Przetargi.pl
Dostawa konserw i przetworów z mięsa, produktów ziemniaczanych, przetworzonych owoców i warzyw, produktów przemiału ziarna, cukru, herbaty i produktów podobnych oraz przypraw i przypraw korzennych

Akademia Obrony Narodowej ogłasza przetarg

  • Adres: 00-910 Warszawa, al. Gen. A. Chruściela 103
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 022 6813780 , fax. 022 6813175
  • Data zamieszczenia: 2010-12-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Akademia Obrony Narodowej
    al. Gen. A. Chruściela 103 103
    00-910 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 022 6813780, fax. 022 6813175
    REGON: 01157424400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.aon.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa konserw i przetworów z mięsa, produktów ziemniaczanych, przetworzonych owoców i warzyw, produktów przemiału ziarna, cukru, herbaty i produktów podobnych oraz przypraw i przypraw korzennych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawa konserw i przetworów z mięsa, produktów ziemniaczanych, przetworzonych owoców i warzyw, produktów przemiału ziarna, cukru, herbaty i produktów podobnych oraz przypraw i przypraw korzennych wg niżej wymienionych asortymentów: Łopatka konserwowa op. 0,2 - 0,5 kg kg 125 Szynka konserwowa op. 0,2 - 0,5 kg kg 125 Golonka konserwowa op. 0,2 - 0,5 kg kg 125 Pasztet z indyka op. 0,2 - 0,5 kg kg 125 Mąka ziemniaczana op. 1 - 2 kg kg 20 Cebulki konserwowe kg 40 Czosnek konserwowy kg 40 Kukurydza konserwowa po oddzieleniu zalewy op. 1,5 - 3 kg kg 1600 Marchewka z groszkiem i kukurydzą konserwowa po oddzieleniu zalewy op. 1,5 - 3 kg kg 700 Marchewka z groszkiem konserwowa po oddzieleniu zalewy op. 1,5 - 3 kg kg 700 Groszek konserwowy po oddzieleniu zalewy op. 1,5 - 3 kg kg 1600 Seler konserwowy po oddzieleniu zalewy op. do 1 kg kg 800 Fasolka konserwowa po oddzieleniu zalewy op. 1,5 - 3 kg kg 1600 Fasolka czerwona konserwowa po oddzieleniu zalewy op. 1,5 - 3 kg kg 350 Koncentrat pomidorowy 30% op. 0,9 - 1 ,5 kg kg 400 Brzoskwinia konserwowa po oddzieleniu zalewy op. do 1 kg kg 1200 Ananas konserwowy po oddzieleniu zalewy op. do 1 kg kg 800 Sok (syrop) zagęszczony - koncentrat l 100 Rodzynki kg 40 Mąka pszenna typ 500 op. 1 - 2 kg kg 2000 Kasza manna op. 1 - 2 kg kg 250 Kasza gryczana op. 1 - 2 kg kg 250 Kasza jęczmienna pęczak op. 1 - 2 kg kg 250 Kasza jęczmienna perłowa op. 1 - 2 kg kg 250 Ryż op. 1 - 2 kg kg 400 Fasola op. 1 - 2 kg kg 400 Groch op. 1 - 2 kg kg 400 Płatki kukurydziane op. 1 - 5 kg kg 250 Płatki śniadaniowe czekoladowe op. 1 - 5 kg kg 250 Musli jabłkowe op. 1 - 5 kg kg 250 Musli truskawkowe op. 1 - 5 kg kg 250 Musli morelowe op. 1 - 5 kg kg 250 Musli bananowe op. 1 - 5 kg kg 250 Płatki owsiane op 1 - 5 kg kg 250 Makaron dwujajeczny (nitki, paski, kolanka) op. 1 - 5 kg kg 800 Cukier biały op. 1 - 2 kg kg 3200 Cukier w kostkach op. 1 - 2 kg kg 1000 Cukier puder op. 1 - 2 kg kg 120 Cukier waniliowy op. 0,1 - 0,5 kg kg 20 Herbata w torebkach (ekspresowa) kg 20 Herbata czarna luzem kg 250 Barszcz biały kg 150 Zupa pieczarkowa kg 100 Sos sałatkowy kg 100 Majonez 1-2 kg kg 800 Musztarda 0,4-0,6 kg kg 200 Musztarda 4,5-5,5 kg kg 600 Ketchup 0,4-0,6 kg kg 200 Ketchup 4,5-5,5 kg kg 600 Przyprawa do mięsa kg 60 Przyprawa do ryb kg 10 Przyprawa do drobiu kg 20 Przyprawa do flaków kg 10 Przyprawa uniwersalna kg 80 Ocet spirytusowy 10 % l 400 Ocet winny l 20 Kwasek cytrynowy kg 20 Cynamon kg 20 Bulion drobiowy kg 40 Bazylia kg 20 Oregano kg 20 Żelatyna spożywcza kg 20 Pieprz czarny mielony kg 30 Liść laurowy kg 10 Majeranek kg 10 Papryka mielona kg 20 Ziele angielskie kg 10 Sól spożywcza op. 1 - 5 kg kg 2000 Drożdże piekarskie kg 40 Proszek do pieczenia kg 40
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151310005
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Każda oferta musi być zabezpieczona wadium w wysokości - 2500,00 PLN

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.aon.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach