Bezpłatne szkolenia z zamówień publicznych
-
Witam czy ma ktoś jakieś namiary na bezpłatne szkolenia z zamówień publicznych na ten nowy rok ??Pozdrawiam a może ktoś poleci ciekawą publikację zamówień publicznych od podstaw?? Jestem nowa w tym temacie i niezbyt wiem jak zachować się w danej sytuacji więc przydadzą się jakieś nowe pozycje książkowe
Ostatnio zmieniony 02 sty 2012, 22:22 przez agnieszka15, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Witam
a może ktoś z forumowiczów wybiera się na szkolenie w Poznaniu 27.02.2012r.?? Szkolenie organizuje firma Ekspert Sp. z o.o. za jedyne 99zł trochę mnie martwi ta kwota albowiem jest wyjątkowo niska, no ale pożyjemy zobaczymy
a może ktoś z forumowiczów wybiera się na szkolenie w Poznaniu 27.02.2012r.?? Szkolenie organizuje firma Ekspert Sp. z o.o. za jedyne 99zł trochę mnie martwi ta kwota albowiem jest wyjątkowo niska, no ale pożyjemy zobaczymy
Ostatnio zmieniony 09 sty 2015, 18:42 przez zeeshan123, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Bezpłatne szkolenia z zamówień publicznych
Bezpłatne szkolenie i doradztwo poszkoleniowe online z przetargów/ prawa zamówień publicznych (ze strony potencjalnego Wykonawcy).
Wojewodztwa objete projektem unijnym: łódzkie, świętokrzyskie, opolskie, małopolskie, podkarpackie.
Zainteresowane osoby zapraszam do kontaktu
Wojewodztwa objete projektem unijnym: łódzkie, świętokrzyskie, opolskie, małopolskie, podkarpackie.
Zainteresowane osoby zapraszam do kontaktu