: PN-A-94050 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem naturalnych przypraw i substancji dozwolonych, z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi zupę; struktura i konsystencja sypka w postaci proszku lub granulek, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw; opakowania szczelne do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 7) Zupa kalafiorowa w proszku, gat. I - 200 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15891000-0, Polska Norma: PN-A-94050 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem naturalnych przypraw i substancji dozwolonych, z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi zupę; struktura i konsystencja sypka w postaci proszku lub granulek, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw; opakowania szczelne do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 8) Zupa grzybowa w proszku, gat. I - 200 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15891000-0, Polska Norma: PN-A-94050 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem naturalnych przypraw i substancji dozwolonych, z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi zupę; struktura i konsystencja sypka w postaci proszku lub granulek, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw; opakowania szczelne do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 9) Zupa porowa w proszku, gat. I - 200 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15891000-0, Polska Norma: PN-A-94050 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem naturalnych przypraw i substancji dozwolonych, z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi zupę; struktura i konsystencja sypka w postaci proszku lub granulek, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw; opakowania szczelne do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 10) Zupa pieczarkowa w proszku, gat. I - 200 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15891000-0, Polska Norma: PN-A-94050 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem naturalnych przypraw i substancji dozwolonych, z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi zupę; struktura i konsystencja sypka w postaci proszku lub granulek, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw; opakowania szczelne do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 11) Zupa selerowa w proszku, gat. I - 200 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15891000-0, Polska Norma: PN-A-94050 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem naturalnych przypraw i substancji dozwolonych, z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi zupę; struktura i konsystencja sypka w postaci proszku lub granulek, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw; opakowania szczelne do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 12) Sos do surówek typu sałatkowy w proszku, gat. I - 250 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15871260-4, Polska Norma: PN-06/A-86951 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem naturalnych przypraw i substancji dozwolonych, z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi sos typu winegret; struktura i konsystencja sypka; opakowania szczelnie zamknięte do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 13) Fix do potraw chińskich w proszku, gat. I - 250 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15871260-4, Polska Norma: PN-06/A-86951 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem grzybów chińskich, naturalnych przypraw i substancji dozwolonych (w tym zagęszczających), z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi sos; struktura i konsystencja sypka; opakowania szczelnie zamknięte do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 14) Sos myśliwski w proszku, gat. I - 200 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15871260-4, Polska Norma: PN-06/A-86951 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem naturalnych przypraw i substancji dozwolonych (w tym zagęszczających), z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi sos; struktura i konsystencja sypka; opakowania szczelnie zamknięte do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 15) Sos bolognese w proszku, gat. I - 200 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15871260-4, Polska Norma: PN-06/A-86951 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem naturalnych przypraw i substancji dozwolonych (w tym zagęszczających), z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi sos; struktura i konsystencja sypka; opakowania szczelnie zamknięte do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 16) Sos neapolitański w proszku, gat. I - 200 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15871260-4, Polska Norma: PN-06/A-86951 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem naturalnych przypraw i substancji dozwolonych (w tym zagęszczających), z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi sos; struktura i konsystencja sypka; opakowania szczelnie zamknięte do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 17) Sos pieczarkowy w proszku, gat. I - 200 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15871260-4, Polska Norma: PN-06/A-86951 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem naturalnych przypraw i substancji dozwolonych (w tym zagęszczających), z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi sos; struktura i konsystencja sypka; opakowania szczelnie zamknięte do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 18) Sos grzybowy w proszku, gat. I - 150 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15871260-4, Polska Norma: PN-06/A-86951 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem naturalnych przypraw i substancji dozwolonych (w tym zagęszczających), z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi sos; struktura i konsystencja sypka; opakowania szczelnie zamknięte do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 19) Sos z zielonym pieprzem w proszku, gat. I - 200 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15871260-4, Polska Norma: PN-06/A-86951 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem naturalnych przypraw i substancji dozwolonych (w tym zagęszczających), z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi sos; struktura i konsystencja sypka; opakowania szczelnie zamknięte do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga zabezpieczenia oferty wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- 4/Ż/2016
Dodano: 2016-07-14 - Dostawa artykułów spożyw czych do stołówki szkolnej
Dodano: 2016-07-06 - Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby COZL
Dodano: 2016-07-05 - Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej
Dodano: 2016-06-02 - Zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych
Dodano: 2016-05-24 - Dostawa różnych artykułów spożywczych do ZOOM NATURY Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością w Janowie Lubelskim, ul. Świerdzowa 41, 23 - 300 Janów Lubelski.
Dodano: 2016-05-20 - Dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 2 im. Jana Kochanowskiego w Lublinie w okresie od 01.09.2016 r. do 30.06.2017 r.
Dodano: 2016-05-10 - Sukcesywna dostawa żywności do Przedszkola Samorządowego Nr 1 im. Jana Brzechwy w Tomaszowie Lubelskim
Dodano: 2016-05-09 - 1/Ż/2016
Dodano: 2016-04-25 - Dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Kozuli
Dodano: 2016-04-11