Przetargi.pl
Dostawa mięsa, wędlin i podrobów

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 18-312 Grądy Woniecko, Grądy Woniecko
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 0-86 475 26 60 , fax. 0-86 475 26 64
  • Data zamieszczenia: 2019-05-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    Grądy Woniecko 34
    18-312 Grądy Woniecko, woj. podlaskie
    tel. 0-86 475 26 60, fax. 0-86 475 26 64
    REGON: 45067098200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://zp.sw.gov.pl/
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka organizacyjna Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa, wędlin i podrobów
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawa mięsa, wędlin i podrobów Część I 1 Golonka wieprzowa przednia surowa w ilości 50 kg, kod CPV 15113000-3 2 Karkówka bez kości w ilości 150 kg, kod CPV 15113000-3 3 Kaszanka w ilości 600 kg, kod CPV 15131134-3 4 Kiełbasa biała parzona w ilości 700 kg, kod CPV 15131130-5 5 Kiełbasa kanapkowa w ilości 1100 kg, kod CPV 15131130-5 6 Kiełbasa krakowska parzona w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 7 Kiełbasa parówkowa w ilości 500 kg, kod CPV 15131130-5 8 Kiełbasa szynkowa w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 9 Kiełbasa śląska w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 10 Kiełbasa targowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 11 Kiełbasa zwyczajna w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 12 Kiełbasa żywiecka w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 13 Kości wieprzowe schabowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131400-9 14 Łopatka wieprzowa surowa (bez kości, bez skóry) w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 15 Mielonka tyrolska w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 16 Mielonka wieprzowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 17 Mięso mielone wieprzowe w ilości 1300 kg, kod CPV 15119000-5 18 Mięso wieprzowe gulaszowe w ilości 300 kg, kod CPV 15113000-3 19 Mięso wołowe gulaszowe w ilości 100 kg, kod CPV 15111000-9 20 Mortadela w ilości 1000 kg, kod CPV 15131130-5 21 Ogonówka wędzona w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 22 Pachwina wieprzowa wędzona w ilości 200 kg, kod CPV 15131120-2 23 Parówki cienkie wieprzowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131130-5 24 Pasztet wieprzowy zapiekany w ilości 400 kg, kod CPV 15131310-1 25 Pieczeń rzymska w ilości 800 kg, kod CPV 15131130-5 26 Salceson włoski w ilości 300 kg, kod CPV 15131400-9 27 Schab wieprzowy surowy (bez kości) w ilości 70 kg, kod CPV 15113000-3 28 Smalec kostka w ilości 120 kg, kod CPV 15131700-2 29 Szynka konserwowa – blok w ilości 70 kg, kod CPV 15131130-5 30 Szynka wieprzowa gotowana w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 31 Szynka wieprzowa surowa (bez kości, bez skóry) w ilości 70 kg, kod CPV 15113000-3 Część II 1 Ćwiartki tylne z kurczaka świeże w ilości 500 kg, kod CPV 15112100-7 2 Filet z piersi kurczaka świeży w ilości 200 kg, kod CPV 15112100-7 3 Kurczak świeży cały w ilości 500 kg, kod CPV 15112130-6 4 Mielonka drobiowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0 5 Mięso mielone z drobiu świeże w ilości 400 kg, kod CPV 15119000-5 6 Parówki cienkie drobiowe w ilości 600 kg, kod CPV 15131135-0 7 Pasztet drobiowy zapiekany w ilości 400 kg, kod CPV 15131310-1 8 Pasztetowa drobiowa w ilości 700 kg, kod CPV 15131310-1 9 Pieczeń drobiowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0 10 Polędwica drobiowa w ilości 200 kg, kod CPV 15131135-0 11 Polędwica kanadyjska w ilości 150 kg, kod CPV 15131135-0 12 Polędwica miodowa w ilości 150 kg, kod CPV 15131135-0 13 Porcje rosołowe z kurczaka w ilości 200 kg, kod CPV 15112100-7 14 Serdelki drobiowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131135-0 15 Skrzydełka świeże z kurczaka w ilości 1300 kg, kod CPV 15112100-7 16 Udziec z indyka surowy z kością w ilości 150 kg, kod CPV 15112100-7 17 Wątroba z kurczaka w ilości 700 kg, kod CPV 15112300-9 18 Żołądki świeże z kurczaka w ilości 600 kg, kod CPV 15112300-9
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunek ten zostanie spełniony, jeżeli Wykonawca posiada stosowną dla charakteru swojej działalności decyzję organu Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego o spełnieniu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi jeśli przepisy nakładają na Wykonawcę obowiązek posiadania w/w decyzji.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach