Przetargi.pl
4/ŻYW/19/20

Zakład Karny Nowogard ogłasza przetarg

  • Adres: 72-200 Nowogard, ul. Zamkowa
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 914 326 600 , fax. 914 326 604
  • Data zamieszczenia: 2019-05-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Nowogard
    ul. Zamkowa 7
    72-200 Nowogard, woj. zachodniopomorskie
    tel. 914 326 600, fax. 914 326 604
    REGON: 32041400000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: WWW.SW.GOV.PL
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: ZAKŁAD KARNY

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    4/ŻYW/19/20
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. 15331100-8 Marchewka z groszkiem (mrożona) – pakowana w opakowania do 25 kg – w ilości 1800 kg; 2. 15331100-8 Mieszanka wieloskładnikowa (mrożona siedmioskładnikowa) – zawartość podstawowych rodzajów warzyw: marchew, pietruszka, seler, kalafior, fasolka szparagowa, groszek zielony, por, pakowana w opakowania do 25 kg – w ilośći 1800 kg; 3. 15331100-8 Włoszczyzna mrożona – skład: marchew, pietruszka, por, seler, pakowana w opakowania do 25 kg – w ilości 2300 kg; 4. 15331100-8 Paprykarz warzywny (mrożony leczo) – skład: cebula, papryka, cukinia, fasolka szparagowa, pomidor, pakowany w opakowania do 25 kg – w ilości 1800 kg; 5. 15220000-6 Czarniak mrożony (tusze), lub tusze innych ryb morskich o podobnych właściwościach (w ofercie podać nazwę ryby) – pakowany w opakowania do 30 kg – w ilości 2000 kg; 6. 15241200-1 Śledź solony Matias w zalewie – pakowany w wiadra do 25 kg – w ilości 600 kg. 7. 15229000-9 Burgery rybne o okrągłym lub lekko owalnym kształcie, formowane z farszu o zawartość mięsa ryb białych minimum 50%, pokryte równomiernie panierem, wstępnie obsmażone. Farsz ryb wymieszany ze składnikami pochodzenia roślinnego i przyprawami. Wymiary burgera bez panieru ok. 80mm i grubość ok. 8mm. Grubość panieru na powierzchni kotleta 2-3mm. Masa kotleta po obsmażeniu 65-75g. Opakowanie od 3-6kg. - w ilości 2200 kg 8. 15220000-6 Płaty śledziowe mrożone – w ilości 1400 kg. Produkty muszą spełniać wszelkie warunki określone zgodnie z Polską Normą oraz Standardami Unii Europejskiej. Przedmiot zamówienia Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć w dostawach partiami składowanymi u Wykonawcy, własnym transportem w godzinach: 800 – 1100, na telefoniczne zamówienie, złożone do godz. 1200 na dzień przed terminem dostawy pod adres: Zakład Karny w Nowogardzie, ul. Zamkowa 7, 72-200 Nowogard, Oddział Zewnętrzny w Płotach, ul. Koszalińska 2, 72-310 Płoty.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15331100-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: ZŁOŻENIE OŚWIADCZENIA STANOWIĄCEGO ZAŁĄCZNIK NR 3 DO SIWZ

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach