Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy dla Niesłyszących i Słabosłyszących ogłasza przetarg
- Adres: 47-400 Racibórz, ul. Karola Miarki
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 032 4147334, 4152255, 4153001 , fax. 032 4147334, 4152255 w. 42
- Data zamieszczenia: 2019-07-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy dla Niesłyszących i Słabosłyszących
ul. Karola Miarki 4
47-400 Racibórz, woj. śląskie
tel. 032 4147334, 4152255, 4153001, fax. 032 4147334, 4152255 w. 42
REGON: 19307400000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: oswnis.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa urządzeń i sprzętów AGD – doposażenie pracowni gastronomicznej i hotelarskiej, w tym: Część 1 – piec konwekcyjno – parowy; Część 2 – chłodziarki, kuchenki, zmywarki, odkurzacz; Część 3 – urządzenia barowe i kuchenne; Część 4 – kosze do szkła, pojemniki, garnki, noże; Część 5 – zestawy do carvingu; Część 6 – akcesoria baristy; Część 7 – akcesoria barmańskie; Część 8 – akcesoria do kuchni orientalnej i molekularnej. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa pomocy i sprzętu dydaktycznego w celu doposażenia pracowni szkolnych - dostawa urządzeń i sprzętów AGD – doposażenie pracowni gastronomicznej i hotelarskiej, w tym: Część 1 – piec konwekcyjno – parowy; Część 2 – chłodziarki, kuchenki, zmywarki, odkurzacz; Część 3 – urządzenia barowe i kuchenne; Część 4 – kosze do szkła, pojemniki, garnki, noże; Część 5 – zestawy do carvingu; Część 6 – akcesoria baristy; Część 7 – akcesoria barmańskie; Część 8 – akcesoria do kuchni orientalnej i molekularnej. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39312000-2
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie wyznacza szczegółowych warunków w tym zakresie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa urządzeń i sprzętów AGD – doposażenie pracowni gastronomicznej i hotelarskiej, w tym części 1-8
Dodano: 2019-09-10 - Dostawa wyposażenia warsztatów gastronomicznych w ramach realizacji projektu pn.: „Kompetentni zawodowi” realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2014-2020 (Europejski Fundusz Społeczny), Priorytetu XI Wzmocnienie potencjału edukacyjnego, Działania 11.2 Dostosowanie oferty kształcenia zawodowego do potrzeb lokalnego rynku pracy - kształcenie zawodowe uczniów dla poddziałania: 11.2.2 Wsparcie szkolnictwa zawodowego – RIT
Dodano: 2019-05-06 - Dostawa wyposażenia warsztatów gastronomicznych w ramach realizacji projektu pn.: „Kompetentni zawodowi” realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2014-2020 (Europejski Fundusz Społeczny), Priorytetu XI Wzmocnienie potencjału edukacyjnego, Działania 11.2 Dostosowanie oferty kształcenia zawodowego do potrzeb lokalnego rynku pracy - kształcenie zawodowe uczniów dla poddziałania: 11.2.2 Wsparcie szkolnictwa zawodowego – RIT
Dodano: 2019-02-26 - Dostawa wyposażenia warsztatów gastronomicznych w ramach realizacji projektu pn.: „Kompetentni zawodowi” realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2014-2020 (Europejski Fundusz Społeczny), Priorytetu XI Wzmocnienie potencjału edukacyjnego, Działania 11.2 Dostosowanie oferty kształcenia zawodowego do potrzeb lokalnego rynku pracy - kształcenie zawodowe uczniów dla poddziałania: 11.2.2 Wsparcie szkolnictwa zawodowego – RIT
Dodano: 2018-12-19 - Dostawa wyposażenia warsztatów gastronomicznych w ramach realizacji projektu pn.: „Kompetentni zawodowi” realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2014-2020 (Europejski Fundusz Społeczny), Priorytetu XI Wzmocnienie potencjału edukacyjnego, Działania 11.2 Dostosowanie oferty kształcenia zawodowego do potrzeb lokalnego rynku pracy - kształcenie zawodowe uczniów dla poddziałania: 11.2.2 Wsparcie szkolnictwa zawodowego – RIT
Dodano: 2018-10-31 - Zakup sprzętu do praktycznej nauki zawodu ( pracownia gastronomiczna) dla uczestników w związku z realizacją projektu pn. „Centrum Integracji Społecznej przestrzenią dla aktywności osób wykluczonych”
Dodano: 2018-10-18