Jednostka Wojskowa 4226 ogłasza przetarg
- Adres: 04-470 Warszawa, Ul. Marsa 110
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 6815 030 , fax. 22 6815 093
- Data zamieszczenia: 2011-11-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Jednostka Wojskowa 4226
Ul. Marsa 110 110
04-470 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 6815 030, fax. 22 6815 093
REGON: 14266590400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.2rblog.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: JEDNOSTKA WOJSKOWA PODSEKTOR RZĄDOWY
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWA KONSERW MIĘSNYCH - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa konserw mięsnych, w ilościach: zadanie nr 1 Konserwa mięsna sterylizowana - gatunkowa mielona konserwa wieprzowa kg 6000 zadanie nr 2 Konserwa mięsna sterylizowana - mielonka drobiowa kg 4000 zadanie nr 3 Konserwa mięsna sterylizowana - gulasz angielski kg 6000 zadanie nr 4 Konserwa mięsna sterylizowana - konserwa z boczku kg 4000 zadanie nr 5 Konserwa mięsna sterylizowana - pasztet wiejski kg 5000 zadanie nr 6 Konserwa mięsna sterylizowana - kaszanka kurpiowska kg 6000 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151310005
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający wymaga zabezpieczenia oferty wadium. Wykonawca przed upływem terminu składania ofert zobowiązany jest wnieść wadium w wysokości 7 400,00 PLN (słownie: siedem tysięcy czterysta złotych), w tym na: zadanie 1 - 1 800,00 PLN (słownie: jeden tysiąc osiemset zł.); zadanie 2 - 1 300,00 PLN (słownie: jeden tysiąc trzysta zł.); zadanie 3 - 1 800,00 PLN (słownie: jeden tysiąc osiemset zł.); zadanie 4 - 1 100,00 PLN (słownie: jeden tysiąc sto zł.); zadanie 5 - 700,00 PLN (słownie: siedemset zł.); zadanie 6 - 700,00 PLN (słownie: siedemset zł.). Wykonawca składający ofertę na wybrane zadania dokonuje wpłaty wadium w wysokości wyszczególnionej dla poszczególnych zadań (części).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.2rblog.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do siedziby Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych i Autostrad Oddział w Warszawie i jednostek terenowych
Dodano: 2016-01-18 - Dostawa konserw mięsnych. Sprawa nr 220/03/13
Dodano: 2013-03-25 - Dostawa wędlin do trzech placówek oświatowych w gminie Stare Babice
Dodano: 2012-01-02 - Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych i Autostrad Oddział w Warszawie.
Dodano: 2011-09-09 - Dostawa konserw i przetworów z mięsa, produktów ziemniaczanych, przetworzonych owoców i warzyw, produktów przemiału ziarna, cukru, herbaty i produktów podobnych oraz przypraw i przypraw korzennych
Dodano: 2010-12-17 - Dostawa konserw mięsnych sprawa nr: 220/08/10
Dodano: 2010-11-26 - Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych i Autostrad Oddział w Warszawie.
Dodano: 2010-08-06 - dostawa różnych produktów spożywczych (konserw i przetworów z mięsa, produktów ziemniaczanych, przetworzonych owoców i warzyw, produktów przemiału ziarna, cukru, kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych, kawy, herbaty i produktów podobnych oraz przypraw i przypraw korzennych) na potrzeby Akademii Obrony Narodowej.
Dodano: 2010-02-10