Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej „Senior” w Rudzie Śląskiej w drugim półroczu 2024r.

DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "SENIOR" W RUDZIE ŚLĄSKIEJ ogłasza przetarg

  • Adres: 41-704 Ruda Śląska, ul. Aleksandra Puszkina 7
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2024-05-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "SENIOR" W RUDZIE ŚLĄSKIEJ
    ul. Aleksandra Puszkina 7
    41-704 Ruda Śląska, woj. śląskie
    REGON: 001245904
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.dps-senior.4bip.pl/
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samorządowa jednostka budżetowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej „Senior” w Rudzie Śląskiej w drugim półroczu 2024r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Lp. Nazwa artykułu Wymagana gramatura opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia *1 Ananas konserwowy plastry - masa netto bez zalewy 300-1000g kg 12,002 Brzoskwinie konserwowe - masa netto bez zalewy 300-1000g kg 9,003 Chrzan tarty na kwasku cytrynowym 150-300g kg 33,004 Ćwikła z chrzanem 250-500g kg 3,505 Dżemy owocowe niskosłodzone z kawałkami owoców (różne smaki) minimum 40g owoców na 100g produktu 200-500g kg 40,006 Fasola czerwona, biała konserwowa - masa netto bez zalewy 1000-3000g kg 12,007 Fasola czerwona, biała konserwowa - masa netto bez zalewy 200-500g kg 3,008 Groszek zielony konserwowy soczysty - masa netto bez zalewy 200-500g kg 50,009 Ketchup łagodny minimum 55% przecieru pomidorowego 250-599g kg 15,0010 Ketchup łagodny minimum 55% przecieru pomidorowego 600-1000g kg 55,0011 Koncentrat pomidorowy minimum 30% 180-250g kg 20,0012 Koncentrat pomidorowy minimum 30% 800-1000g kg 100,0013 Koncentrat buraczany płynny minimum 50% soku z buraków 180-400g kg 12,0014 Krem czekoladowy do smarowania z dodatkiem orzechów - nie więcej niż 34g tłuszczu na 100g produktu 180-400g kg 13,0015 Kukurydza konserwowa - masa netto bez zalewy 200-500g kg 17,0016 Miód naturalny 200-500g kg 30,0017 Musztarda delikatesowa 150-250g kg 16,0018 Musztarda delikatesowa 500-1000g kg 45,0019 Ocet spirytusowy 10% kwasowości 0,4-0,5l l 40,0020 Ogórki konserwowe całe - masa netto bez zalewy 400-1000g kg 115,0021 Olej uniwersalny rzepakowy 0,9-1l l 360,0022 Oliwa z oliwek extra virgin 0,5l l 4,0023 Papryka konserwowa słodka płaty - masa netto bez zalewy 260-600g kg 70,0024 Pomidory bez skórki - krojone, w soku pomidorowym 200-600g kg 10,0024 Pomidory bez skórki - krojone, w soku pomidorowym 1500-3000 kg 40,0025 Powidła śliwkowe - minimum 150g owoców na 100g produktu 250-500g kg 32,0026 Przyprawa do zup w płynie z wyciągiem z lubczyku 500-1000g kg 190,0027 Seler konserwowy, nitki - masa netto bez zalewy 150-500g kg 8,0028 Sos słodko kwaśny np.: chiński, meksykański, itp. z kawałkami warzyw 300-600g kg 12,0029 Zaprawa cytrynowa minimum 40% soku z cytryny 0,2-0,5l l 17,0030 Zaprawa cytrynowa minimum 40% soku z cytryny 1l l 165,0031 Majonez dekoracyjny 180-490g kg 35,0032 Majonez dekoracyjny 500-1000g kg 65,0033 Mielonka konserwowa - turystyczna, tyrolska, gulasz angielski, itp. - minimum 80% mięsa 100-300g kg 44,0034 Szynka konserwowa wieprzowa - minimum 50% mięsa wieprzowego 100-300g kg 24,0035 Szynka konserwowa drobiowa -minimum 59% mięsa drobiowego 100-300g kg 18,0036 Pasztet drobiowy smakowy (np.: z bazylią i suszonymi pomidorami, z pieczarkami, z koperkiem, z pomidorami, z papryką) - minimum 20% mięsa drobiowego 100-200g kg 13,0037 Pasztet drobiowy - minimum 24% mięsa drobiowego 130g-160g kg 45,0038 Pasztet drobiowo-wieprzowy - minimum 24% mięsa wieprzowego 100-300g kg 42,0039 Rodzynki kg 1,5040 Kokos - wiórki kg 0,5041 Orzechy włoskie, łuskane kg 1,3042 Morele suszone kg 1,2043 Migdały - płatki kg 1,10Lp. Nazwa artykułu Wymagana gramatura opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia *1 Bazylia suszona 10-40g kg 0,252 Budyń - różne smaki (bez cukru) 35-200g kg 1,503 Budyń - różne smaki (bez cukru) 1000g kg 24,004 Bulion grzybowy sypki lub w kostkach - musi zawierać susz z szlachetnych grzybów leśnych (borowik, podgrzybek) minimum 1,7% 200-500g kg 2,005 Cukier kryształ 1000g kg 1150,006 Cukier wanilinowy 10-50g kg 0,657 Cynamon mielony 10-20g kg 0,208 Czosnek granulowany polski 10-20g kg 8,009 Galaretka owocowa - różne smaki 75-90g kg 38,0010 Gałka muszkatołowa, mielona 10-20g kg 0,1011 Herbata expresowa owocowa, różne smaki 30-40g kg 0,4012 Herbata expresowa czarna 120-150g kg 30,0013 Herbata expresowa earl grey - mieszanka mocnych czarnych herbat z dodatkiem olejku z bergamotki 150-200g kg 35,0014 Herbata expresowa ziołowa (mięta, melisa, rumianek, pokrzywa) 30-40g kg 0,3015 Imbir mielony 10-20g kg 0,0616 Kakao naturalne o obniżonej zawartości tłuszczu, extra ciemne (zawartość tłuszczu kakaowego 10-12%) 70-200g kg 6,5017 Kasza gryczana - cała palona 500-1000g kg 40,0018 Kasza jęczmienna - średnia 500-1000g kg 40,0019 Kasza manna 500-1000g kg 60,0020 Kaszka mleczno - ryżowa (smakowa) 230-350g kg 6,2021 Kawa naturalna mielona 100% 100g kg 18,0022 Kawa naturalna mielona 100% 250-500g kg 25,0023 Kawa zbożowa rozpuszczalna (zawartość zbóż minimum 72%) 100-500g kg 18,0024 Kleik ryżowy 160-200g kg 5,8025 Kminek cały 10-20g kg 0,1526 Kurkuma 10-20g kg 0,3027 Kwasek cytrynowy 10-20g kg 0,2028 Liść laurowy 5-20g kg 0,3029 Lubczyk suszony 5-10g kg 0,3030 Majeranek 5-20g kg 1,4031 Makaron 4 jajeczny - łazanki # 500-1000g kg 40,0032 Makaron 4 jajeczny - nitki # (domowy, do rosołu) 250g kg 50,0033 Makaron z mąki durum - kolanka, rurki, muszelki, świderki # 400-1000g kg 130,0034 Mąka pszenna typ 450-500 1000g kg 350,0035 Mąka ziemniaczana 1000g kg 130,0036 Mąka żytnia razowa na żurek śląski - grubozmielona 500-1000g kg 18,0037 Papryka słodka mielona 10-20g kg 4,5038 Pieprz czarny mielony 10-20g kg 3,6039 Płatki jaglane 200-500g kg 16,0040 Płatki kukurydziane - różne smaki (np.: naturalne, czekoladowe, z miodem) 250-500g kg 21,0041 Płatki owsiane 200-500g kg 30,0042 Przyprawa curry 10g-30g kg 0,2543 Płatki ryżowe 200-500g kg 20,0044 Przyprawa warzywna do potraw 75-200g kg 18,0045 Rosół drobiowy (sypki lub w kostkach) - musi zawierać suszone mięso drobiowe lub ekstrat mięsa drobiowego 80-1000g kg 36,0046 Ryż biały 1000g kg 160,0047 Sos biały (na bazie mleka) 25-50g kg 2,0048 Sos pieczeniowy ciemny 25-50g kg 4,0049 Sos sałatkowy - różne smaki (np.: ziołowy, paprykowo-ziołowy, czosnkowy, włoski, francuski, grecki, itp.) ## 5-20g kg 2,7050 Sól spożywcza jodowana 1000g kg 180,0051 Sucharki bez cukru 200-300g kg 3,5052 Ziele angielskie całe 10-20g kg 0,5053 Żelatyna spożywcza wieprzowa 50-100g kg 5,00Lp Nazwa artykułu Wymagana gramatura opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia *1 Deser mleczno-ryżowy- różne smaki 150-200g kg 110,002 Deser wielosmakowy z bitą śmietaną na bazie budyniu, twarożku 115-200g kg 150,003 Deser mleczny z kasza manną - rożne smaki 100-150g kg 100,004 Jogurt owocowy, z kawałkami owoców 115-200g kg 250,005 Jogurt naturalny do 5g tłuszczu na 100g produktu 150-200g kg 80,006 Jogurt naturalny do 5g tłuszczu na 100g produktu 300-500g kg 65,007 Jogurt naturalny (dwukomorowy) z musem owocowym 110-150g kg 90,008 Jogurt pitny 150-250g kg 150,009 Maślanka naturalna karton 1l l 250,0010 Maślanka owocowa 150-300g kg 120,0011 Kefir naturalny 1l l 42,0012 Kluski na parze kg 40,0013 Margaryna do pieczywa z dodatkiem masła 250 - 500g kg 6,0014 Margaryna mleczna, zwykła 250g kg 160,0015 Masło - minimum 82% tłuszczu mlecznego 200g kg 45,0016 Masło śmietankowe - o zmniejszonej zawartości tłuszczu, zawartość tłuszczu maksymalnie 60%. Wyprodukowane ze śmietanki pasteryzowanej uzyskanej z mleka i zawierające wyłącznie tłuszcz mleczny bez dodatków olejów roślinnych, barwników 200g kg 960,0017 Mleko 2% (świeże pasteryzowane) 0,9-1l l 250,0018 Mleko 2% (świeże pasteryzowane) 5-20l l 5500,0019 Napój probiotyczny - różne smaki 100g kg 45,0020 Mleczko smakowe do picia (ze słomką) 200-250ml l 4,0021 Ser biały półtłusty - krajanka (masa netto) kg 270,0022 Ser podpuszczkowy pleśniowy 100-200g kg 22,0023 Ser domowy z kminkiem 150-200g kg 115,0024 Ser feta 200-300g kg 20,0025 Ser wielosmakowy fromage 75-100g kg 50,0026 Ser żółty łagodny, tłusty # 500-3000g kg 150,0027 Ser żółty wędzony # 1500-3000g kg 25,0028 Ser żółty wędzony rolada # 250-1000g kg 25,0029 Serek topiony kremowy kostka - różne smaki (minimum 40% zawartości serów) # 100g kg 120,0030 Serek topiony kremowy wędzony 500-2000g kg 55,0031 Ser twarogowy kanapkowy w plastrach - różne smaki 150g kg 70,0032 Serek homogenizowany - różne smaki 100-200g kg 200,0033 Serek naturalny homogenizowany 100-200g kg 55,0034 Serek kanapkowy twarożkowy, kremowy - różne smaki 100-150g kg 60,0035 Serek twarożkowy wiejski ziarnisty 150-200g kg 90,0036 Śmietanka do kawy 10% 10g szt 900,0037 Śmietana spożywcza słodka 18% 250-500ml l 210,0038 Śmietana 12% homogenizowana 180-400g kg 18,0039 Śmietanka 36% tłuszczu (do deserów) 200-500ml l 5,0040 Smalec wieprzowy kostka 200-250g kg 22,0041 Drożdże piekarnicze świeże 42-100g kg 2,00Lp Nazwa artykułu Wymagana waga jednostkowa Jm Orientacyjna ilość zamówienia *1 Chleb pszenno-żytni krojony 900-1000g kg 6 600,002 Chleb razowy - krojony (pieczywo mieszane z przewagą mąki żytniej lub graham o grubym przemiale) bez sztucznych barwników 400 - 500g kg 630,003 Wek krojony (bułka pszenna długa, krojona) 300-500g kg 120,004 Bułka kajzerka 45g-60g kg 430,005 Bułka razowa / grahamka 50g-80g kg 160,006 Pieczywo mleczne (rogal, chałka) 65-100g kg 75,007 Bułka mleczna 50-80g kg 75,008 Bułka tarta 400-500g kg 120,009 Groszek ptysiowy kg 2,50Lp Nazwa artykułu Wymagana waga jednostkowa Jm Orientacyjna ilość zamówienia *1 Drożdżówka - różne smaki (z budyniem, cynamonem, serem i owocami, serem i marmoladą, kokosem, itp.) 80-120g kg 100,002 Drożdżówka - różne smaki, z ograniczoną ilością cukru 80-120g kg 35,003 Jagodzianka 70-100g kg 36,004 Jagodzianka z ograniczoną ilością cukru 70-100g kg 12,005 Pączek z różnym nadzieniem (śmietaną, marmoladą, budyniem, kajmakiem, nugatem, itp.) 70-100g kg 70,006 Pączek z ograniczoną ilością cukru, bez polewy 70-100g kg 25,007 Biszkopt z kremem owocowym na bazie śmietany z dodatkiem musu owocowego kg 25,008 Kruche ciasto - typu pleśniak - jasne i ciemne przekładane kwaśnym dżemem (np.: z czanej porzeczki) lub owocami i bezowym wierzchem kg 30,009 Ciasto na kruchym spodzie pokryte galaretką, malinami i kremem serowym kg 35,0010 Rolada z bitą śmietaną – Rolada biszkoptowa z naturalną bitą śmietaną i nadzieniem (truskawki, galaretka itp.) kg 17,0011 Ciastko W-Z – Czekoladowy biszkopt pokryty cienką warstwą dżemu lub marmolady, przełożony naturalną bitą śmietaną z polewą czekoladową 80-100g kg 18,0012 Ciasto kokosowe na biszkopcie z bitą śmiataną " typu Raffaello" kg 27,0013 Ciasto typu tiramisu - biszkopt namoczony kawą, ze śmietaną i posypką z kako lub kawy kg 23,0014 Szarlotka - Ciasto z jabłek z cynamonem, na kruchym spodzie kg 65,0015 Sernik na biszkopcie czekoladowym kg 28,0016 Sernik z rosą – Ciasto na kruchym spodzie z masą serową pokryte bezową pianką kg 28,0017 Sernik na drożdżowym spodzie kg 28,0018 Ciasto drożdżowe z owocami (sezonowymi) kg 55,0019 Ciasto drożdżowe z kruszonką kg 18,0020 Piernik z bakaliami, przekładany marmoladą oblewany czekoladą kg 22,0021 Ptysie miniaturki nadziewane naturalną bitą śmietaną, budyniem itp. do ok. 35g/szt. kg 4,0022 Kokosanki domowe - na maśle i białkach jaj z całymi wiórkami kokosowymi minimum 35% kg 6,0023 Pączki "mini" serowe do ok. 30g/szt. kg 3,0024 Piernik do moczki kg 3,5025 Babeczki piaskowe - typu muffin 60-100g kg 100,00Lp Nazwa artykułu Wymagana waga jednostkowa Jm Orientacyjna ilość zamówienia *1 Buraki czerwone, średniej wielkości kg 320,002 Botwinka kg 20,003 Brokuły- różyczka kg 5,004 Cebula (bez szczypioru) twarda, minimum średniej wielkości kg 300,005 Cebulka zielona, szczypiorek (lipiec-październik) kg 30,006 Cebulka zielona, szczypiorek (listopad-grudzień) kg 15,007 Cukinia kg 50,008 Czosnek polski kg 20,009 Kalafior- różyczka kg 160,0010 Kalarepa kg 25,0011 Kapusta biała - główka kg 400,0012 Kapusta biała młoda - główka kg 200,0013 Kapusta czerwona - główka kg 180,0014 Kapusta czerwona młoda - główka kg 60,0015 Kapusta kiszona kg 420,0016 Kapusta pekińska kg 100,0017 Kapusta włoska - główka kg 40,0018 Kapusta włoska młoda - główka kg 15,0019 Koperek zielony (lipiec-październik) kg 35,0020 Koperek zielony (listopad grudzień) kg 15,0021 Młode liście lub mieszanka liści (cykoria, endywia, roszponka, rukola, szpinak, itp.) 80-200g /opakowanie kg 2,5022 Ogórki kiszone kg 200,0023 Ogórki małosolne kg 25,0024 Ogórki zielone (lipiec-październik) kg 150,0025 Ogórki zielone (listopad-grudzień) kg 40,0026 Papryka czerwona kg 75,0027 Papryka żółta/pomarańczowa kg 25,0028 Papryka zielona kg 5,0029 Pieczarki kg 170,0030 Pietruszka korzeń min. średniej wielkości minimum 150g kg 400,0031 Pietruszka zielona (lipiec-październik) kg 50,0032 Pietruszka zielona (listopad-grudzień) kg 25,0033 Pomidory czerwone, dojrzałe (lipiec-październik) kg 300,0034 Pomidory czerwone, dojrzałe (listopad-grudzień) kg 120,0035 Por kg 130,0036 Rzodkiewka bez liści (lipiec-paździenik) kg 30,0037 Rzodkiewka bez liści (listopad-grudzień) kg 15,0038 Rzodkiew biała kg 50,0039 Sałata zielona (lipiec-październik) kg 45,0040 Sałata zielona (listopad-grudzień) kg 10,0041 Sałata lodowa kg 110,0042 Seler korzeń kg 460,0043 Marchew minimum średniej wielkości kg 1100,0044 Ziemniaki żółte lub czerwone, średniej lub dużej wielkości - jednogatunkowe (wrzesień-grudzień) minimum 100g kg 7000,0045 Ziemniaki młode żółte lub czerwone - jednogatunkowe (lipiec-sierpień) minimum 75g kg 3600,0046 Fasola kolorowa - sucha kg 20,0047 Fasola duży Jaś - sucha kg 50,0048 Fasolka szparagowa kg 50,0049 Mak niebieski mielony kg 8,0050 Pasternak kg 1,0051 Groch łuszczony kg 33,0052 Grzyby suszone kg 3,0053 Dynia Piżmowa kg 23,0054 Soczewica czerwona - sucha kg 25,00Lp Nazwa artykułu Wymagana waga jednostkowa Jm Orientacyjna ilość zamówienia *1 Arbuz kg 450,002 Banany żółte (dojrzałe) # 170-220g/szt kg 660,003 Borówka amerykańska kg 54,004 Brzoskwinie # 120-150g/szt kg 110,005 Brzoskwinie paraquayo # 60-100g/szt kg 70,006 Cytryny kg 1,007 Czereśnie kg 60,008 Grapefruity # 300-350g/szt kg 100,009 Jabłka kg 550,0010 Jabłka deserowe # 200g-250g/szt kg 700,0011 Jagody kg 8,0012 Morele deserowe kg 80,0013 Mandarynki # 80-110g/szt kg 270,0014 Nektaryny # kg 70,0015 Owoce kiwi (miękkie, dojrzałe) # 100-120g/szt kg 80,0016 Pomarańcze # 200 - 250g/szt kg 350,0017 Truskawki (lipiec) kg 60,0018 Truskawki (sierpień-grudzień) kg 6,0019 Śliwki kg 300,0020 Śliwki deserowe kg 280,0021 Winogrona deserowe (lipiec-październik) kg 150,0022 Winogrona deserowe (listopad - grudzień) kg 6,0023 Wiśnie kg 105,0024 Rabarbar kg 90,0025 Gruszki deserowe # kg 90,0026 Gruszki suszone kg 2,5027 Śliwki suszone bez pestek kg 6,0028 Jabłka suszone kg 2,5029 Awokado (owoce dojrzałe o jednolitej barwie) kg 6,00Lp Nazwa artykułu Wymagana gramatura opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia *1 Brokuły - różyczka 2000-2500g kg 100,002 Brokuł - różyczka (4-6 cm) 2000-2500g kg 20,003 Brukselka 2000-2500g kg 45,004 Fasolka szparagowa zielona, cięta 2000-2500g kg 80,005 Kalafior - różyczka 2000-2500g kg 110,006 Marchew krojona w kostkę 2000-2500g kg 60,007 Mieszanka kompotowa (wiśnia, aronia,czarna porzeczka, śliwka, truskawka) 400-450g kg 100,008 Mieszanka kompotowa (wiśnia, aronia,czarna porzeczka, śliwka, truskawka) 2000-2500g kg 460,009 Szpinak drobnorozdrobniony 2000-2500g kg 140,0010 Truskawki 2000-2500g kg 40,0011 Włoszczyzna mrożona paski (marchew, pietruszka, seler) 2000-2500g kg 30,00Lp. Nazwa artykułu Wymagana gramatura opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia*1 Filety z zielonego śledzia 5000g-13000g kg 55,002 Filet z morszczuka, bez skóry, płaty SHP kg 80,003 Filet z morszczuka kapskiego, bez skóry, płaty SHP 180-240g kg 100,004 Filet z miruny, bez skóry, płaty SHP kg 40,005 Filety z dorsza, bez skóry, płaty SHP kg 180,006 Filety z matiasa, bez skóry, solone (masa netto bez zalewy) 1000-4000g kg 60,007 Filety śledziowe w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 1000-3000g kg 20,008 Sałatka z filetów śledziowych w sosie śmietanowo-majonezowym - różne smaki (tatarski, koperkowy, z musztardą, itp.) 1000-3000g kg 35,009 Sałatka jarzynowa ze śledziami - zawartość ryby minimum 15% 100-900g kg 5,0010 Sałatka jarzynowa ze śledziami - zawartość ryby minimum 15% 1000-3000g kg 50,0011 Sałatka-krajanka z filetów śledziowych w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) - różne smaki (z pomidorami, żurawiną, rodzynkami, salsa, itp.) 1000-3000g kg 20,0012 Koreczki śledziowe z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 1000-3000g kg 36,0013 Klopsy rybne opiekane w zalewie (masa netto bez zalewy) 100-2000g kg 20,0014 Pasty rybne(z makreli, tuńczyka, łososia itp.) bez dodatku margaryny 50-500g kg 7,0015 Pasty rybne(z makreli, tuńczyka, łososia itp.) bez dodatku margaryny 1000-4000g kg 37,5016 Płaty śledziowe marynowane (masa netto bez zalewy) 1000-4000g kg 20,0017 Makrela wędzona (tusze) kg 130,0018 Paprykarz # 300-1000g kg 60,0019 Szproty w oleju min 65% mięsa rybnego 250-1000g kg 20,0020 Tuńczyk w oleju - kawałki minimum 70% mięsa rybnego 150-200g kg 3,5021 Tuńczyk w oleju - kawałki minimum 70% mięsa rybnego 1000-2000g kg 14,0022 Śledzie w oleju o zawartości minimum 60% mięsa rybnego 150-200g kg 15,0023 Śledzie w pomidorach o zawartości minimum 50% mięsa rybnego 150-200g kg 35,0024 Ryba w galarecie minimum 30 % mięsa rybnego 150-200g kg 54,0025 Filet z karpia - mrożony kg 30,00Lp. Nazwa artykułu Jm Orientacyjna ilość zamówienia *1 Boczek wp. bez kości - świeży kg 9,002 Flaki wołowe parzone, cięte kg 63,003 Karczek wp. bez kości - świeży kg 100,004 Łopatka wp. bez kości - świeża kg 500,005 Szynka wieprzowa bez kości (tzw. "kulka" / "myszka") - świeża kg 120,006 Szynka wieprzowa bez kości - płat świeży kg 180,007 Nóżki wieprzowe - świeże kg 24,008 Ogony wieprzowe - świeże kg 30,009 Ozory wieprzowe - świeże kg 55,0010 Płuca wieprzowe - świeże kg 38,0011 Schab wp. bez kości - świeży kg 240,0012 Słonina mielona - świeża kg 20,0013 Wołowe - extra bez kości ("zrazowa górna" / "kulka") - świeże kg 25,0014 Wołowe z kością - antrykot -świeże, cięte kg 140,0015 Żeberka wieprzowe extra mięsne, paski - świeże kg 66,00Lp Nazwa artykułu Wymagana waga jednostkowa Jm Orientacyjna ilość zamówienia*1 Kurczaki świeże 1300-1700g kg 65,002 Porcje rosołowe mrożone - paczkowane 500-2000g kg 750,003 Serca z indyka - świeże kg 27,004 Udka z kurczaka - ćwiartki świeże 350-400g kg 135,005 Wątróbka z kurczaka - świeża kg 80,006 Żołądki z indyka - świeże kg 45,007 Filet z piersi kurczaka (cały lub połowa piersi) bez kości, żeber, chrząstek - świeży kg 250,008 Filet z piersi z indyka bez kości, żeber, chrząstek - świeży kg 40,009 Podudzie z kurczaka - świeże 150-180g kg 340,0010 Udziec z kurczaka bez kości, bez skóry - świeży 100-200g kg 200,0011 Udziec z indyka bez kości, bez skóry - świeży 700g-1300 50,0012 Udziec z kurczaka bez kości, ze skórą - świeży 180-220g kg 90,0013 Skrzydła z indyka - świeże kg 70,00Lp Nazwa artykułu Jm "Orientacyjna ilość zamówienia *"1 Baleron wieprzowy gotowany(zawartość mięsa wieprzowego minimum 75% ) kg 75,002 Blok drobiowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa drobiowego minimum 65%) kg 90,003 Blok wieprzowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa wieprzowego minimum 65%) kg 110,004 Boczek rolowany faszerowany ( zawartość mięsa minimum 60%) kg 35,005 Boczek wędzony-surowy, paski, bez kości, bez chrzęści, bez skóry kg 160,006 Filet z indyka wędzony, pieczony-płat (mięso z indyka nierozdrobnione minimum 74%) kg 35,007 Kiełbasa wieprzowa biała parzona średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego minimum 75%) kg 55,008 Kiełbasa wieprzowa podsuszana grubo rozdrobniona-kanapkowa, np.: żywiecka, krakowska, oławska, itp.(zawartość mięsa wieprzowego minimum 80%) kg 150,009 Kiełbasa wieprzowa parówkowa drobno rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego minimum 65%) kg 140,0010 Kiełbasa wieprzowa surowa wędzona średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego minimum 70% ) kg 36,0011 Kiełbasa wieprzowa swojska wędzona, pieczona -"cienka", średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego minimum 70% ) kg 90,0012 Kiełbasa wieprzowa parzona grubo rozdrobniona - kanapkowa, np.: krakowska, kminkowa, dębicka, itp.(zawartość mięsa wieprzowego minimum 75%) kg 160,0013 Kiełbasa wieprzowa szynkowa grubo rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego minimum 75%) kg 140,0014 Kiełbasa śląska drobiowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa drobiowego minimum 70%) kg 130,0015 Kiełbasa śląska wieprzowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego minimum 70%) kg 90,0016 Kiełbasa toruńska średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego minimum 65%) kg 100,0017 Kiełbasa wieprzowa głogowska średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego minimum 70%) kg 50,0018 Kiełbasa zwyczajna średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego minimum 60%) kg 140,0019 Kiełbaski wieprzowe nadziewane serem średnio rozdrobnione, "cienkie" (zawartość mięsa wieprzowego minimum 60% ) kg 45,0020 Kości wędzone wieprzowe (np.: schabowe, karkowe) kg 50,0021 Krupnioki śląskie kg 45,0022 Bułczanka kg 25,0023 Metka wieprzowa podwędzana grubo rozdrobniona kg 65,0024 Metka smakowa średnio rozdrobniona, np.: cebulowa, tatarska, łososiowa itp. kg 65,0025 Mielonka drobiowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa drobiowego minimum 60%) kg 40,0026 Mielonka wieprzowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego minimum 60%) kg 65,0027 Mielonka wieprzowo-drobiowa w otoczce z galaretki - typu smaczek (zawartość mięsa minimum 45%, zawartość galaretki do 10%) kg 70,0028 Mortadela wieprzowa drobno rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego minimum 60%) kg 80,0029 Ogonówka parzona (zawartość mięsa wieprzowego minimum 75%) kg 150,0030 Parówki drobiowe drobno rozdrobnione (zawartość mięsa drobiowego minimum 65%) kg 110,0031 Parówki wieprzowe z szynki średnio rozdrobnione (zawartość mięsa wieprzowego z szynki minimum 75%) kg 110,0032 Pasztetowa drobiowa kg 36,0033 Pasztetowa wieprzowa popularna kg 45,0034 Pasztetowa wieprzowa podwędzana kg 45,0035 Polędwica sopocka (zawartość mięsa minimum 75%) kg 135,0036 Polędwica drobiowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa drobiowego minimum 65%) kg 65,0037 Rolada drobiowa faszerowana (zawartość mięsa drobiowego minimum 60%) kg 70,0038 Rolada ze schabu w przyprawach (zawartość mięsa ze wieprzowego minimum 75%) kg 70,0039 Salami wieprzowe, szlachetne drobno rozdrobnione (zawartość mięsa wieprzowego minimum 80%) kg 30,0040 Salceson drobiowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa drobiowego minimum 40% ) kg 50,0041 Salceson ozorkowy grubo rozdrobniony (zawartość podrobów wieprzowych minimum 51%, w tym ozory 35% ) kg 70,0042 Schab pieczony, wędzony (zawartość mięsa wieprzowego ze schabu minimum 80%) kg 35,0043 Szynka biała parzona (zawartość mięsa wieprzowego minimum 70%) kg 60,0044 Szynka drobiowa z kurczaka podwędzana (zawartość mięsa drobiowego minimum 80% ) kg 95,0045 Szynka wieprzowa gotowana (zawartość mięsa wieprzowego minimum 80%) kg 110,0046 Szynka wieprzowa parzona konserwowa (zawartość mięsa wieprzowego minimum 65%) kg 100,0047 Indyk w galarecie - kawałki mięsa indyczego, zatopione w galarecie (zawartość mięsa z indyka minimum 46%) kg 75,0048 Szynka wieprzowa tradycyjna, np.wiejska, swojska, itp. (zawartość mięsa wieprzowego minimum 80%) kg 65,00Lp Nazwa artykułu "Wymaganawaga jajka" Jm Orientacyjna ilość zamówienia *1 Jaja kurze 63g-73g (rozmiar L) szt. 13 650,00Lp Nazwa artykułu Wymagana gramatura opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia *1 Biszkopty 120-3000g kg 33,002 Bombonierka -czekoladki nadziewane bezalkoholowe # 120-165g kg 16,003 Cukierki czekoladowe (nadzienie kakaowe, orzechowe, truflowe, na przykład: michałki) # kg 4,004 Ciastka kruche maślane (skład musi zawierać masło) 500-2500g kg 12,005 Ciastka deserowe-kakaowe, z cukrem, z kokosem itp. 500-2500g kg 18,006 Ciastka deserowe oblewane czekoladą 500-2500g kg 12,007 Ciasteczka deserowe z nadzieniem owocowym, kremowym 500-2500g kg 15,008 Ciastka owsiane / wielozbożowe 250-2500g kg 24,009 Pierniki nadziewane w czekoladzie 500-2500g kg 15,0010 Biszkopty z galaretką w czekoladzie 500-1000g kg 15,0011 Galaretka w czekoladzie kg 3,0012 Praliny nadziewane (minimum 40% masy kakaowej) # kg 2,0013 Wafle bez dodatku cukru 70-120g kg 13,0014 Ciastka bez dodatku cukru 70-150g kg 17,0015 Wafelki z kremem kakaowym (minimum 32%) w czekoladzie deserowej (minimum 47%) 200-250g kg 26,0016 Biszkopty z galaretką w czekoladzie (minimum 15% czekolady) 120-150g kg 20,0017 Mikołaj świąteczny z czekolady mlecznej (minimum 30%masy kakaowej) 60-70g kg 12,60Lp Nazwa artykułu Wymagana gramatura opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia *1 Mus w tubce owocowo-warzywny - bez dodatku cukru, 100% owoców i warzyw 100g kg 18,002 Napoje owocowe pasteryzowane niegazowane minimum 20% soku 1000-2000ml l 420,003 Soczki owocowo-warzywne 100%, przecierowe 250-330ml l 240,004 Soki owocowo - warzywne 100%, przecierowe 750-1000ml l 220,005 Sok wysokosłodzony - naturalny zagęszczony z owoców czerwonych. Ekstrakt ogólny owoców minimum 60% 330-500ml l 15,006 Soki owocowe 100% 1000ml l 180,007 Piwo ciemne bezalkoholowe 400-500ml l 4,008 Woda mineralna gazowana / niegazowana 1500ml szt 18,00
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-05-20

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach