Przetargi.pl
Dostawa urządzeń i sprzętów AGD – doposażenie pracowni gastronomicznej i hotelarskiej, w tym: Część 1 – piec konwekcyjno – parowy; Część 2 – chłodziarki, kuchenki, zmywarki, odkurzacz; Część 3 – urządzenia barowe i kuchenne; Część 4 – kosze do szkła, pojemniki, garnki, noże; Część 5 – zestawy do carvingu; Część 6 – akcesoria baristy; Część 7 – akcesoria barmańskie; Część 8 – akcesoria do kuchni orientalnej i molekularnej.

Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy dla Niesłyszących i Słabosłyszących ogłasza przetarg

  • Adres: 47-400 Racibórz, ul. Karola Miarki
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 032 4147334, 4152255, 4153001 , fax. 032 4147334, 4152255 w. 42
  • Data zamieszczenia: 2019-07-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy dla Niesłyszących i Słabosłyszących
    ul. Karola Miarki 4
    47-400 Racibórz, woj. śląskie
    tel. 032 4147334, 4152255, 4153001, fax. 032 4147334, 4152255 w. 42
    REGON: 19307400000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: oswnis.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa urządzeń i sprzętów AGD – doposażenie pracowni gastronomicznej i hotelarskiej, w tym: Część 1 – piec konwekcyjno – parowy; Część 2 – chłodziarki, kuchenki, zmywarki, odkurzacz; Część 3 – urządzenia barowe i kuchenne; Część 4 – kosze do szkła, pojemniki, garnki, noże; Część 5 – zestawy do carvingu; Część 6 – akcesoria baristy; Część 7 – akcesoria barmańskie; Część 8 – akcesoria do kuchni orientalnej i molekularnej.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa pomocy i sprzętu dydaktycznego w celu doposażenia pracowni szkolnych - dostawa urządzeń i sprzętów AGD – doposażenie pracowni gastronomicznej i hotelarskiej, w tym: Część 1 – piec konwekcyjno – parowy; Część 2 – chłodziarki, kuchenki, zmywarki, odkurzacz; Część 3 – urządzenia barowe i kuchenne; Część 4 – kosze do szkła, pojemniki, garnki, noże; Część 5 – zestawy do carvingu; Część 6 – akcesoria baristy; Część 7 – akcesoria barmańskie; Część 8 – akcesoria do kuchni orientalnej i molekularnej.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39312000-2
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie wyznacza szczegółowych warunków w tym zakresie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach