Przetargi.pl
Całodzienne żywienie pacjentów hospitalizowanych we wszystkich jednostkach Zamawiającego. Wytwarzanie posiłków poza Szpitalem wraz z dystrybucją na oddziały szpitalne do wszystkich jednostek, bezpośrednio do kuchenek oddziałowych,

Szpital Kliniczny Przemienienia Pańskiego Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu ogłasza przetarg

  • Adres: 61-848 Poznań, ul. Długa
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 618 549 121, , fax. 618 529 472
  • Data zamieszczenia: 2020-10-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szpital Kliniczny Przemienienia Pańskiego Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
    ul. Długa 42371
    61-848 Poznań, woj. wielkopolskie
    tel. 618 549 121, , fax. 618 529 472
    REGON: 28882800000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.skpp.edu.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Całodzienne żywienie pacjentów hospitalizowanych we wszystkich jednostkach Zamawiającego. Wytwarzanie posiłków poza Szpitalem wraz z dystrybucją na oddziały szpitalne do wszystkich jednostek, bezpośrednio do kuchenek oddziałowych,
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Całodzienne żywienie pacjentów hospitalizowanych we wszystkich jednostkach Zamawiającego. Wytwarzanie posiłków poza Szpitalem wraz z dystrybucją na oddziały szpitalne do wszystkich jednostek, bezpośrednio do kuchenek oddziałowych.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55000000-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawca dołączy do oferty przetargowej projekt miesięcznego menu. Menu stanowi treść oferty, jest konieczne z uwagi na kryterium oceny ofert. Nie dołączenie do oferty spowoduje jej odrzucenie. Na podstawie załączonego menu zamawiający obliczy punkty za kryterium „Różnorodność menu (zestaw obiadowy) w diecie podstawowej” Wykonawca dołączy do oferty przetargowej Arkusz oceny stanu sanitarnego Zakładu Żywienia Zbiorowego - Rozporządzenie (WE)nr 852/2014 Parlamentu Europejskiego Rady z dnia 29 kwietnia 2004 w sprawie higieny środków spożywczych. Ustawa z dnia 25 sierpnia 2016 o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2019 r. poz. 1252) Arkusz musi dotyczyć kuchni wskazanej w oświadczeniu stanowiącym załącznik nr 8 Wykonawca zobowiązany jest dołączyć do oferty: 1) wypełniony „Formularz ofertowy”, zgodny z wzorem, załącznik nr 2. Wykonawca w formularzu ofertowym uwzględni wszystkie elementy wymienione przez Zamawiającego. 2) oświadczenie, z którego wynikało będzie jaką część zamówienia Wykonawca zamierza powierzyć podwykonawcom i poda firmy podwykonawców, w związku z pkt 1.4. 3) W przypadku, gdy wykonawcę reprezentuje pełnomocnik, do oferty należy dołączyć pełnomocnictwo, z którego wynika zakres umocowania, podpisane przez osoby uprawnione do reprezentowania wykonawcy. Pełnomocnictwa powinny zostać złożone w oryginale lub notarialnie poświadczonej kopii. 4) Pełnomocnictwo, o którym mowa w art. 23 ust. 2 ustawy Pzp - w przypadku, gdy Wykonawcy ubiegają się wspólnie o zamówienie publiczne. Pełnomocnictwa powinny zostać złożone w oryginale lub notarialnie poświadczonej kopii. W sytuacji, gdy oferta wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia zostanie wybrana, Wykonawcy zobowiązani są do przedłożenia Zamawiającemu umowy regulującej współpracę tych Wykonawców. Umowę należy przedłożyć do dnia podpisania umowy. 5) Wykonawca do oferty dołączy oświadczenia nr 3 dotyczące spełnienia warunków udziału w postępowaniu i nr 4 braku podstaw do wykluczenia. 6) Oświadczenie w zakresie wypełnienia obowiązków informacyjnych przewidzianych w art. 13 lub art. 14 RODO ) załącznik nr 7 dołączyć do oferty. 7) Załącznik nr 8 – oświadczenie (dotyczy dysponowania kuchnią). Zgodnie z SIWZ

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach