Ofertę złożyła mi spółka cywilna w której są 4 ludki - Pani X, Pani Y, Pani Z i Pan A. Formularz Oferty Wykonawcy, Oświadczenia z art. 22 i art. 24, Wykaz osób zostały podpisane przez Panią X i Pana A z adnotacją że są podpisane również w imieniu Pani Y i Z. Zostało dołaczone pełnomocnictwo Pani Y i Pani Z, w który udzielają one pełnomocnictwa Panu A. Pełnomocnictwa te zostały poświadczone z zagodnośc z oryginałem tylko przez Panią X, jak również jeszcze inny dokument wymagany w SIWZ.
W związku z powyższym mam pytanie, czy wszytsko jest w porządku, czy powinnam z art. 26 ust. 3 wezwać do uzupełnienia pewłnomocnictwa Pana A, który udzielił jego Pani X?
Trochę to skomplikowane, ale może komuś uda się to rozwiązać.
A więc dok. podpisane przez X i A, w imieniu również Y i Z, Y i Z dają umocowanie dla A a gdzie umocowanie dla X?, poza tym czy do oferty dołączyli umowę spółki?
Nie ma umocowania dla Pani X, ani nie ma umowy spółki. W związku z tym wezwać do uzupełnienia umocowania dla Pani X? A poza tym, czy podpisanych tylko przez nią kilka dokumentów, bedzie ważne jak uzupełni umocowanie, bez podpisu Pana A.?
Umocowanie musi być podpisane przez osoby które tego dokonały, jak również nie może być tak że dokumenty podpisały dwie osoby a umocowanie jest tylko dla jednej, a więc wezwanie do uzupełnienia.